Filme online Comedie

What We Do in the Shadows (2014)

What We Do in the Shadows (2014)

O echipa de filmare realizeaza un documentar despre patru vampiri care impart un apartament din Noua-Zeelanda. In timp ce Petyr nu se simte in largul sau in fata camerei de filmat, Viago, Vladislav si Deacon sunt mai mult decat incantati. Vorbesc despre transformarea lor, spun… Read more »

Turist (2014)

Turist (2014)

Cand survine o avalansa intr-o statie de ski din Alpi, Tomas, un turist suedez cedeaza in fata panicii si fuge abandonandu-si sotia si cei doi copii. Dupe ce pericolul trece, revine langa ei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Insa comportamentul sau provoaca… Read more »

Let’s Kill Ward’s Wife (2014)

Let’s Kill Ward’s Wife (2014)

Ward este un adult cu o slujba decenta, un copil superb, o multime de prieteni de nadejde pe care ii vede in mod regulat si o sotie…pe care a ajuns sa nu o mai suporte. Stacy, sotia lui Ward este o snoaba careia ii place… Read more »

Penguins of Madagascar (2014)

Penguins of Madagascar (2014)

In Antarctica, trei pinguini, Skipper, Kowalski si Rico decid sa sfideze legile naturii si sa salveze oul despre care toata lumea spune ca este blestemat. Oul eclozeaza si pinguinul primeste numele de Private. 10 ani mai tarziu, pinguinii decid sa paraseasca circul pentru a sarbatori… Read more »

The Interview (2014)

The Interview (2014)

Dave Skylark si Aaron Rapoport, un producator, au o emsiune tip tabloid numita Skylark Tonight. Cand cei doi descopera cu uimire ca Kim Jong-un, dictatorul Coreei de Nord se numara printre fanii emisiunii lor, decid sa ii ia acestuia un interviu. Dave si Aaron se… Read more »

Men, Women & Children (2014)

Men, Women & Children (2014)

Progresul tehnologiei afecteaza enorm relatiile sociale dintre barbati si femei, ii afecteaza pe copiii acestora care devin dependenti. Un cuplu afectat de rutina decide sa caute tandretea in alta parte, prin intermediul altor parteneri gasiti online. O mama decide sa publice fotografiile fiicei sale adolescente… Read more »

Redirected (2014)

Redirected (2014)

John, Ben si Tim pun la cale jefuirea unui cazino ilegal. Daca totul merge conform planului, cei trei au planuri marete, urmeaza sa cheltuie imensa suma de bani in Malaezia. Il implica in jaf pe Michael care pare sa aiba o viata decenta, departe de… Read more »

Dumb and Dumber To (2014)

Dumb and Dumber To (2014)

20 de ani de la aventurile nebune de care au avut parte in tinerete, Harry Dune si Lloyd Christmas se reunesc. Dupa ce a fost respins de Mary Swanson de care a fost indragostit pana peste urechi, Lloyd a fost inchis intr-un spital de boli… Read more »

This Is Where I Leave You (2014)

This Is Where I Leave You (2014)

Dupa moartea tatalui lor, patru adulti, raniti si traumatizati de copilaria grea pe care au avut-o, se reintorc in casa natala. Se vad nevoiti sa locuiasca, timp de o saptamana, cu mama lor indiscreta si cu partenerele lor sub acelasi acoperis. In incercarea de a-si… Read more »

The Mule (2014)

The Mule (2014)

Melbourne, anul 1983. Ray Jenkins este un tanar care joaca in cadrul echipei de fotbal locale. Ray inca mai locuieste impreuna cu mama sa iar singura sa abilitate pare sa fie repararea de electrocasnice. Prietenul sau Gavin se ocupa cu livrarea de droguri pentru un… Read more »

© Filmeonline2013.org