Filme online Comedie

Youth (2015)

Youth (2015)

Fred si Mick, doi prieteni vechi, in varsta de 80 de ani, profita de vacanta petercuta intr-un hotel de lux situat la poalele Alpilor. Fred, compozitor si sef de orchestra retras din activitate, nu are nici cea mai mica intentie de a se intoarce la… Read more »

Ashby (2015)

Ashby (2015)

Ashby Holt a primit o veste teribila: mai are de trait doar trei luni din cauza unei tumori la creier. Ed, un adolescent, tocmai s-a mutat alaturi impreuna cu mama sa, nu are habar de acest lucru in momentul in care vine sa ii ia… Read more »

The Intern (2015)

The Intern (2015)

Lui Ben Whittaker, un vaduv in varsta de 70 de ani, nu ii place statutul de pensionar. In momentul in care are ocazia de a candida pe postul de stagiar in cadrul unei companii, Ben nu mai sta pe ganduri. Obtine postul. Este pus imediat… Read more »

Dope (2015)

Dope (2015)

Malcolm Adekanbi este un elev in ultimul an de liceu. Impreuna cu cei mai buni prieteni, Jib si Diggy, Malcolm este considerat de anturaj un tocilar. Este convins ca va fi acceptat fara probleme la Universitatea Harvard insa consilierul scolii considera visul lui Malcolm o… Read more »

Me and Earl and the Dying Girl (2015)

Me and Earl and the Dying Girl (2015)

Fire solitara, Greg Gaines ar da orice doar sa treaca neobservat de colegii sai de liceu. In timpul liber, Greg realizeaza impreuna cu cel mai bun prieten al sau Earl scurt metraje in cadrul carora parodiaza filmele clasice. La insistentele mamei sale, Greg o viziteaza… Read more »

Man Up (2015)

Man Up (2015)

Nancy, o femeie in varsta de 30 de ani, independenta si petrecareata, nu mai suporta faptul ca toti prietenii sai incearca sa ii gaseasca un iubit. Nancy a decis, prefera sa fie singura decat prost insotita. A doua zi, dupa o noapte stropita de alcool,… Read more »

Pixels (2015)

Pixels (2015)

Cooper si Brenner sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Unul din ei a devenit presedintele Statelor Unite in timp ce celalalt este tehnician. Cand lumea este atacata de o serie de personaje de jocuri video trimise de o rasa de extraterestri care au… Read more »

Unexpected (2015)

Unexpected (2015)

Samantha, o profesoara din Chicago, descopera ca este insarcinata cam in acelasi timp cu eleva ei preferata. Eleva visa sa mearga mai departe la colegiu insa visele sale sunt spulberate brusc. Intre cele doua se infiripa o prietenie, merg la cursuri prenatale impreuna si se… Read more »

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

Inceputul anului 1960. La Checkpoint Charlie, postul de frontiera care separa cele doua Germanii, Napoleon Solo, un agent CIA si Illya Kuryakin, un spion KGB incearca sa dea de urma lui Gaby Teller, fiica unui om de stiinta, un apropiat de-al lui Hitler. Unindu-si fortele,… Read more »

American Ultra (2015)

American Ultra (2015)

Vanzator intr-un magazin dintr-un orasel din Virginia, indragostit pana peste urechi de iubita sa Phoebe, Mike Howell habar nu are ca este prototipul deazactivat al unui super agent ce lucreaza pentru C.I.A. In momentul in care agentia il repereaza si se pregateste sa il elimine… Read more »

© Filmeonline2013.org