Filme online Comedie

The Do-Over (2016)

The Do-Over (2016)

Max si Charlie, doi fosti colegi de clasa, se intalnesc cu ocazia reuniunii. La scurt timp, Charlie ii maturiseste ca isi uraste viata: sotia sa Nikki nu il mai iubeste, are aventuri dupa aventuri cu barbati dubiosi, propriii sai copii il urasc si nu are… Read more »

Dad’s Army (2016)

Dad’s Army (2016)

Este anul 1944 si al Doilea Razboi Mondial este in plina desfasurare. Aliatii se pregatesc sa invadeze Franta si sa infrunte armata germana. In Walmington-on-Sea, soldatii din plutonul Home Guard sunt cu moralul la pamant din cauza lipsei de apreciere. Rose winters, o jurnalista glamour… Read more »

Keanu (2016)

Keanu (2016)

Viata lui Rell se schimba pentru totdeauna in momentul in care la usa sa isi face aparitia un pisoi dragalas caruia ii pune numele de Keanu. Keanu este singurul care reuseste sa il faca fericit. Insa fericirea lui Rell este de scurta durata deoarece Keanu… Read more »

Angry Birds (2016)

Angry Birds (2016)

Pe o insula paradisiaca populata de pasari multicolore, incapabile sa zboare insa cu alte capacitati speciale, Red este o pasare care nu isi poate stapani accesele de furie. Inca de mic, Red a fost considerat un paria, batjocorit si respins de ceilalti. Acelasi lucru s-a… Read more »

The Brothers Grimsby (2016)

The Brothers Grimsby (2016)

In compania sotiei sale si a celor 11 copii, Norman este un locuitor mandru al oraselului Grimsby. Singurul regret in viata este acela ca a pierdut urma fratelui sau Sebastian. Acesta din urma este un agent secret care trebuie sa identifice un terorist inainte de… Read more »

Special Correspondents (2016)

Special Correspondents (2016)

Frank Bonneville, un radiojurnalist, reuseste sa patrunda in locul in care s-a comis o crima teribila sub pretextul ca este politist. La scurt timp relateaza stirea la radio, in direct. Frank este felicitat pentru reusita de a prezenta stirea inaintea tuturor. Mallard, seful sau, ii… Read more »

The Family Fang (2015)

The Family Fang (2015)

Annie este o actrita aflata intr-o perioada dificila a vietii. Baxter, fratele sau, este un scriitor si un jurnalist mediocru. Parintii lor, artisti excentrici, aveau obiceiul sa se foloseasca de ei in copilarie in cadrul spectacolelor. Cand Annie este informata ca parintii sai au disparut… Read more »

Holidays (2016)

Holidays (2016)

Opt povesti teribile se deruleaza in perioada celor mai indragite sarbatori. In Christmas, un tata este dispus sa faca orice doar sa ii ofere fiului sau cadoul promis. In New Year’s Eve, un ucigas in serie se vede nevoit sa puna punct relatiei actuale si… Read more »

Precious Cargo (2016)

Precious Cargo (2016)

Eddie se afla in fruntea unei gasti de hoti care, dupa un jaf de proportii are parte de inimaginabilul: este furat la randul sau de nimeni alta decat partenera sa de viata Karen. Acum, Eddie este decis sa isi recupereze cu orice pret prada, sa… Read more »

Already Tomorrow in Hong Kong (2015)

Already Tomorrow in Hong Kong (2015)

Josh o observa pe Ruby incercand sa ajunga la urmatoarea sa destinatie si se ofera sa o conduca. Ambii americani in Hong Kong, Josh locuieste aici de mai bine de zece ani in timp ce Ruby abia a sosit. Incep sa flirteze si se opresc… Read more »

© Filmeonline2013.org