Filme online Actiune

The Legend of Tarzan (2016)

The Legend of Tarzan (2016)

Crescut de maimute in padurea africana, Tarzan a revenit la originile sale aristocratice si s-a reintegrat in societatea britanica. Locuieste de mai bine de 10 ani la Londra sub numele de Lord Greystoke, in compania sotiei sale Jane. Intr-o zi, este solicitat de parlamentul britanic… Read more »

Marauders (2016)

Marauders (2016)

Agent Montgomery este un agent FBi din Cincinatti care depune eforturi considerabile de a lupta impotriva coruptiei de pe strazi si din randul politiei locale. I se alatura in aceasta lupta agentul Stockwell si agentul Wells. Impreuna, acesti oameni ai legii incearca sa opreasca jefuirea… Read more »

The Nice Guys (2016)

The Nice Guys (2016)

La Los Angeles in 1977, HOlland March, un detectiv privat alcoolic, depresiv, escroc si neindemanatic conduce o ancheta pentru a o gasi pe o anume Amelia dupa moartea misterioasa a unei starlete din industria porno. Amelia, care pare extrem de ingrijorata, il angajeaza pe Jackson… Read more »

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Leonardo, Raphaelo, Michelangelo si Donatello s-au intors in forta insa in sanul grupului au loc o multime de conflicte. Sursa disputei: unii vor sa isi pastreze natura reptiliana in timp ce altii vor sa se revina la statutul de fiinta umana. Aceasta metamorfoza ar fi… Read more »

Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Avand drept misiune redactarea buletinelor de stiri pentru un canal de televiziune american, Kim Baker decide sa accepte oferta superiorilor sai si se indreapta spre Afghanistan pentru a deveni jurnalista in zona de razboi. Cu colegii si prietenii sai internationali, Kim reuseste progresiv sa isi… Read more »

Warcraft (2016)

Warcraft (2016)

Orcii si oamenii sunt in razboi de mai multa vreme. Vazandu-si regatul ravasit, un grup de orci trec printr-un portal cu scopul de a ataca lumea oamenilor. Acestia din urma incearca sa reziste regrupandu-se in jurul unui cavaler nobil, unui magician puternic si ucenicului acestuia…. Read more »

The Do-Over (2016)

The Do-Over (2016)

Max si Charlie, doi fosti colegi de clasa, se intalnesc cu ocazia reuniunii. La scurt timp, Charlie ii maturiseste ca isi uraste viata: sotia sa Nikki nu il mai iubeste, are aventuri dupa aventuri cu barbati dubiosi, propriii sai copii il urasc si nu are… Read more »

Keanu (2016)

Keanu (2016)

Viata lui Rell se schimba pentru totdeauna in momentul in care la usa sa isi face aparitia un pisoi dragalas caruia ii pune numele de Keanu. Keanu este singurul care reuseste sa il faca fericit. Insa fericirea lui Rell este de scurta durata deoarece Keanu… Read more »

Fan (2016)

Fan (2016)

Gaurav, un tanar in varsta de 20 de ani, este cel mai mare FAN al vedetei de cinema Aryan Khanna. De altfel, Gaurav reuseste sa castige premiul pentru cea mai buna sosie a acestuia. Decide sa mearga sa isi intalneasca idolul si sa ii ofere… Read more »

X-Men: Apocalypse (2016)

X-Men: Apocalypse (2016)

Sapand in interiorul unei piramide, un grup de arheologi reusesc sa il aduca la viata pe Apocalypse. Acesta din urma hiberneaza din Evul Mediu si se trezeste brusc intr-o lume haotica, plina de razboaie, distrugeri in masa si boli. Decis sa porneasca intr-o cruciada pentru… Read more »

© Filmeonline2013.org