Filme online Drama

The Bachelors (2017)

The Bachelors (2017)

Dupa moartea prematura a sotiei sale, un tata indurerat decide sa se mute impreuna cu fiul sau adolescent intr-un oras mai mare pentru o scoala privata de predare. Viata lor incepe sa se transforme din cauza a doua femei unice, care ii ajuta sa imbratiseze… Read more »

The Russia House (1990 )

The Russia House (1990 )

Bartholomew „Barley” Scott-Blair (Sean Connery), liderul unei firme de editare, se află într-o călătorie de afaceri în Moscova. El participă la o întrunire a scriitorilor unde discută despre încetarea tensiunilor cu Vestul. Un bărbat misterios cunoscut drept „Dante” (Klaus Maria Brandauer) îl ascultă cu mare… Read more »

Youth in Oregon (2016)

Youth in Oregon (2016)

Ray (Frank Langella) este un bătrân care tocmai împlineşte venerabila vârstă de 80 de ani şi locuieşte împreună cu soţia lui, Estelle (Mary Kay Place), în casa fiicei sale adulte, Kate (Christina Applegate), la rândul ei căsătorită cu Brian (Billy Crudup) împreună cu care are… Read more »

Dressed to Kill (1980)

Dressed to Kill (1980)

Un psihoterapeut extrem de cautat din Manhattan, Dr. Robert Elliott se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii si carierei sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui folosind o lama furata chiar din cabinetul lui. Disperat sa… Read more »

Fifty Shades Freed (2018)

Fifty Shades Freed (2018)

Anastasia Steele si Christian Grey se casatoresc in cadrul unei ceremonii somptuoase. In timp ce se afla in luna de miere de-a lungul Europei, cei doi afla ca o persoana misterioasa a intrat prin efractie in birourile Grey Entreprises. Dupa o analiza a camerelor de… Read more »

Ernest & Celestine (2012)

Ernest & Celestine (2012)

Celestine este un soricel care traieste sub pamant si adora sa deseneze. Cel mai mare vis al sau? Sa deseneze un urs chiar daca i s-a repetat fara incetare ca ursii sunt rai si periculosi si ca nu vor decat sa o manance. Intr-o zi… Read more »

Awakening the Zodiac (2017)

Awakening the Zodiac (2017)

In 1968, unul din cei mai periculosi ucigasi americani, Zodiac, dispare fara urma. Identitatea sa si mesajele sale criptice raman un mister, pana acum…dupa ce din pura intamplare un cuplu da peste o inregistrare video veche de mai bine de 40 de ani care infatiseaza… Read more »

Love in the Time of Cholera (2007)

Love in the Time of Cholera (2007)

Povestea lui Florentino Ariza, un tanar telegrafist sarac care s-a indragostit nebuneste de Fermina Daza, fiica unui negustor. In orasele de pe coasta epidemia cu holera este din ce in ce mai periculoasa. Florentino i-a jurat iubitei sale Fermina iubire vesnica insa, spre disperarea sa,… Read more »

Looking Glass (2018)

Looking Glass (2018)

In urma mortii accidentale a fiicei lor, Ray si Maggie se muta intr-un alt loc pentru a uita de aceasta tragedie. Achizitioneaza un motel in speranta ca vor reusi sa o ia de capat. Odata ajunsi la destinatie cei doi il descopera pe Ben, fostul… Read more »

He’s Just Not That Into You (2009)

He’s Just Not That Into You (2009)

Nouă oameni din Baltimore se confruntă cu probleme în relaţia de cuplu, majoritatea fiind cauzate de ideile diferite şi dorinţele partenerului de viaţă. În centrul ecuaţiei se află Gigi Phillips (Ginnifer Goodwin), o tânără femeie care interpretează frecvent în mod greşit comportamentul partenerilor săi. Gigi… Read more »

© Filmeonline2013.org