Filme online Drama

Sweet Virginia (2017)

Sweet Virginia (2017)

Elwood se cazeaza intr-un motel condus de Sam, un fost campion la rodeo a cazui prezenta fizica impunatoare ascunde un secret teribil. Cei doi barbati se imprietenesc in ciuda faptului ca sunt extrem de diferiti. Insa aceasta asociere este una deosebit de periculoasa pentru amandoi,… Read more »

Logan Lucky (2017)

Logan Lucky (2017)

In ciuda numelui, membrii familiei Logan sunt orice doar norocosi nu. Jimmy Logan si-a pierdut un picior in razboi iar fratee sau, Clyde, o parte din brat. Clyde a fost concediat iar sora mai mica, Mellie nu o duce mai bine deloc. Din dorinta de… Read more »

Tulip Fever (2017)

Tulip Fever (2017)

Filmul ne prezinta povestea de dragoste interzisa dintre o tanara de origine olandeza si pictorul angajat de sotul sau pentru a-i face portretul. Aceasta poveste de dragoste capata o turnura tragica in momentul in care cei doi amanti decid sa scape defintiv de sotul incomod… Read more »

Brigsby Bear (2017)

Brigsby Bear (2017)

James este un tanar in varsta de 25 de ani care si-a petrecut intreaga viata intr-un bunker alaturi de parintii sai, hranit fiind cu povesti cu creaturi ciudate si spunandu-i-se ca afara este un aer toxic. Initial se pare ca el si parintii sai sunt… Read more »

November Criminals (2017)

November Criminals (2017)

Addison Schacht este un elev de liceu cu o multime de preocupari dar si cu o viata destul de complicata. Cand prietenul sau cel mai bun este ucis viata lui Addison se complica si mai tare. Obsedat sa gaseasca criminalul cat mai repede cu putinta… Read more »

Good Time (2017)

Good Time (2017)

Nick Nikas face terapie din cauza ca a fost in copilarie extrem de violent cu bunica sa, este incapabil sa isi controleze furia. Fratele lui Nick, Connie da buzna in biroul medicului si il ia pe Nick cu el. Cei doi participa la un jaf… Read more »

Brad’s Status (2017)

Brad’s Status (2017)

Cand Brad Sloan il insoteste pe fiul sau in cautarea unei universitati, aceasta vizita se transforma intr-o criza existentiala pentru Brad. Brad are o viata linistita si o cariera satisfacatoare in Sacramento unde locuieste alaturi de sotia si fiul sau. Brad nu se poate abtine… Read more »

The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

O colectie de sapte povesti care cuprind marturiile unor persoane aflate in cautarea fericirii in America contemporana. Acestea incearca atat de tare sa se distanteze de inceputurile lor incat realizeaza ca s-au distantat cu totul de absolut orice. Obsesia unui barbat pentru avere risca sa… Read more »

The Glass Castle (2017)

The Glass Castle (2017)

Un road movie amuzant si emotionant care povesteste destinul extraordinar al unei familii iesite din comun. Jeannette Walls este o jurnalista moderna insa nimeni nu isi imagineaza ce copilarie grea a avut. A fost crescuta de un tata carismatic insa excentric care le-a promis copiilor… Read more »

The Meyerowitz Stories (2017)

The Meyerowitz Stories (2017)

Danny urmeaza sa divorteze curand. Este foarte atasat de tatal sau, un sculptor care nu se mai bucura de succesul din trecut. Insa, se pare ca fica lui Danny, Eliza i-a mostenit talentul bunicului sau. La scurt timp, fratii lui Danny, Matthew, un frate vitreg… Read more »

© Filmeonline2013.org