Filme online Comedie

This Is Where I Leave You (2014)

This Is Where I Leave You (2014)

Dupa moartea tatalui lor, patru adulti, raniti si traumatizati de copilaria grea pe care au avut-o, se reintorc in casa natala. Se vad nevoiti sa locuiasca, timp de o saptamana, cu mama lor indiscreta si cu partenerele lor sub acelasi acoperis. In incercarea de a-si… Read more »

The Mule (2014)

The Mule (2014)

Melbourne, anul 1983. Ray Jenkins este un tanar care joaca in cadrul echipei de fotbal locale. Ray inca mai locuieste impreuna cu mama sa iar singura sa abilitate pare sa fie repararea de electrocasnice. Prietenul sau Gavin se ocupa cu livrarea de droguri pentru un… Read more »

Tusk (2014)

Tusk (2014)

Wallace Bryton, un prezentator de radio calatoreste in Manitoba cu scopul de a-i lua un interviu lui The Kill Bill Kid, ajuns vedeta pe YouTube dupa ce a postat un filmulet in care isi taie piciorul. Acel filmulet a devenit viral. Insa soarta intervine si… Read more »

Magic in the Moonlight (2014)

Magic in the Moonlight (2014)

Wei Ling Soo, un magician cunoscut in lumea intreaga da un spectacol in fata a catorva sute de oameni. La scurt timp, oamenii observa ca acesta este de fapt Stanley, un britanic. Suparat ca identitatea i-a fost descoperita, Stanley isi cearta colaboratorii. Howard, prietenul sau… Read more »

Angels in Stardust (2014)

Angels in Stardust (2014)

Vallie Sue este o fata in varsta de 15 ani cu o imaginatie foarte bogata. Isi doreste ca intr-o buna zi sa ajunga o scriitoare faimoasa. Vallie locuieste impreuna cu mama sa si cu fratele sau in Oklahoma. Cei doi frati sunt neglijati de mama… Read more »

St. Vincent (2014)

St. Vincent (2014)

Vincent MacKenna este un pensionar incorigibil care isi petrece majoritatea din timp imbatandu-se, pariind pe cursele cu cai si iesind cu prostituata sa preferata, Daka. Cand Maggie Bronstein, o mama singura se muta alaturi, Vincent accepta sa aiba grija de fiul sau in varsta de… Read more »

All Relative (2014)

All Relative (2014)

Dupa ce logodnica l-a inselat si l-a parasit, Harry incearca sa isi revina. Dupa ce o intalneste pe Grace lucrurile par sa intre pe un fagas normal. Harry incepe o relatie romantica cu aceasta fiind ajutat cu o multime de sfaturi de catre o femeie… Read more »

The Boxtrolls (2014)

The Boxtrolls (2014)

Anglia, epoca victoriana. La Cheesebridge, oras ce a dedicat un cult celei mai mirositoare branze, conform zvonurilor, niste oribili troli mancatori de copii ies noaptea pe strazi. In realitate, este vorba despre niste creaturi simple, care poarta in spate niste cartoane reciclate pe post de… Read more »

The Boxtrolls (2014)

The Boxtrolls (2014)

Cheesebridge este un oras post-victorian ai carui locuitori sunt obsedati de bani, pozitie sociala si…branza. Sub stradutele acestui oras fermecator locuiesc Boxtrolii, niste monstri care ies doar noaptea si le fura locuitorilor tot ce au mai de pret, copiii si…branza. Insa aceasta este doar legenda… Read more »

The Hundred-Foot Journey (2014)

The Hundred-Foot Journey (2014)

O familie indiana decide sa isi paraseasca pamantul natal si sa se instaleze in orasul Saint-Antonin-Noble-Val, situat in partea de sud a Frantei. Hassan Kadam a fost intotdeauna pasionat de tot ce tine de bucatarie si, impreuna cu tatal sau, vrea sa isi deschida un… Read more »

© Filmeonline2013.org