Filme online Fantezie

Winchester (2018)

Winchester (2018)

Sarah este vaduva lui William Wirt Winchester, al carui celebra companie domina industria armelor. De la decesul sotului sau, Sarah este bantuita de spiritele oamenilor ce au fost ucisi de armele produse de companie mostenita de la sotul sau. Pentru a-i mai linisti putin, Sarah… Read more »

Cat People (1982)

Cat People (1982)

Irina se intalneste cu fratele sau Paul care, dupa moartea parintilor lor a stat la mai multe familii in plasament. Irina se stabileste in casa fratelui sau insa acesta dispare fara urma la scurt timp. O prostituata este ucisa de o pantera. Pantera este capturata… Read more »

Along With the Gods: The Two Worlds (2017)

Along With the Gods: The Two Worlds (2017)

Un pompier isi pierde viata in mod neasteptat in timpul unei misiuni periculoase. Ja-hong este luat la scurt timp in viata de apoi de trei gardieni. Afla cu surprindere ca doar dupa ce va reusi sa treaca peste perioada de incercare, de numai putin de… Read more »

Blindness (2008)

Blindness (2008)

O epidemie care provoaca orbirea s-a abatut asupra unui mare oras american. Victimele sunt adunate de militari si sunt plasate in carantina intr-un spital dezafectat. Fara niciun reper, complet abandonati de guvern, supravietuitorii sunt disperati. O singura femeie a scapat neafectata de aceasta epidemie insa… Read more »

The Breadwinner (2017)

The Breadwinner (2017)

In Afghanistan, sub regimul taliban, Parvana, in varsta de 11 ani locuieste intr-un Kabul ravasit de razboi. Adora sa asculte povestile spuse de tatal sau. Insa, intr-o zi, acesta este arestat iar viata fetei este data peste cap. Nu mai poate lucra fara sa fie… Read more »

Don’t Be Afraid of the Dark (2010)

Don’t Be Afraid of the Dark (2010)

In timp ce arhitectul Alex Hurst si noua sa iubita Kim sunt in plina restaurare a noii lor case, fiica mai mica a lui Alex, Sally este decisa sa investigheze povestea sinistra a casei dupa ce a observat o serie de evenimente ciudate. In pivnita… Read more »

In the Mouth of Madness (1994)

In the Mouth of Madness (1994)

În toiul unui dezastru nespecificat, Dr. Wrenn (David Warner) îi face o vizită lui John Trent (Sam Neill), un pacient aflat într-un spital de psihiatrie, iar acesta din urmă îşi spune povestea. Tren, un agent de asigurări, ia cina cu un coleg care îl pregăteşte… Read more »

Orpheus (1950)

Orpheus (1950)

Orfeu este un poet in plina glorie, este cunoscut si apreciat. In fata cafenelei literare din orasul sau acesta din urma este dat peste cap din cauza gestului facut de unul din rivalii sai, mult mai tanar decat el. Insa rivalul sau este lovit de… Read more »

When We First Met (2018)

When We First Met (2018)

Noah Ashby este un tanar indragostit care petrece o noapte perfecta cu fata visurilor sale, Avery, insa este imediat plasat in „friendzone”. Noah isi petrece urmatorii trei ani din viata intrebandu-se ce s-a intamplat si unde ar fi putut gresi atat de mult. Asta pana… Read more »

The Shack (2017)

The Shack (2017)

Mackenzie „Mack” Phillips (Sam Worthington) a suferit abuzuri fizice şi emoţionale atunci când era copil din cauza tatălui său beţiv. El a fost martorul unor abuzuri similare aplicate şi mamei sale. Pe când avea doar 13 ani, Mack a încercat să îşi otrăvească tatăl cu… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org