Filme online Comedie

Paddington 2 (2017)

Paddington 2 (2017)

Paddington locuieste acum alaturi de familia Brown, familia sa de adoptie intr-un cartier linistit din Londra unde este apreciat de toata lumea. In timp ce se afla in cautarea unui cadou pentru matusa sa iubita gaseste o carte magnifica la un anticariat. Decide sa isi… Read more »

Shall We Dance (2004)

Shall We Dance (2004)

John Clark este un tip depedent de munca. Insa, viata sa este data peste cap cu totul in momentul in care intalneste o instructoare de dans. Dornic sa o cucereasca, John se inscrie la cursuri de dans in ciuda faptului ca are doua picioare stangi.Fascinat… Read more »

Confessions of a Dangerous Mind (2002)

Confessions of a Dangerous Mind (2002)

In paralel cu cariera de animator in cadrul Gong Show, un joc televizat american care va dura numai putin de patru ani, din 1976 pana in 1980, Chuck Barris ar fi dus o cariera de ucigas profesionist. Ar fi colaborat cu CIA sub numele de… Read more »

Heathers (1988)

Heathers (1988)

Kim Walker este liderul celor mai populare fete dintr-un liceu din Ohio. Kim le umileste pe toate cele care nu se ridica la inaltimea standardelor sale. Veronica, incearca din rasputeri sa supravietuiasca junglei sociale de la liceul la care invata alaturandu-se celor mai populare fete… Read more »

Chain of Fools (2000)

Chain of Fools (2000)

Kresk, hair stilist de profesie duce o viata linistita pana in momentul in care afla cu stupoare ca unul din clientii sai fideli este un criminal periculos. Aceasta descoperire va provoca o serie de evenimente incontrolabile, Kresk se trezeste implicat fara voia sa in meandrele… Read more »

Midnight Run (1988)

Midnight Run (1988)

Jack Walsh este un vanator de recompense. Acestuia i se ofera fabuloasa suma de 100 000 de dolari pentru a aduce un hot pe nume Mardukas din New York la Los Angeles. Ceea ce trebuia sa fie o misiune de rutina se transforma pentru Walsh… Read more »

Jolly LLB 2 (2017)

Jolly LLB 2 (2017)

Jagdishwar Mishra, cunoscut sub porecla de Jolly viseaza sa devina unul din cei mai cunoscuti avocati din India. Pentru asta, se deplaseaza la Nawabs. Are deocamdata doar cazuri mici insa se foloseste de orice tactica pentru a face rapid bani si de a duce un… Read more »

My One and Only (2009)

My One and Only (2009)

In anii 50, frumoasa si stralucitoarea Anne Deveraux pleaca in calatorie impreuna cu copiii sai, de-a lungul coastei in cautarea unui partener de viata care sa o intretina pe ea si pe copiii sai. Este anul 1953 iar Ann este convinsa ca va reusi in… Read more »

Irreplaceable You (2018)

Irreplaceable You (2018)

Abbie si Sam sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Sunt logoditi si urmeaza sa faca nunta curand. Lumea lor este data peste cap in momentul in care Abbie primeste un diagnostic teribil. Convinsa ca nu mai are mult de trait, Abbie incepe sa… Read more »

The Bachelors (2017)

The Bachelors (2017)

Dupa moartea prematura a sotiei sale, un tata indurerat decide sa se mute impreuna cu fiul sau adolescent intr-un oras mai mare pentru o scoala privata de predare. Viata lor incepe sa se transforme din cauza a doua femei unice, care ii ajuta sa imbratiseze… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org