Filme online Comedie

Results (2015)

Results (2015)

Trevor este proprietarul unei sali de fitness, adept al holismului. Kat este angajata sa, una din cele mai bune antrenoare ale salii. Cand bogatul Danny isi face aparitia in speranta ca va reusi sa isi recapete forma, Trevor ii cere lui Kat sa il antreneze…. Read more »

Stung (2015)

Stung (2015)

Paul este tipul de treaba care incearca sa flirteze cu Julia, sefa sa si proprietara unei mici firme de catering. Julia este extrem de muncitoare, se straduieste sa isi mentina afacerea pe linia de plutire. Spre deosebire de Paul, Juliei nu ii place sa petreaca,… Read more »

Ted 2 (2015)

Ted 2 (2015)

Cei mai buni prieteni din lume, John si Ted, locuiesc tot Boston. John este in continuare celibatar in timp ce Ted s-a instalat impreuna cu sotia sa Tammy Lynn intr-o casa noua. Cei doi, proaspat casatoriti, au deja parte de primele dispute conjugale. Decis sa… Read more »

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Nimic nu mai merge asa cum trebuie in viata agentului de securitate Paul Blart. Dupa doar sase zile de la casatoria cu frumoasa Abby, pe care a salvat-o din ghearele unor hoti, aceasta ii cere divortul. Mama lui adorata este lovita mortal de un camion…. Read more »

5 to 7 (2014)

5 to 7 (2014)

Brian este un tanar scriitor aspirant cu un potential inca neexplorat. Dupa ce Brian primeste un premiu pentru o carte in care a abordat un subiect banal, un editor despre care toata lumea stie ca este extrem de pretentios ii promite ca ii va publica… Read more »

While We’re Young (2014)

While We’re Young (2014)

Dupa ce cei mai buni prieteni ai lor devin parinti, Josh si Cornelia, doi new-yorkezi in varsta de 40 de ani realizeaza ca viata lor este monotona. La scurt timp, cei doi ii intalnesc pe Jamie si Darby, un cuplu boem. Jamie ii adreseaza o… Read more »

Burying the Ex (2014)

Burying the Ex (2014)

Max si frumoasa sa iubita Evelyn s-au mutat recent impreuna. La inceput, intre cei doi iubiti totul merge ca pe roate pana cand Max realizeaza ca Evelyn este posesiva, dominatoare si manipulatoare. Max decide sa se desparta de ea. Insa, inainte de a face acest… Read more »

Pitch Perfect 2 (2015)

Pitch Perfect 2 (2015)

Barden Bellas, o formatie compusa din cateva tinere adorabile, au un singur lucru in comun: vocile superbe. Au trecut mai bine de trei ani de cand Bellas nu au reusit sa mai castige titlul national de cele mai bune voci feminine. Umilite din cauza unui… Read more »

Unfinished Business (2015)

Unfinished Business (2015)

Dan Trunkman este un sot si un tata devotat insa, in ultima vreme, in incercarea de a face bani, isi cam neglijeaza familia. Drept urmare demisioneaza din cadrul companiei in care lucreaza si decide sa porneasca propria afacere satul de sarcinile trasate de seful sau… Read more »

Amira & Sam (2014)

Amira & Sam (2014)

Sam ii face o vizita unchiului Amirei, Bassam. Pe Bassam Sam il cunoaste din perioada in care a fost pe front, acesta fiind translatorul sau. Fratele Amirei a fost ucis in timpul unui atac de un soldat american. De aceea, vede in Sam un alt… Read more »

© Filmeonline2013.org