Filme online Comedie

The Visitors: Bastille Day (2017)

The Visitors: Bastille Day (2017)

In 1124, locuitorii castelului Montmirail sunt in freamat, Godefroy de Montmirail a disparut fara urma. In plus, este acuzat de vrajitorie. Regele ii ordona sa se reintoarca in mai putin de o luna. In caz contrar, isi va pierde toate proprietatile. Insa, Godefroy de Montmirail… Read more »

Baked in Brooklyn (2016)

Baked in Brooklyn (2016)

Un proaspat absolvent de liceu decide sa vanda marijuana pe strazile din Manhattan dupa ce isi pierde slujba in cadrul unei firme de consultanta. La scurt timp o intalneste pe fata visurilor sale. Insa aceasta nu este de acord cu activitatile sale chiar daca clientela… Read more »

Nine Lives (2016)

Nine Lives (2016)

Tom este un om de afaceri influent care isi neglijeaza sotia si pe fiica sa, Lara. In ziua in care fiica sa implineste 11 ani, Tom realizeaza ca inca nu i-a cumparat un cadou. Amintindu-si ca fiica sa isi doreste cu ardoare o pisica, Tom… Read more »

All in Time (2015)

All in Time (2015)

Charlie isi da demisia si se muta in orasul natal, in Pennsylvania pentru a deveni managerul trupei sale favorite din toate timpurile. Insa, din pacate, trupa sa favorita de rock nu se mai bucura de faima si gloria de alta data. Iubita sa ii intelege… Read more »

Yoga Hosers (2016)

Yoga Hosers (2016)

Colleen Collette si Colleen McKenzie sunt doua adolescente obisnuite in varsta de 15 ani care isi petrec timpul liber studiind yoga in compania gurului lor, Yogi Raver. Cele doua lucreaza impreuna la un magazin cunoscut sub numele de Eh-2-Zed. Cand cele doua adolescente sunt invitate… Read more »

Officer Downe (2016)

Officer Downe (2016)

Ofiterul Downe se lamenteaza de faptul ca orasul Los Angeles a fost cuprins de haos, ca totul a luat-o razna. Insa jura ca se va intoarce de ori de cate ori este nevoie pentru a lupta impotriva acestui haos. Downe este din punct de vedere… Read more »

Don’t Think Twice (2016)

Don’t Think Twice (2016)

The Commune este o trupa de improvizatie din New York. Teatrul din Brooklyn pe scena caruia aveau obiceiul sa joace se inchide iar membrii trupei risca sa ramana someri. Incearca cu disperare sa gaseasca un local in care sa joace. Fara succes insa. Curand, trupa… Read more »

Trolls (2016)

Trolls (2016)

Trolii sunt cele mai vesele fiinte de pe pamant. Motiv pentru care sunt atat de doriti de maleficii Bergens, convinsi de faptul ca daca mananca troli vor gasi fericirea. Cand un Bergen da de urma unui trol, reuseste sa captureze cativa din ei si sa… Read more »

Roald Dahl’s Esio Trot (2016)

Roald Dahl’s Esio Trot (2016)

D-l Hoppy este un pensionar indragostit nebuneste de vecina sa, domnisoara Silver. O cunoaste de mai bine de cinci ani insa nu a avut curajul sa o invite nici macar la un ceai. Domnisoara Silver pare sa aiba ochi doar pentru testoasa sa Alfie. Insa… Read more »

Sausage Party (2016)

Sausage Party (2016)

Si daca alimentele nu ar astepta decat sa fie consumate rabdatoare pe rafturile supermarketurilor si sunt fiinte vii? Incantate de faptul ca sunt alese de clientii magazinului, unii din ei precum Frank carnaciorul urmeaza sa descopere ca lumea oamenilor pe care o credea idilica nu… Read more »

© Filmeonline2013.org