Filme online Actiune

War Pigs (2015)

War Pigs (2015)

Capitanul Jon Wosick, cazut in dizgratie in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, are sansa de a-si reabilita numele in momentul in care i se cere sa conduca o echipa de soldati cunoscuti sub numele de Porci de Razboi intr-o misiune secreta. Misiunea este urmatoarea:… Read more »

Final Girl (2015)

Final Girl (2015)

Adolescenta timida si vulnerabila, Veronica tocmai a fost transferata la un nou liceu. Pare tinta perfecta pentru o gasca de adolescenti care au obiceiul sa atraga tinerele fete cu scopul de a le vana, a le tortura si a le ucide mai apoi cu sange… Read more »

Terminator Genisys (2015)

Terminator Genisys (2015)

Civilizatia a fost decimata de Skynet si de masinariile care domnesc pe Pamant. Supravietuitorii s-au reunit in jurul lui John Connor, eroul rezistentei. Pentru a salva umanitatea, John isi trimite mana dreapta, pe Kyle Reese, in trecut, tocmai in anul 1984 pentru a veghea asupra… Read more »

Absolution (2015)

Absolution (2015)

In Ucraina, Alexander, impreuna cu chinezul Chi se straduiesc sa indeplineasca o misiune primita din partea guvernului american, aceea de a-l ucide de un om de origine afgana. Dupa ducerea la bun sfarsit a misiunii cei doi se relaxeaza intr-un bar, isi vad de treaba,… Read more »

Underdog Kids (2015)

Underdog Kids (2015)

Liderul unei comunitati este in cautarea unui nou antrenor de arte martiale insa pana in prezent nu a reusit sa gaseasca unul pe placul sau. Fostul campion la arte martiale Jimmy “Fulgerul” Lee soseste in oras. A fost timp de mai multi ani protejatul lui… Read more »

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Nimic nu mai merge asa cum trebuie in viata agentului de securitate Paul Blart. Dupa doar sase zile de la casatoria cu frumoasa Abby, pe care a salvat-o din ghearele unor hoti, aceasta ii cere divortul. Mama lui adorata este lovita mortal de un camion…. Read more »

The Last Survivors (2014)

The Last Survivors (2014)

Intr-o vale din Oregon nu a mai plouat de mai bine de 10 ani. Putinii supravietuitori se chinuie sa ramana in viata. Kendal, o adolescenta in varsta de 17 ani isi petrece majoritatea zilelor protejandu-l si ingrijindu-l pe fratele sau bolnav Dean si pazind cu… Read more »

Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014)

Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014)

Huck Finn este prietenul lui Tom Sawyer de pe strazi. Pentru a-si mai ocupa timpul, Tom si Huck au obiceiul de a hoinari prin cimitir. Intr-o zi, cei doi sunt martorii fara voia lor unei crime teribile. Temandu-se pentru viata lor, Tom si Huck fac… Read more »

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Visul lui John Hammond care consta in crearea pe o insula din Costa Rica a unui parc tematic si educativ care sa adaposteasca dinozauri clonati s-a concretizat datorita ajutorului unui miliardar indian. Insa, dupa cativa ani de succes, parcul nu mai este atat de populat… Read more »

The Gunman (2015)

The Gunman (2015)

In urma cu cativa ani, Jim a dus la bun sfarsit o misiune dificila in profitul companiilor petroliere, misiune in urma caruia Congo a fost cufundat in haos. In prezent, aceasta misiune inca ii da de furca deoarece tocmai a fost atacat. Incercand sa isi… Read more »

© Filmeonline2013.org