Filme online Drama

Rumble Fish (1983)

Rumble Fish (1983)

Rusty-James, carismaticul lider al unei gasti de infractori cauta sensul vietii in absenta fratelui sau mai mare, legendarul Motorcycle Boy. Motorcycle Boy se reintoarce in oras intr-un moment crucial pentru Rusty. Fratele mai mare are un mesaj pentru fratele mai mic – nu va gasi… Read more »

Black Water (2018)

Black Water (2018)

Dupa o misiune esuata, un agent sub acoperire pe nume Wheeler se afla captiv intr-o inchisoare mai putin obisnuita, aflata pe un submarin. Un grup de agenti CIA sunt determinati sa nu se dea in laturi de la nimic pentru a afla de la Wheeler… Read more »

The Saint (2017)

The Saint (2017)

Simon Templar, unul din cei mai priceputi si cunoscuti hoti trece printr-o criza de identitate. Ivan Tretiak, presedintele unui corporatii care se viseaza presedinte are o problema, fiica sa a fost rapita si vrea ca Simon sa il ajute sa o gaseasca. Insa, pe langa… Read more »

Wadjda (2012)

Wadjda (2012)

Wadjda are 12 ani si o personalitate extrem de puternica. Plina de viata, temerara, fetei ii este greu sa se obisnuiasca cu principiile conservatoare si rigide ale familiei sale traditionale. Intr-o zi Wadjda descopera pe strada o bicicleta verde. Din acest moment are o singura… Read more »

Rory O’Shea Was Here (2004)

Rory O’Shea Was Here (2004)

Rebelul Rory O’Shea se muta din Dublin la Carrigmore Residential Home for the Disabled afectand viata rezidentilor de aici. Rory este capabil sa inteleaga discursul neinteligibil al lui Michael Connolly lasat aici de tatal sau instarit din cauza problemelor sale. Cei doi devin prieteni apropiati…. Read more »

Winchester (2018)

Winchester (2018)

Sarah este vaduva lui William Wirt Winchester, al carui celebra companie domina industria armelor. De la decesul sotului sau, Sarah este bantuita de spiritele oamenilor ce au fost ucisi de armele produse de companie mostenita de la sotul sau. Pentru a-i mai linisti putin, Sarah… Read more »

Walking the Halls (2012)

Walking the Halls (2012)

Casey, o eleva in ultimul an de liceu se alatura unei retele ilegale de prostituate din dorinta de a face bani rapid. Chiar daca este incantata de acest stil nou de viata si de banii pe care ii castiga, aceasta meserie devine la scurt timp… Read more »

An American Crime (2007)

An American Crime (2007)

Bazat pe intamplari reale petrecute in anul 1965, intamplari ce au socat natiunea, filmul relateaza una din cele mai socante crime intamplate pana in prezent. Sylvia si Jennie Fae Likens, cele doua fiice ale unor angajati la circ sunt lasate sa locuiasca o perioada in… Read more »

Annihilation (2018)

Annihilation (2018)

Lena este un biolog aflat in misiune alaturi de alte cinci femei – un fizician, un geolog, un paramedic si un psiholog – intr-o zona cunoscuta sub numele de Area X pentru a afla ce s-a intamplat cu sotul sau in timpul disparitiei sale, in… Read more »

The Vanishing of Sidney Hall (2017)

The Vanishing of Sidney Hall (2017)

Dupa ce publica o carte bazata pe moartea unuia din colegii sai de liceu, controversatul scriitor Sidney Hall se trezeste catapultat in universul faimei si recunoasterii cu care nu este deloc obisnuit. Relatia cu iubita sa incepe sa scartaie, conscintele scrierii unei carti controversate ii… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org