Filme online Comedie

The Meddler (2017)

The Meddler (2017)

Cu un iPhone nou, un apartement in apropiere de Grove si un cont generos in banca lasat de defunctul sau sot, Marnie Minervini s-a mutat din New Jersey in Los Angeles pentru a fi mai aproape de fiica sa Lori, un scenarist de succes. Insa… Read more »

Mother’s Day (2016)

Mother’s Day (2016)

Destinul a mai multor femei se incruciseaza de Ziua Mamei. Doua surori si-au ascuns mereu viata sentimentala de parintii lor extrem de rasisti si conservatori. Una este casatorita cu un barbat de origine indiana in timp ce alta este indragostita de o femeie. Sandy este… Read more »

Ghostbusters (2016)

Ghostbusters (2016)

Erin este o pasionata de stiinta ce crede cu tarie in fenomenele paranormale. Insa, pentru a putea preda in continuare, este nevoita sa stearga urmele unui trecut in care se ocupa cu redactarea cartilor despre fenomene paranormale. Aflata in biroul co-autoarei sale Abby, Erin afla… Read more »

Dirty 30 (2016)

Dirty 30 (2016)

Kate, Evie si Charlie sunt cele mai bune prietene din copilarie. Kate isi petrece majoritatea din timp la job iar noptile singura sau la intaniri esuate. Evie este casatorita si nu se intelege deloc cu socrii, organizeaza o multime de evenimente caritabile. Charlie nu reuseste… Read more »

Café Society (2016)

Café Society (2016)

In anii 30, la New York, Bobby este prins la mijloc intre parintii sai conflictuali, afacerea familiei si un frate gangster. Prin urmare, are sentimentul ca se sufoca, vrea sa scape din acest mediu. Decide sa isi incerce norocul la Hollywood unde unchiul sau Phil,… Read more »

Morris from America (2016)

Morris from America (2016)

Morris se muta impreuna cu tatal sau Curtis in Heidelberg. Curtis nu a reusit inca sa treaca peste moartea sotiei sale. Fost jucator de fotbal, a primit un post in cadrul liceului local pentru a antrena echipa liceului. Morris adora hip hopul si la scurt… Read more »

Bad Moms (2016)

Bad Moms (2016)

Amy Mitchell este o mama in varsta de 30 de ani prinsa la mijloc intre cariera sa promitatoare si obligatiile familiale. Are doi copii si o casnicie care incepe sa scartaie. In timpul unei reuniuni a comitetului de parinti condusa de mai mult ca perfecta… Read more »

War Dogs (2016)

War Dogs (2016)

Doi prieteni in varsta de 20 de ani din Miami Beach profita de un dispozitiv necunoscut apartinand guvernului federal, dispozitiv ce le permite micilor intreprinderi sa raspunda la apelurile din partea armatei americane. Chiar daca debuturile sunt mai degraba modeste, cei doi prieteni incep sa… Read more »

Five (2016)

Five (2016)

Cinci prieteni din copilarie impartasesc acelasi vis, de a locui in colocatie. In momentul in care ocazia de se muta impreuna se prezinta, Julia,Vadim, Nestor si Tim nu mai stau pe ganduri mai ales ca Samuel le spune ca el va plati jumatate din chirie…. Read more »

Ice Age: Collision Course (2016)

Ice Age: Collision Course (2016)

Eterna cautare a ghindei a lui Scrat il catapulteaza tocmai in spatiu unde declanseaza in mod accidental o serie de evenimente cosmice care vor transforma si ameninta universul epocii de gheata. Pentru a supravietui, Sid, Manny, Diego si restul gastii vor fi nevoiti sa isi… Read more »

© Filmeonline2013.org