Filme online Actiune

Inferno (2016)

Inferno (2016)

Robert Langdon se trezeste pe un pat de spital din Florenta nemaistiind ce s-a intamplat in urma cu 48 de ore. Celebrul profesor de simbiologie se trezeste in posesia unui obiect misterios pe care persoane cu rele intentii vor sa il recupereze cu orice pret…. Read more »

Eliminators (2016)

Eliminators (2016)

Un fost agent federal este nevoit sa renunte la programul de protectie al martorilor si sa iasa din ascunzatoare cand casa sa din Londra este invadata de indivizi dubiosi care au gresit adresa. Cand evenimentul se sfarseste cu crime multiple, agentul este urmarit de cei… Read more »

Captain Webb (2015)

Captain Webb (2015)

In 1875, capitanul Matthew Webb, un marinar retras din activitate a reusit sa infrunte vanturi puternice si curenti si multe alte pericole pentru a ajunge inot din Dover pana pe malurile Frantei, o calatorie de 22 de ore, 39 de mile. Canalul nu a mai… Read more »

Masterminds (2016)

Masterminds (2016)

David Ghantt duce o viata plictisitoare. Zi de zi, acest sofer transporta bani la volanul camionului sau blindat. Viata sa banala este condimentata doar de colega sa fermecatoare Kelly. Aceasta din urma reuseste sa il convinga sa o ajute sa fure 17 milioane de dolari…. Read more »

Street (2015)

Street (2015)

Remo Street incearca cu disperare sa isi gaseasca o slujba pentru a o intretine pe fiica sa si pe mama sa dependenta. Este un luptator MMA care reuseste sa starneasca interesul unui antrenor legendar. Street are ocazia de a se antrena cu acesta insa refuza… Read more »

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016)

Neurochirurgul Stephen Strange este o vedeta in domeniul medicinei. Intr-o zi cade victima unui tragic accident de masina si nu isi mai poate folosi mainile. Pentru Strange este cel mai grav lucru ce i se putea intampla. Dupa mai multe interventii chirurgicale fara succes, Strange… Read more »

End of a Gun (2016)

End of a Gun (2016)

Michael Decker este un fost agent DEA care a renuntat la viata plina de pericole si s-a izolat in Franta. Intr-o noapte, Michael vede un barbat batand o femeie, pe Lisa si ii sare imediat in ajutor. In timpul confruntarii violente Decker il impusca pe… Read more »

Patient Seven (2016)

Patient Seven (2016)

Doctorul Marcus este un psihiatru renumit care a ales un grup de sase pacienti suferind de grave afectiuni mentale si deosebit de periculosi. Pacientii sunt internati la spitalul Spring Valley iar dr. Marcus urmeaza sa le ia fiecaruia in parte un interviu pentru a se… Read more »

The Siege of Jadotville (2016)

The Siege of Jadotville (2016)

Batalia ce pare pierduta inainte sa izbucneasca a comandantului Patrick Quikand si a celor 150 de soldati irlandezi. In 1961 acestia au fost atacati de un numar impresionant de congolezi, numai putin de 3000 la ordinele unor mercenari belgieni si francezi. Misiunea lor de a-i… Read more »

The Innocents (2016)

The Innocents (2016)

In Polonia postbelica tanara interna Mathilde Beaulieu isi exerseaza talentele de infirmiera pentru Crucea Rosie, ingrijind ranile soldatilor francezi. Mathilde este extrem de retincenta cand o calugarita poloneza vine sa ii ceara ajutorul. Cand Mathilde descopera ca tinerele calugarite au fost victimele unor violuri multiple… Read more »

© Filmeonline2013.org