Filme online Comedie

Paddington (2014)

Paddington (2014)

Un mic ursulet peruvian traieste in liniste alaturi de unchiul si matusa sa in padurile din Peru cand un teribil cutremur le distruge culcusul. In urma cu ceva timp, tutorii sai au intalnit un explorator care le-a spus ca, in cazul in care isi doresc… Read more »

Hector and the Search for Happiness (2014)

Hector and the Search for Happiness (2014)

Hector, un psihiatru, este convins ca isi inseala pacientii. Considera ca nu este in masura sa le dea sfaturi pacientilor sai din moment ce el inca nu a experimentat mare lucru in viata. Satul pana peste cap de viata pe care o duce, Hector decide… Read more »

Annie (2014)

Annie (2014)

Annie, o tanara orfana din New York a fost data inca de la nastere in mainile unei familii conduse de o femeie malefica. Annie spera ca intr-o buna zi isi va vedea parintii care, au promis ca vor veni dupa ea. Intr-o zi, drumul lui… Read more »

Trash (2014)

Trash (2014)

Cand doi baieti de la periferia orasului Rio gasesc un portofel in timpul cautarii lor obisnuite prin groapa de gunoi, habar nu au ca viata lor urmeaza sa se schimbe odata pentru totdeauna. Cand politia locala soseste in zona, oferind o recompensa generoasa in schimbul… Read more »

Love, Rosie (2014)

Love, Rosie (2014)

Alex si Rosie sunt cei mai buni prieteni. La implinirea varstei de 18 ani, Rosie a facut-o lata, s-a imbatat crita. Dupa absolvirea liceului, drumurile celor doi prieteni se separa. Alex a fost acceptat la Harvard in timp ce Rosie a ramas acasa. Insa este… Read more »

Home Sweet Hell (2015)

Home Sweet Hell (2015)

Mona Champagne a visat mereu sa aiba viata perfecta, casa perfecta si familia perfecta. Pe toti cei din jur, Mona ii trateaza cu ostilitate. Cei doi copii ai sai sunt terifiati de ea. Sotul sau, vanzatorul de mobila Don este terorizat de Mona. Aceasta a… Read more »

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Larry Daley este directorul executiv al Daley Devices, o companie ce se ocupa cu vanzarea de inventii. Bucurandu-se de faima si de bani, Larry nu si-a mai vizitat prietenii de la muzeu de o perioada buna de timp. Intr-o zi, acesta descopera ca muzeul a… Read more »

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

Maine este o zi mare pentru Alexander: urmeaza sa implineasca 12 ani. Or, in aceeasi zi, cel mai popular baiat din scoala, da o petrecere. Drept urmare, a ramas fara invitati. In plus, mama, tatal, sora si fratele sau sunt ocupati pana peste cap in… Read more »

Birdman (2014)

Birdman (2014)

Actorul Riggan Thompson se pregateste sa puna in scena o piesa care ii apartine lui Raymond Carver. Un proiect important pentru Riggan care, a cunoscut gloria si faima in urma cu mai multi ani, cu rolul lui Birdman, intr-un film cu super eroi. Riggan, a… Read more »

What We Do in the Shadows (2014)

What We Do in the Shadows (2014)

O echipa de filmare realizeaza un documentar despre patru vampiri care impart un apartament din Noua-Zeelanda. In timp ce Petyr nu se simte in largul sau in fata camerei de filmat, Viago, Vladislav si Deacon sunt mai mult decat incantati. Vorbesc despre transformarea lor, spun… Read more »

© Filmeonline2013.org