Filme online Drama

Killing Gunther (2017)

Killing Gunther (2017)

Un grup de asasini excentrici incearca din rasputeri sa elimine din peisaj cel mai buna asasin platit din lume, Gunther. Un grup de asasini excentrici trebuie sa colaboreze cu Gunther, unul din cei mai aroganti si mai periculosi criminali din lume, un rival de temut…. Read more »

Fluke (1995)

Fluke (1995)

In dimineata nasterii sale, catelusul Fluke deschide ochii si vede o lume cu totul si cu totul extraordinara, amuzanta si excitanta totodata. Abia asteapta sa creasca pentru a profita din plin de toate acestea. Se joaca toata ziua cu fratii si surorile sale, Fluke este… Read more »

12 Angry Men (1957)

12 Angry Men (1957)

Într-o sală de judecată din New York, un juriu deliberează cazul unui hispanic în vârstă de 18 ani ce provine dintr-o zonă de mahala şi este acuzat de înjunghierea mortală a tatălui său. Dacă există vreo îndoială rezonabilă, acesta va fi achitat, însă dacă e… Read more »

Maximum Risk (1996)

Maximum Risk (1996)

Alain Moreau este un politist care afla ca are un frate geaman, care a intrat in probleme si pe care acesta trebuie sa il ajute sa iasa. Pentru asta el trebuie sa intre intr- un joc deosebit de periculos in care sunt implicati atat FBI-ul,… Read more »

The Battleship Island (2017)

The Battleship Island (2017)

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, peste 100 de coreeni sunt dusi cu forta pe Insula Hashima de care fortele coloniale japoneze. Insula a devenit un camp de munca in care prizonierii sunt trimisi la mina. Un rezistent infiltrat pe insula elaboreaza un plan… Read more »

The Golden Bowl (2000)

The Golden Bowl (2000)

Demnul şi îmovăratul Prince Amerigo (Jeremy Northam), un prinţ Roman, se logodeşte cu o femeie din înalta societate americană pe nume Maggie Verver (Kate Beckinsale). Cei doi au fost prezentaţi unul altuia de către Fanny Assingham (Anjelica Huston), o prietenă comună de-a lor. Maggie are… Read more »

White Fang (1991)

White Fang (1991)

La sfârşitul secolului 19, un tânăr explorator pe nume Jack Conroy soseşte în Alaska din San Francisco pentru a duce mai departe revendicările tatălui său decedat. Conroy se întâlneşte cu un bărbat pe nume Skunker şi cu Alex Larson, prietenul tatălui său, care acceptă să… Read more »

Another Woman (1988)

Another Woman (1988)

Marion Post (Gena Rowlands) este o profesoară de filosofie din oraşul New York trecută de vârsta de 50 de ani care şi-a luat o pauză de la practicarea profesiei sale pentru a se dedica scrierii unei cărţi noi. Din cauza lucrărilor de renovare a casei… Read more »

Only the Brave (2017)

Only the Brave (2017)

Filmul urmareste povestea echipajului de elita al pompierilor din Prescott, Arizona, echipaj format din pompieri curajosi care s-au luptat cu toate fortele cu un incendiu salbatic in Yarnell, AZ, in iunie 2013. Incendiul devastator a luat viata a 19 dintre membrii sai. Toti oamenii sunt… Read more »

Wolves (2014)

Wolves (2014)

Filmul ne prezinta povestea unui tanar jucator de basketball extrem de talentat. Recrutat de Universitatea Cornell, el pare sa aiba un viitor sigur, este capitan de echipa, un bun student, are o relatie de lunga durata si cativa buni prieteni. Insa nu este totul atat… Read more »

© Filmeonline2013.org