Filme online Actiune

Into the Grizzly Maze (2015)

Into the Grizzly Maze (2015)

Dupa sapte ani petrecuti dupa gratii, Rowan se intoarce in orasul sau natal din Alaska. Motivul? Prietenul sau din copilarie a disparut fara urma in padurea deasa. Se intalneste cu fratele sau instrainat si impreuna au parte de o multime de probleme in incercarea de… Read more »

The Lovers (2015)

The Lovers (2015)

Marea Bariera de Corali, 2020. Dupa o scufundare periculoasa, in incercarea de a-si salva sotia, pe Laura, Jay Fennel, un arheolog marin zace intr-un spital in Boston, in coma profunda. In timpul in care zace in coma, Fennel “calatoreste”. Ajunge in anul 1778, in Pune…. Read more »

Seventh Son (2014)

Seventh Son (2014)

Thomas Ward este mai special: este al saptelea fiul al unui al saptelea fiu. A fost dat spre ucenicie unui vraci din regiune impotriva vointei sale. Thomas are o misiune grea: vraciul nu este deloc prietenos, o multime de alti ucenici au dat gres inaintea… Read more »

Wild Card (2015)

Wild Card (2015)

Nick Wild este bodyguard in Orasul Pacatelor, Las Vegas. Visul lui Nick este sa stranga o suma mare de bani si sa se mute in Corsica. Insa, din nefericire, realizarea acestui vis este foarte departe. Dupa ce o fosta iubita, batuta si violata de trei… Read more »

Wild (2014)

Wild (2014)

Pentru Cheryl, viata nu mai are niciun sens. Este constienta de acest lucru, toti din jurul sau stiu acest lucru. Si-a distrus viata din cauza dependentei de droguri si aventurilor de noapte cu straini. Aceste doua lucruri i-a distrus atat casnicia cat si sanatatea. Decisa… Read more »

American Heist (2014)

American Heist (2014)

James decide sa o ia de la zero alaturi de iubita sa Emily, sa lase in urma sa trecutul sumbru. In tot acest timp, fratele sau mai mare, Franckie, iese din inchisoarea in care a petrecut ultimii 10 ani din viata. Acesta din urma este… Read more »

Everly (2014)

Everly (2014)

Everly este o prostituata ce lucreaza pentru mafiotul Taiko. Este atacata in propriul sau apartament de oamenii lui Taiko, trimisi pe urmele sale dupa ce acesta afla ca Everly colaboreaza cu politia pentru a-i elimina organizatia din peisaj. Chiar daca Taiko banuia ca oamenilor sai… Read more »

Vice (2015)

Vice (2015)

Omul de afaceri Julian Michaels a conceput o statiune turistica unica in felul sau. Botezata Vice, in aceasta statiune speciala, clientii instariti isi pot indeplini cele mai slabatice fantezii cu ajutorul unor “locuitori” artificiali care gandesc, simt si se comporta la fel ca oamenii. Cand… Read more »

A Most Violent Year (2014)

A Most Violent Year (2014)

Abel Morales este proprietarul companiei Standard Heating Oil Co. Camioanele comapniei sale au fost in ultima vreme jefuite ceea i-a provocat lui Abel pierderi mari. Un sofer tanar pe nume Julian este grav batut in momentul in care camionul pe care il conduce este atacat… Read more »

Taken 3 (2014)

Taken 3 (2014)

Brian Mills, un fost agent, a fost nevoit in ultima perioada, sa isi apere familia de tot felul de atacatori, sa ii vaneze fara mila. Insa, acum, vanatorul se transforma in vanat. Pe urmele lui Brian Mills se afla atat autoritatile cat si un dusman… Read more »

© Filmeonline2013.org