Filme online Actiune

2:22 (2017)

2:22 (2017)

Dylan Branson este un controlor de trafic aerian din New York. Totul ii merge ca pe roate pe plan personal si profesional cand, intr-o zi, la ora 2:22, in timpul unui zbor, o lumina puternica il paralizeaza timp de cateva secunde si abia reuseste sa… Read more »

The LEGO Batman Movie (2017)

The LEGO Batman Movie (2017)

Dupa o misiune indeplinita, Batman se intoarce la Gotham. Nimeni nu stie cat se simte de singur. Alfred, majordomul sau, il sfatuieste sa isi intemeieze o familie, sa o creasca pe Robin si sa il adopte. Barbara Gordon, sefa politiei, spre disperarea lui Batman, ii… Read more »

Baywatch (2017)

Baywatch (2017)

Mitch Buchannon este cel mai celebru salvamar din golf. A salvat numeroase vieti omenesti si este admirat si respectat de toata lumea. Intr-o zi, i se impune un nou recrut, fostul campion olimpic la inot, Matt Brody. Arogant si egocntric, acesta din urma nu stie… Read more »

Wonder Woman (2017)

Wonder Woman (2017)

Diana, inainte de a deveni cunoscuta tuturor drept Wonder Woman a fost regina amazoanelor si o luptatoare invincibila. Intr-o zi, un pilot se prabuseste pe insula paradisiaca pe care locuieste. Cand acesta din urma ii spune ca razboi teribil face ravagii in celalalt capat al… Read more »

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Apa din regatul tiranului Vortigern a disparut. I se vorbeste despre o sabie legendara, blocata intr-o stanca. Cel care va reusi sa o scoata va avea acces la putere. Decide sa il gaseasca pe mostenitorul lui Uther Pendragon, pe care l-a ucis cu mainile sale…. Read more »

The Hunter’s Prayer (2017)

The Hunter’s Prayer (2017)

Stephen Lucas este un asasin platit. Este angajat de Addison, un lord al drogurilor sa o gaseasca pe adolescenta Ella Hatto si sa o ucida. Addison a ordonat uciderea Ellei si a familiei sale dupa ce a descoperit ca tatal acesteia i-a furat 25 de… Read more »

Savage Dog (2017)

Savage Dog (2017)

In anul 1959, Indochina este o tara controlata in totalitate de criminali de razboi si de dictatori vietnamezi. Lagarul Den-Dhin-Chan este condus de astfel de persoane. Martin Tilman, fost campion la box si-a facut un nume in acest loc datorita turneelor la care a participat,… Read more »

Stratton (2017)

Stratton (2017)

John Stratton lucreaza pentru MI-6. Infiltrandu-se intr-un laborator indian alaturi de coechipierul sau Marty cu scopul de a fura o serie de molecule chimice periculoase, misiunea degenereaza iar acestia din urma dispar fara urma. Stratton si echipa sa vor fi nevoiti sa incerce sa stopeze… Read more »

The Fate of the Furious (2017)

The Fate of the Furious (2017)

Dominic “Dom” Toretto si Letty Ortiz se afla in luna de miere in Havana cand Dom este provocat sa participe la o cursa de masini de un localnic pe nume Raldo. A doua zi, Dom este abordat de Cipher, un cyberterorist care ii cere sa… Read more »

Power Rangers (2017)

Power Rangers (2017)

Elevii de liceu Jason, Billy, Kimberly, Trini si Zack nu sunt atat de populari cum si-ar dori. Descopera o serie de elemente care ii conduc spre o groapa imensa. Descopera ca fiecare din aceste puturi naturale descoperite straluceste intr-o culoare diferita. Dotati cu puteri extraordinare,… Read more »

© Filmeonline2013.org