Filme online Comedie

Logan Lucky (2017)

Logan Lucky (2017)

In ciuda numelui, membrii familiei Logan sunt orice doar norocosi nu. Jimmy Logan si-a pierdut un picior in razboi iar fratee sau, Clyde, o parte din brat. Clyde a fost concediat iar sora mai mica, Mellie nu o duce mai bine deloc. Din dorinta de… Read more »

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Bon Cop Bad Cop 2 (2017)

Martin Ward si David Bouchard au ramas prieteni in ciuda faptului ca vietile si carierele lor au luat-o in directii diferite. Ward este acum ofiter in cadrul Royal Canadian Mounted Police. In prezent, cei doi vechi prieteni se reunesc pentru a investiga o serie de… Read more »

Brigsby Bear (2017)

Brigsby Bear (2017)

James este un tanar in varsta de 25 de ani care si-a petrecut intreaga viata intr-un bunker alaturi de parintii sai, hranit fiind cu povesti cu creaturi ciudate si spunandu-i-se ca afara este un aer toxic. Initial se pare ca el si parintii sai sunt… Read more »

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Thor este captiv pe o planeta indepartata, de cealalta parte a Universului, privat de ciocanul sau puternic. Se imbarca intr-o cursa contra cronometru penru a reveni la timp in Asgard si a evita distrugerea lumii sale natale – Ragnarok – si totodata sfarsitul civilizatiei asgardiene…. Read more »

Brad’s Status (2017)

Brad’s Status (2017)

Cand Brad Sloan il insoteste pe fiul sau in cautarea unei universitati, aceasta vizita se transforma intr-o criza existentiala pentru Brad. Brad are o viata linistita si o cariera satisfacatoare in Sacramento unde locuieste alaturi de sotia si fiul sau. Brad nu se poate abtine… Read more »

The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

O colectie de sapte povesti care cuprind marturiile unor persoane aflate in cautarea fericirii in America contemporana. Acestea incearca atat de tare sa se distanteze de inceputurile lor incat realizeaza ca s-au distantat cu totul de absolut orice. Obsesia unui barbat pentru avere risca sa… Read more »

A Stork’s Journey (2017)

A Stork’s Journey (2017)

Desi toata lumea stie ca este o vrabie, Richard este convins de faptul ca este o barza, asemeni celor care l-au crescut dupa ce a ramas orfan. Insa, in momentul in care familia sa trebuie sa migreze spre Africa, este nevoita sa il abandoneze in… Read more »

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Echipa de agenti secreti formata din Eggsy si mentorul sau Henry se vad nevoiti sa se uneasca cu o organizatie americana cunoscuta sub numele de Statesman dupa ce cartierul lor general a fost distrus, ei fiind singurii supravietuitori ai unui atac terorist. Vor trebui sa… Read more »

The Meyerowitz Stories (2017)

The Meyerowitz Stories (2017)

Danny urmeaza sa divorteze curand. Este foarte atasat de tatal sau, un sculptor care nu se mai bucura de succesul din trecut. Insa, se pare ca fica lui Danny, Eliza i-a mostenit talentul bunicului sau. La scurt timp, fratii lui Danny, Matthew, un frate vitreg… Read more »

The Babysitter (2017)

The Babysitter (2017)

Cole s-a indragostit nebuneste de dadaca sa, Bee. Este frumoasa si populara si amuzanta si pare sa aprecieze genul tocilar cum este Cole. Parintii lui Cole pleaca intr-o mini vacanta si il lasa pe Cole in grija lui Bee. Odata cu lasarea serii Cole nu… Read more »

© Filmeonline2013.org