Filme online Actiune

End of a Gun (2016)

End of a Gun (2016)

Michael Decker este un fost agent DEA care a renuntat la viata plina de pericole si s-a izolat in Franta. Intr-o noapte, Michael vede un barbat batand o femeie, pe Lisa si ii sare imediat in ajutor. In timpul confruntarii violente Decker il impusca pe… Read more »

Patient Seven (2016)

Patient Seven (2016)

Doctorul Marcus este un psihiatru renumit care a ales un grup de sase pacienti suferind de grave afectiuni mentale si deosebit de periculosi. Pacientii sunt internati la spitalul Spring Valley iar dr. Marcus urmeaza sa le ia fiecaruia in parte un interviu pentru a se… Read more »

The Siege of Jadotville (2016)

The Siege of Jadotville (2016)

Batalia ce pare pierduta inainte sa izbucneasca a comandantului Patrick Quikand si a celor 150 de soldati irlandezi. In 1961 acestia au fost atacati de un numar impresionant de congolezi, numai putin de 3000 la ordinele unor mercenari belgieni si francezi. Misiunea lor de a-i… Read more »

The Innocents (2016)

The Innocents (2016)

In Polonia postbelica tanara interna Mathilde Beaulieu isi exerseaza talentele de infirmiera pentru Crucea Rosie, ingrijind ranile soldatilor francezi. Mathilde este extrem de retincenta cand o calugarita poloneza vine sa ii ceara ajutorul. Cand Mathilde descopera ca tinerele calugarite au fost victimele unor violuri multiple… Read more »

The Infiltrator (2016)

The Infiltrator (2016)

In anii 1980, agentul federal Bob Mazur are o multime de misiuni sub acoperire. Cand Bob vrea sa se retraga este chemat din nou in activitate. Noua sa misiune – aceea de a se infiltra in cartelul lui Pablo Escobar, inamicul public numarul 1. I… Read more »

Na granicy (2016)

Na granicy (2016)

Dupa moartea tragica a mamei lor, fratii Janek si Tomek alaturi de tatal lor Mateusz fac o calatorie in Muntii Bieszczady. Fost politist de frontiera, lui Mateusz i se propune sa se reintoarca la locul de munca insa le spune angajatorilor ca are nevoie de… Read more »

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Este 6 iunie 1944. Este pusa la cale Operatiunea Valkyrie, operatiune menita sa il asasineze pe Hitler. Operatiunea este condusa de colonelul Claus von Stauffenberg, recent intors de pe campul de lupta din Africa. Planul a fost modificat in mare parte de conspiratori pentru a-i… Read more »

A Conspiracy of Faith (2016)

A Conspiracy of Faith (2016)

Departamentul Q se ocupa cu elucidarea cazurilor nerezolvate. Echipa este formata din detecticul depresiv Carl Morck si Assad, un musulman cu care Morck se completeaza de minune. Cei doi au o asistenta, pe loiala Rose si un capitan mult prea tolerant, pe Jacobsen. Cel mai… Read more »

Honey 3: Dare to Dance (2016)

Honey 3: Dare to Dance (2016)

Melea Martin, eleva unui colegiu din Cape Town se simte constransa din cauza regulilor stricte impuse si decide sa ia atitudine. In incercarea de a se folosi de talentele sale de dansatoare pentru a inspira comunitatea din care face parte, Melea inchiriaza un teatru decrepit… Read more »

Kickboxer: Vengeance (2016)

Kickboxer: Vengeance (2016)

Eric si Kurt Sloane fac parte dntr-o familie de experti in artele martiale. Kurt, fratele cel mic, a stat mereu in umbra lui Eric. In ciuda rezistentei fratelui sau, Eric accepta o oferta tentanta si se indreapta spre Thailanda unde urmeaza sa lupte impotriva campionului… Read more »

© Filmeonline2013.org