Filme online Comedie

The Bachelors (2017)

The Bachelors (2017)

Dupa moartea prematura a sotiei sale, un tata indurerat decide sa se mute impreuna cu fiul sau adolescent intr-un oras mai mare pentru o scoala privata de predare. Viata lor incepe sa se transforme din cauza a doua femei unice, care ii ajuta sa imbratiseze… Read more »

Youth in Oregon (2016)

Youth in Oregon (2016)

Ray (Frank Langella) este un bătrân care tocmai împlineşte venerabila vârstă de 80 de ani şi locuieşte împreună cu soţia lui, Estelle (Mary Kay Place), în casa fiicei sale adulte, Kate (Christina Applegate), la rândul ei căsătorită cu Brian (Billy Crudup) împreună cu care are… Read more »

Sahara (2017)

Sahara (2017)

Lasati in urma de propria comunitate, Ajar, un sarpe si prietenul sau Pitt scorpionul decid sa isi incerce norocul in oaza vecina unde traieste inalta burghezie a desertului saharian si sa o gaseasca pe Eva, o serpoaica frumoasa de care Ajar este indragostit nebuneste. Este… Read more »

The Emoji Movie (2017)

The Emoji Movie (2017)

Textopolis, un oras plin de viata, este casa pentru toti emojisii ascunsi in interiorul unui smartphone. Fiecare emoji are o singura expresie faciala, cu exceptia lui Gene, un emoji extrem de exuberant, cu expresii multiple. Determinata sa devina “normala” ca si celelalte emoji, Gene ii… Read more »

Ernest & Celestine (2012)

Ernest & Celestine (2012)

Celestine este un soricel care traieste sub pamant si adora sa deseneze. Cel mai mare vis al sau? Sa deseneze un urs chiar daca i s-a repetat fara incetare ca ursii sunt rai si periculosi si ca nu vor decat sa o manance. Intr-o zi… Read more »

He’s Just Not That Into You (2009)

He’s Just Not That Into You (2009)

Nouă oameni din Baltimore se confruntă cu probleme în relaţia de cuplu, majoritatea fiind cauzate de ideile diferite şi dorinţele partenerului de viaţă. În centrul ecuaţiei se află Gigi Phillips (Ginnifer Goodwin), o tânără femeie care interpretează frecvent în mod greşit comportamentul partenerilor săi. Gigi… Read more »

Withnail & I (1987)

Withnail & I (1987)

Withnail este un actor care, spre dezamagirea sa, nu se bucura de succesul scontat. I, sau Marwood este colegul sau de camera, un alt actor fara un loc de munca. Este anul 1969. Marwood incearca sa se reintegreze in societate in timp ce Whitnail incearca… Read more »

Head of State (2003)

Head of State (2003)

In momentul in care Washington-ul are nevoie de un candidat la presedintie cu doar cateva saptamani inainte de alegeri, este nevoie de cineva care va pierde cu siguranta. De aceea este ales Mays Gilliam, un politician localnic complet necunoscut, dintr-un cartier saracacios si cu o… Read more »

Daddy’s Home 2 (2017)

Daddy’s Home 2 (2017)

Dusty si Brad si-au unit fortele din dorinta de a le oferi copiilor un Craciun perfect, cum ei nu au avut dar si-ar fi dorit. Noul lor parteneriat este pus la grea incercare in momentul in care tatal lui Dusty, inca un macho in ciuda… Read more »

The Full Monty (1997)

The Full Monty (1997)

Gaz si Dave sunt doi someri care locuiesc in orasul Sheffield din Anglia, extrem de afectat din cauza crizei financiare din anii ’80. Gaz este disperat, daca nu isi gaseste de urgenta de munca va pierde dreptul de a-si vedea copilul in timp ce Dave… Read more »

© Filmeonline2013.org