Filme online Aventura

Exodus: Gods and Kings (2014)

Exodus: Gods and Kings (2014)

In anul 1300 i. Ch, dupa moartea regelui Egiptului, tronul este mostenit de fiul acestuia Ramses. Cand acesta din urma afla ca prietenul sau din copilarie Moise are sange evreiesc, decide sa il alunge din regat. Moise se angajeaza intr-o lunga calatorie, oprita doar de… Read more »

Big Hero 6 (2014)

Big Hero 6 (2014)

Hiro Hamada este un baietel in varsta de 14 ani, geniu in ale roboticii. Acesta locuieste in orasul futurist San Fransokyo si este crescut de matusa sa Cass dupa moartea parintilor sai. Fratele sau Tadashi isi petrece timpul participand la lupte ilegale cu roboti. Pentru… Read more »

Penguins of Madagascar (2014)

Penguins of Madagascar (2014)

In Antarctica, trei pinguini, Skipper, Kowalski si Rico decid sa sfideze legile naturii si sa salveze oul despre care toata lumea spune ca este blestemat. Oul eclozeaza si pinguinul primeste numele de Private. 10 ani mai tarziu, pinguinii decid sa paraseasca circul pentru a sarbatori… Read more »

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

Aventurile lui Katniss Everdeen continua. Acum, tanara femeie a ramas singura speranta a populatiei. In ciuda vointei sale, Katniss devine simbolul Rebeliunii. Katniss este prinsa intre doua posibile iubiri: Peeta si Gale. Peeta este tinut prizonier de Capitoliu si Gale este alaturi de Katniss ca… Read more »

Outcast (2014)

Outcast (2014)

In epoca medievala, Shing, un tanar insetat de putere este furios la auzul vestii ca tatal sau aflat pe patul de moarte l-a ales pe fratele sau in varsta de 14 ani ca descendent la tron. Este decis sa il ucida pe acesta. Regele ii… Read more »

Rurôni Kenshin: Kyôto taika-hen (2014)

Rurôni Kenshin: Kyôto taika-hen (2014)

Himura Kenshin este un asasin nemilos, de temut, rapid, neinfricat si super rapid. In momentul in care nu a mai fost capabil sa faca fata consecintelor actiunilor sale, Himura este decis sa intoarca odata pentru totdeauna spatele violentei. Problema este ca violenta nu este pregatita… Read more »

The Boxtrolls (2014)

The Boxtrolls (2014)

Anglia, epoca victoriana. La Cheesebridge, oras ce a dedicat un cult celei mai mirositoare branze, conform zvonurilor, niste oribili troli mancatori de copii ies noaptea pe strazi. In realitate, este vorba despre niste creaturi simple, care poarta in spate niste cartoane reciclate pe post de… Read more »

The Boxtrolls (2014)

The Boxtrolls (2014)

Cheesebridge este un oras post-victorian ai carui locuitori sunt obsedati de bani, pozitie sociala si…branza. Sub stradutele acestui oras fermecator locuiesc Boxtrolii, niste monstri care ies doar noaptea si le fura locuitorilor tot ce au mai de pret, copiii si…branza. Insa aceasta este doar legenda… Read more »

The Silent Mountain (2014)

The Silent Mountain (2014)

Este anul 1915. Andreas, un tanar de origine austriaca si Francesca, de origine italiana se iubesc la nebunie. De cand s-au vazut pentru prima data la nunta surorii lui Andreas sunt nedespartiti. Insa povestea lor de dragoste este brusc intrerupta de razboi. Andreas este nevoit… Read more »

Mythica: A Quest for Heroes (2015)

Mythica: A Quest for Heroes (2015)

Marek este o sclava care isi doreste sa scape cu orice pret de conditia sa. S-a nascut cu o serie de puteri care ii permit sa practice magia neagra, puteri care o vor ajuta enorm in viata. Teela este o preoteasa a carui templu a… Read more »

© Filmeonline2013.org