After Earth (2013)

Vizionari:11,975

Nota: voturi
Actori:
Regizori:

Genul: Aventura, SF

Filmul prezinta o poveste SF despre supravietuire, in care eroii principali sunt Cypher si fiul sau Katai, care sunt pasageri intr-o nava spatiala care avea ca destinatie o zona de antrenament. Surprinsi de o furtuna de meteoriti nava spatiala este avariata si se prabuseste pe planeta Pamanat, unde oamenii, in urma cu 1000 de ani au fost evacuati datorita evenimentelor catastrofale. Tatal este ranit grav in urma prabusirii iar singura modalitate de a fii salvati, este sa geseasca un dispozitiv care ar putea fii folosit sa trimita semnal SOS, ce s-a pierdut in jungla la cateva sute de kilometrii. Katai este dornic de afirmare in fata tatalui sau, cu care a avut o relatie mai rece si pleaca in acesta misiune periculoasa de salvare.

2 Responses to "After Earth (2013)"

  1. Alex says:

    Vad ca nici in ziua de azi inca nu ati facut update la acest film pe hd.. scrie 720 si se vede ca… sper ca se va face curand.

    • admin says:

      Alex, salut. Sa stii ca nu de noi depinde aparitia filmului cu claritate foarte buna. te rog sa ai rabdare ca vom face imediat update, imediat cand acesta va fii disponibil pe torente.

Leave a Reply

Submit Comment

© Filmeonline2013.org