Filme online Comedie

Daddy’s Home (2015)

Daddy’s Home (2015)

Brad, un barbat ce lucreaza la o statie radio este extrem de fericit alaturi de noua sa sotie Sarah si de cei doi copii ai acesteia pe care i-a acceptat fara probleme. Atent si responsabil, Brad ii dispera pe cei doi copii. Dupa mai multi… Read more »

Sisters (2015)

Sisters (2015)

Surorile Katie si Maura Ellis au un temperament diametral opus. Prima, o cosmeticiana iresponsabila, in somaj, fara un domiciliu fix isi creste de una singura fiica adolescenta. A doua, infirmiera divortata, fara copii, isi consacra viata celorlalti. Cand afla ca parintii vor sa vanda casa… Read more »

Anomalisa (2015)

Anomalisa (2015)

Actiunea filmului se desfasoara in Cincinnati, in partea de sud a statului Ohio si spune povestea unui barbat, Michael Stone care scrie carti motivationale si tine conferinte in care vorbeste despre cele mai bune tehnici de vanzari. Isi face aparitia in Los Angeles unde urmeaza… Read more »

Burnt (2015)

Burnt (2015)

Adam Jones este un chef cu un viitor stralucit la Paris insa destinul pare sa ii fi rezervat cu totul altceva. Actualmente, Adam este un simplu asistent intr-un mic restaurant din Londra. Decide, in urma unui incident, sa demisioneze pentru a-si reconstrui reputatia intr-un restaurant… Read more »

The Ridiculous 6 (2015)

The Ridiculous 6 (2015)

Tommy, supranumit White Knife, a fost crescut de indieni dupa moartea mamei sale. Aventura incepe pentru Tommy dupa intalnirea cu tatal sau biologic, Frank Stockburn. La scurt timp, barbatul este rapit de raufacatorul Cicero. Tommy cere ajutorul tribului sau pentru a-si gasi tatal. Descopera pe… Read more »

The Lobster (2015)

The Lobster (2015)

David a divortat recent, fapt ce ii schimba cursul intregii existente. In societatea in care evolueaza, situata intr-un viitor apropiat, celibatul nu este permis. Astfel, cei gasiti sunt arestati si trimisi intr-un hotel special unde au la dispozitie 45 de zile pentru a se indragosti…. Read more »

Learning to Drive (2014)

Learning to Drive (2014)

Viata unui critic literar new-yorkez este data peste cap in momentul in care este parasita de sotul sau pentru o femeie mult mai tanara decat el dupa 21 de ani de viata comuna. Decisa sa isi refaca viata, aceasta se inscrie la lectii de conducere… Read more »

Absolutely Anything (2015)

Absolutely Anything (2015)

Consiliul extraterestrilor se reuneste pentru a dezabte o problema importanta: daca va distruge Pamantul sau ii va face pe oameni membrii ai consiliului. Decid sa ii ofere unui om posibilitatea de a face absolut tot ce isi doreste. Dupa 10 zile, daca acesta isi va… Read more »

Goosebumps (2015)

Goosebumps (2015)

Zach, un adolescent, se muta in oraselul Maryland impreuna cu mama sa pentru un nou inceput. Aici face cunostinta cu fermecatoarea sa vecina Hannah si se imprieteneste cu Champ. Hannah este nimeni alta decat fiica celebrului si enigmaticului R.L. Stine, autorul best-sellerului Goosebumps. Cand Zach… Read more »

Youth (2015)

Youth (2015)

Fred si Mick, doi prieteni vechi, in varsta de 80 de ani, profita de vacanta petercuta intr-un hotel de lux situat la poalele Alpilor. Fred, compozitor si sef de orchestra retras din activitate, nu are nici cea mai mica intentie de a se intoarce la… Read more »

© Filmeonline2013.org