Filme online Actiune

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Martin Ward si David Bouchard au ramas prieteni in ciuda faptului ca vietile si carierele lor au luat-o in directii diferite. Ward este acum ofiter in cadrul Royal Canadian Mounted Police. In prezent, cei doi vechi prieteni se reunesc pentru a investiga o serie de… Read more »

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Thor este captiv pe o planeta indepartata, de cealalta parte a Universului, privat de ciocanul sau puternic. Se imbarca intr-o cursa contra cronometru penru a reveni la timp in Asgard si a evita distrugerea lumii sale natale – Ragnarok – si totodata sfarsitul civilizatiei asgardiene…. Read more »

Good Time (2017)

Good Time (2017)

Nick Nikas face terapie din cauza ca a fost in copilarie extrem de violent cu bunica sa, este incapabil sa isi controleze furia. Fratele lui Nick, Connie da buzna in biroul medicului si il ia pe Nick cu el. Cei doi participa la un jaf… Read more »

Wheelman (2017)

Wheelman (2017)

Frank Grillo este un sofer, mai precis, sofer pentru un grup infractional care se ocupa cu jefuirea bancilor. Pentru Frank incepe o cursa contra cronometru in momentul in care incearca sa scape cu viata dupa ce un jaf a degenerat. Cu o masina plina de… Read more »

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Echipa de agenti secreti formata din Eggsy si mentorul sau Henry se vad nevoiti sa se uneasca cu o organizatie americana cunoscuta sub numele de Statesman dupa ce cartierul lor general a fost distrus, ei fiind singurii supravietuitori ai unui atac terorist. Vor trebui sa… Read more »

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Bradley este un fost boxeur a carui casnicie este pe cale sa se incheie. In plus, isi pierde locul de munca ca mecanic auto. Din cauza ca este o persoana optimista Bradley este de parere ca cea mai buna optiune este aceea de a lucra… Read more »

American Made (2017)

American Made (2017)

Un fost pilot este chemat pentru a colabora cu CIA pentru a oferi o recunoastere a amenintarii comuniste aflata in continua crestere in America Centrala. In curand, pilotul ce poarta numele de Barry Seal se trezeste in fruntea uneia din cele mai mari operatiuni sub… Read more »

American Assassin (2017)

American Assassin (2017)

Mitch Rapp este un agent CIA antrenat de un veteran din cadrul Razboiului Rece, Stan Hurley. Liderul CIA, Irene Kennedy ii ofera misiunea lui Mitch aceea de a investiga o serie de atacuri in aparenta intamplatoare atat asupra militarilor cat si asupra civililor. Cei trei… Read more »

The Man with the Iron Heart (2017)

The Man with the Iron Heart (2017)

Reinhard Heydrich, un militar este convins de sotia sa sa se alature regimului nazist. Devine bratul drept al lui Hitler si implicit unul din cei mai periculosi oameni ai regimului. Hitler ii da misiunea de a pune la cale un plan de exterminare definitiv. Doi… Read more »

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Este secolul 28 iar Valerian si Laureline, doi agenti speciali au misiunea de a mentine ordinea pe teritoriile umane. Sunt trimisi de Ministerul Apararii in misiune in orasul Alpha deoarece o forta intunecata ameninta acest oras. Valerian si Laureline se imbarca intr-o cursa contra cronometru… Read more »

© Filmeonline2013.org