Filme online Actiune

Gutshot Straight (2014)

Gutshot Straight (2014)

Jack, un impatimit al jocurilor de noroc are in ultima vreme parte doar de ghinioane. Din cauza acestui viciu Jack a acumulat o multime de datorii drept pentru care nu mai este capabil sa isi intretina sotia si fiica. Satul pana peste cap de aceasta… Read more »

For the Emperor (2014)

For the Emperor (2014)

Lee Hwan, un jucator cu o cariera promitatoare in lumea baseball-ului este dat afara din liga dupa ce este implicat in aranjarea unui meci. In timp ce asteapta oportunitatea potrivita de a se reintoarce, sportivul intrat in dizgratie este recrutat sa lucreze pentru Emperor Capital,… Read more »

The Guest (2014)

The Guest (2014)

Sosit fara sa anunte in pragul casei familiei Peterson in cautarea familiei celui care a murit in bratele sale, David, un soldat, reuseste sa intre imediat in gratiile acestora. Familia Peterson inca incearca sa treaca peste moartea fiului lor cel mare Caleb care si-a pierdut… Read more »

The Longest Week (2014)

The Longest Week (2014)

Conrad Valmont este un tip care s-a bucurat intreaga viata de averea parintilor sai, nu se poate lauda ca a facut mare lucru pe cont propriu. Parintii sai, proprietarii unui hotel de lux l-au cam neglijat pe vremea cand era un copil si de aceea… Read more »

Interstellar (2014)

Interstellar (2014)

Un grup de exploratori pleaca in misiune in spatiu pentru a descoperi si a elucida ultimele mistere, atingand noi dimensiuni. Intr-un viitor indepartat, toate natiunile din lume sunt pe cale de disparitie, hrana este din ce in ce mai rara, NASA este doar o amintire… Read more »

John Wick (2014)

John Wick (2014)

De la moartea sotiei sale mult iubite, John Wick isi umple zilele cu reconditionarea Fordului sau Mustang din 1969. Singura care ii tine companie este catelusa sa Daisy. Duce o viata linistita pana in momentul in care un mafiot sadic pe nume Iosef Tarasof ii… Read more »

Young Ones (2014)

Young Ones (2014)

Intr-un viitor apropiat in care apa este din ce in ce mai rara iar solul a fost decimat de seceta, Ernest si fiul sau Jerome se ocupa cu furnizarea de alimente. Nu ezita sa isi foloseasca arma impotriva potentialilor hoti. Fiica sa Mary se ocupa… Read more »

Die Fighting (2014)

Die Fighting (2014)

Z-Team, un grup format din patru luptatori Shaolin, specializati in artele martiale, tocmai au castigat un premiu in cadrul unui festival de film. Fabien, Lohan, Didier sau Jess viseaza sa devina cunoscuti la Hollywood insa se trezesc pusi intr-o situatie ciudata. Un regizor misterios ii… Read more »

The Marine 4: Moving Target (2015)

The Marine 4: Moving Target (2015)

Jake Carter este un fost puscas marin angajat actualmente in cadrul unei firme de paza si protectie. Noua sa misiune este aceea de a o proteja pe Olivia Tanis, o tanara ce a reusit sa scoata la suprafata o serie de ilegalitati comise de o… Read more »

The Target (2014)

The Target (2014)

Yeo Hoon, ranit si urmarit de un barbat inarmat, ajunge la spital in stare grava. Aici, este plasat sub supravegherea politiei din cauza ranilor suspecte. La scurt timp, medicul Tae Joon este atacat iar sotia sa insarcinata este rapita. Medicul este informat prin telefon de… Read more »

© Filmeonline2013.org