Filme online Drama

Baby Driver (2017)

Baby Driver (2017)

Baby este un tanar din Atlanta, sofer pentru hotii de banci. Are de platit o datorie dupa care intentioneaza sa scape din acest univers infractional. In copilarie un accident de masina i-a ucis ambii parinti, Baby fiind nevoit sa se descurce singur o mare parte… Read more »

The Last Face (2016)

The Last Face (2016)

Dr. Wren Petersen, directoarea unui ONG si Dr. Miguel Leon incep o relatie de iubire, ambii aflati in misiune in Africa de Vest. Miguel si Wren depun eforturi uriase pentru ca relatia lor sa reziste intr-o tara ravasita de razboi. Insa, din cauza ca au… Read more »

Denial (2016)

Denial (2016)

In 1996, un istoric cazut in dizgratie pe nume David Irving si Deborah Lipstadt intra intr-un confict violent. David ajunge sa o dea in judecata pe Deborah pentru calomnie si sa ii ceara sa dovedeasca ca Holocausutul exista cu adevarat. Un lucru care o determina… Read more »

The Hero (2017)

The Hero (2017)

Lee Hayden nu se mai bucura de succesul de pe vremuri ceea ce il supara enorm. Uitat de fanii sai, Lee isi ineaca amarul in alcool si fumeaza marijuana impreuna cu fostul sau coleg de trupa Jeremy devenit acum dealerul sau de droguri. Lee primeste… Read more »

Death Fighter (2017)

Death Fighter (2017)

Cand un politist american este martorul uciderii mentorului sau in timpul unui targ care degenereaza, se trezeste de cealalta parte a legii in Thailanda. Insa in ciuda uriasei recompense puse pe capul sau si presiunea de a parasi tara de urgenta, acesta face echipa cu… Read more »

Jo-jak-doen do-si (2017)

Jo-jak-doen do-si (2017)

Quon Yoo este un pasionat al jocurilor de calculator. Chiar daca in viata de zi cu zi este somer, in lumea virtuala este faimos, este considerat cel mai bun jucator. Isi petrece zilele la un internet cafe. Intr-o seara, intorcandu-se acasa, isi pierde telefonul si… Read more »

Snatched (2017)

Snatched (2017)

Dupa ce iubitul sau o paraseste inainte de a merge intr-o vacanta exotica, Emily Middleton reuseste sa o convinga pe mama sa Linda sa o insoteasca in vacanta. Emily si Linda realizeaza ca pentru a avea o relatie de mama-fiica buna trebuie sa treaca peste… Read more »

Lady Macbeth (2016)

Lady Macbeth (2016)

In Anglia rurala a secolului 19, Katherine se casatoreste cu un lord englez dupa ce parintii sai au vandut-o, pe ea si un lot de pamant acestuia din urma. Duce o existenta trista si mohorata, se plictiseste teribil. Intr-o zi, se indragosteste de un muncitor… Read more »

Beatriz at Dinner (2017)

Beatriz at Dinner (2017)

Beatriz, o femeie divortata lucreaza ca maseuza in Los Angeles. Ajunge in casa mogulului Grant si a sotiei acestuia Cathy unde se ocupa de fiica lor care a suferit de cancer in trecut. Intr-o zi, cand masina lui Beatriz refuza sa mai porneasca, Cathy o… Read more »

It Comes at Night (2017)

It Comes at Night (2017)

Paul locuieste izolat impreuna cu sotia si copilul lor intr-o casa din lemn in mijlocul padurii. Paul se vede nevoit sa gazduiasca o familie disperata in casa sa in timp ce un virus este pe cale sa distruga umanitatea. Paul incearca sa instaureze anumite reguli… Read more »

© Filmeonline2013.org