Filme online Comedie

Wadjda (2012)

Wadjda (2012)

Wadjda are 12 ani si o personalitate extrem de puternica. Plina de viata, temerara, fetei ii este greu sa se obisnuiasca cu principiile conservatoare si rigide ale familiei sale traditionale. Intr-o zi Wadjda descopera pe strada o bicicleta verde. Din acest moment are o singura… Read more »

Rory O’Shea Was Here (2004)

Rory O’Shea Was Here (2004)

Rebelul Rory O’Shea se muta din Dublin la Carrigmore Residential Home for the Disabled afectand viata rezidentilor de aici. Rory este capabil sa inteleaga discursul neinteligibil al lui Michael Connolly lasat aici de tatal sau instarit din cauza problemelor sale. Cei doi devin prieteni apropiati…. Read more »

Honey Bunny (2017)

Honey Bunny (2017)

Vincent, un adolescent in varsta de 17 ani este parasit fara vreo explicatie de prima sa iubire, Elina, de care este indragostit nebuneste. Pentru a-l face sa uite de problemele in iubire parintii lui Vincent, inconsolabil si depresiv, decid sa il faca sa urmeze un… Read more »

Épouse-moi mon pote (2017) -

Épouse-moi mon pote (2017) -

Yassin, un tanar student marocan isi face aparitia la Paris pentru a studia Arhitectura cu o viza de student. Ghinionul face ca Yassin sa rateze examenul de admitere, sa isi piarda viza si sa se afle in Franta ilegal. In incercarea de a remedia aceasta… Read more »

40 Days and 40 Nights (2002)

40 Days and 40 Nights (2002)

Matt Sullivan incearca sa isi revina dupa o despartire dureroasa. Ultima sa relatie s-a dovedit a fi un esec lamentabil. La 28 de ani Matt este din nou singur. Incepe sa agate femei frumoase, are cucerire dupa cucerire. Isi lanseaza o provocare siesi – timp… Read more »

Paddington 2 (2017)

Paddington 2 (2017)

Paddington locuieste acum alaturi de familia Brown, familia sa de adoptie intr-un cartier linistit din Londra unde este apreciat de toata lumea. In timp ce se afla in cautarea unui cadou pentru matusa sa iubita gaseste o carte magnifica la un anticariat. Decide sa isi… Read more »

Shall We Dance (2004)

Shall We Dance (2004)

John Clark este un tip depedent de munca. Insa, viata sa este data peste cap cu totul in momentul in care intalneste o instructoare de dans. Dornic sa o cucereasca, John se inscrie la cursuri de dans in ciuda faptului ca are doua picioare stangi.Fascinat… Read more »

Confessions of a Dangerous Mind (2002)

Confessions of a Dangerous Mind (2002)

In paralel cu cariera de animator in cadrul Gong Show, un joc televizat american care va dura numai putin de patru ani, din 1976 pana in 1980, Chuck Barris ar fi dus o cariera de ucigas profesionist. Ar fi colaborat cu CIA sub numele de… Read more »

Heathers (1988)

Heathers (1988)

Kim Walker este liderul celor mai populare fete dintr-un liceu din Ohio. Kim le umileste pe toate cele care nu se ridica la inaltimea standardelor sale. Veronica, incearca din rasputeri sa supravietuiasca junglei sociale de la liceul la care invata alaturandu-se celor mai populare fete… Read more »

Chain of Fools (2000)

Chain of Fools (2000)

Kresk, hair stilist de profesie duce o viata linistita pana in momentul in care afla cu stupoare ca unul din clientii sai fideli este un criminal periculos. Aceasta descoperire va provoca o serie de evenimente incontrolabile, Kresk se trezeste implicat fara voia sa in meandrele… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org