Filme online Comedie

Deadpool (2016)

Deadpool (2016)

Wade Wilson, un baiat rau, nu mai are nicio speranta: este pe punctul de a pierde lupta teribila cu cancerul. In disperare de cauza, accepta sa se supuna unui tratament experimental ultra secret in cadrul unui proiect cunoscut sub numele de Arme X. Este vindecat… Read more »

Band of Robbers (2015)

Band of Robbers (2015)

Cand Huck Finn este eliberat din inchisoare, spera ca isi va putea reface viata, ca va lasa trecutul criminal in urma. Insa, bunul sau prieten, Tom Sawyer, are alte planuri. Nedorind sa renunte la fanteziile din copilarie, Tom formeaza o gasca de hoti, recrutandu-i pe… Read more »

Our Brand Is Crisis (2015)

Our Brand Is Crisis (2015)

Un candidat la presedentia Boliviei cu cota de popularitate in cadere libera face apel la o echipa de management american de elita, condusa de compromisa insa stralucita strategista Jane, poreclita Calamitatea. Fortata sa se retraga in urma unui scandal de proportii, Jane are oportunitatea de… Read more »

Lazer Team (2015)

Lazer Team (2015)

In urma cu cateva decenii s-a creat echipa Lazer, perioada in care s-a receptionat un semnal din spatiu ramas necodat. Un semnal ce ne informa cu privire la doua lucruri: nu suntem singuri si galaxia este deosebit de periculoasa. Costumul pe care trebuia sa il… Read more »

Daddy’s Home (2015)

Daddy’s Home (2015)

Brad, un barbat ce lucreaza la o statie radio este extrem de fericit alaturi de noua sa sotie Sarah si de cei doi copii ai acesteia pe care i-a acceptat fara probleme. Atent si responsabil, Brad ii dispera pe cei doi copii. Dupa mai multi… Read more »

Sisters (2015)

Sisters (2015)

Surorile Katie si Maura Ellis au un temperament diametral opus. Prima, o cosmeticiana iresponsabila, in somaj, fara un domiciliu fix isi creste de una singura fiica adolescenta. A doua, infirmiera divortata, fara copii, isi consacra viata celorlalti. Cand afla ca parintii vor sa vanda casa… Read more »

Anomalisa (2015)

Anomalisa (2015)

Actiunea filmului se desfasoara in Cincinnati, in partea de sud a statului Ohio si spune povestea unui barbat, Michael Stone care scrie carti motivationale si tine conferinte in care vorbeste despre cele mai bune tehnici de vanzari. Isi face aparitia in Los Angeles unde urmeaza… Read more »

Burnt (2015)

Burnt (2015)

Adam Jones este un chef cu un viitor stralucit la Paris insa destinul pare sa ii fi rezervat cu totul altceva. Actualmente, Adam este un simplu asistent intr-un mic restaurant din Londra. Decide, in urma unui incident, sa demisioneze pentru a-si reconstrui reputatia intr-un restaurant… Read more »

The Ridiculous 6 (2015)

The Ridiculous 6 (2015)

Tommy, supranumit White Knife, a fost crescut de indieni dupa moartea mamei sale. Aventura incepe pentru Tommy dupa intalnirea cu tatal sau biologic, Frank Stockburn. La scurt timp, barbatul este rapit de raufacatorul Cicero. Tommy cere ajutorul tribului sau pentru a-si gasi tatal. Descopera pe… Read more »

The Lobster (2015)

The Lobster (2015)

David a divortat recent, fapt ce ii schimba cursul intregii existente. In societatea in care evolueaza, situata intr-un viitor apropiat, celibatul nu este permis. Astfel, cei gasiti sunt arestati si trimisi intr-un hotel special unde au la dispozitie 45 de zile pentru a se indragosti…. Read more »

© Filmeonline2013.org