Filme online Actiune

The Longest Week (2014)

The Longest Week (2014)

Conrad Valmont este un tip care s-a bucurat intreaga viata de averea parintilor sai, nu se poate lauda ca a facut mare lucru pe cont propriu. Parintii sai, proprietarii unui hotel de lux l-au cam neglijat pe vremea cand era un copil si de aceea… Read more »

Interstellar (2014)

Interstellar (2014)

Un grup de exploratori pleaca in misiune in spatiu pentru a descoperi si a elucida ultimele mistere, atingand noi dimensiuni. Intr-un viitor indepartat, toate natiunile din lume sunt pe cale de disparitie, hrana este din ce in ce mai rara, NASA este doar o amintire… Read more »

John Wick (2014)

John Wick (2014)

De la moartea sotiei sale mult iubite, John Wick isi umple zilele cu reconditionarea Fordului sau Mustang din 1969. Singura care ii tine companie este catelusa sa Daisy. Duce o viata linistita pana in momentul in care un mafiot sadic pe nume Iosef Tarasof ii… Read more »

Young Ones (2014)

Young Ones (2014)

Intr-un viitor apropiat in care apa este din ce in ce mai rara iar solul a fost decimat de seceta, Ernest si fiul sau Jerome se ocupa cu furnizarea de alimente. Nu ezita sa isi foloseasca arma impotriva potentialilor hoti. Fiica sa Mary se ocupa… Read more »

Die Fighting (2014)

Die Fighting (2014)

Z-Team, un grup format din patru luptatori Shaolin, specializati in artele martiale, tocmai au castigat un premiu in cadrul unui festival de film. Fabien, Lohan, Didier sau Jess viseaza sa devina cunoscuti la Hollywood insa se trezesc pusi intr-o situatie ciudata. Un regizor misterios ii… Read more »

The Marine 4: Moving Target (2015)

The Marine 4: Moving Target (2015)

Jake Carter este un fost puscas marin angajat actualmente in cadrul unei firme de paza si protectie. Noua sa misiune este aceea de a o proteja pe Olivia Tanis, o tanara ce a reusit sa scoata la suprafata o serie de ilegalitati comise de o… Read more »

The Target (2014)

The Target (2014)

Yeo Hoon, ranit si urmarit de un barbat inarmat, ajunge la spital in stare grava. Aici, este plasat sub supravegherea politiei din cauza ranilor suspecte. La scurt timp, medicul Tae Joon este atacat iar sotia sa insarcinata este rapita. Medicul este informat prin telefon de… Read more »

Left Behind (2014)

Left Behind (2014)

Rayford Steele este un pilot care a inceput sa se dea la stewardese de cand sotia sa Irene l-a descoperit pe Iisus si a inceput sa vorbeasca despre sfarsitul lumii. Chiar si fiica lor Chloe a inceput sa inteleaga motivele pentru care Rayford a ales… Read more »

Furious Seven (2015)

Furious Seven (2015)

Un ucigas in serie nemilos are o singura obsesie: razbunarea. Incepe prin a-l elimina pe Han la Tokyo dupa care il ataca pe Hobbs la Los Angeles. Deckard Shaw nu are de gand sa se opreasca pana cand nu va reusi sa ii elimine pe… Read more »

Parallels (2015)

Parallels (2015)

Carver, tatal lui Ronan si a lui Beatrix a disparut fara urma.A lasat in urma sa o serie de indicii. Urmand aceste indicii impreuna cu vecinul lor Harry, acestia ajung intr-o cladire abandonata. Aici cei trei ajung intr-un univers parelel in care vor avea parte… Read more »

© Filmeonline2013.org