Filme online Fantezie

This Beautiful Fantastic (2016)

This Beautiful Fantastic (2016)

Bella Brown este o tanara ambitioasa si inteligenta care spera sa devina o autoare faimoasa de literatura pentru copii. Cand este fortata de proprietarul apartamentului in care locuieste sa sa se ocupe de gradina neglijata altfel va fi evacuata, Bella face cunostinta cu vecinul sau… Read more »

A Dog’s Purpose (2017)

A Dog’s Purpose (2017)

Intre Bailey si stapanul sau Ethan s-a infiripat o frumoasa poveste de prietenie. Cainele isi vede stapanul crescand si indragostindu-se. Insa anii trec si Bailey imbatraneste. Se reincarneaza in pielea unui alt caine. Devine partenerul de munca al unui politist. Dupa fiecare reincarnare, afla mai… Read more »

Power Rangers (2017)

Power Rangers (2017)

Elevii de liceu Jason, Billy, Kimberly, Trini si Zack nu sunt atat de populari cum si-ar dori. Descopera o serie de elemente care ii conduc spre o groapa imensa. Descopera ca fiecare din aceste puturi naturale descoperite straluceste intr-o culoare diferita. Dotati cu puteri extraordinare,… Read more »

Beauty and the Beast (2017)

Beauty and the Beast (2017)

Belle duce o viata linsitita alaturi de tatal sau, un inventator excentric. Gaston, un barbat arogant care se crede irezistibil ii face curte in mod asiduu. Intr-o noapte, tatal lui Belle se rataceste in padure si se refugiaza in castelul Bestiei, o creatura monstruoasa. Insa… Read more »

Kong: Skull Island (2017)

Kong: Skull Island (2017)

Un grup fomat din exploratori, unii mai diferiti decat altii se aventureaza in inima unei insule necunoscute din Pacific, pe cat de frumoasa, pe atat de periculoasa. Inca habar nu au ca urmeaza sa intre pe terioriul lui Kong, o gorila care isi apara teritoriul… Read more »

Fallen (2016)

Fallen (2016)

Lucinda este o adolescenta in varsta de 17 ani determinata si ambitioasa ce duce o viata linistita in aparenta. Asta pana in momentul in care este acuzata de o crima pe care nu a comis-o. Este trimisa la o scoala noua unde se simte atrasa… Read more »

Don’t Kill It (2016)

Don’t Kill It (2016)

Un spirit malefic este eliberat intr-un orasel din Alaska. Trecand din gazda in gazda, spiritul lasa o multime de cadavre in urma sa, distruge totul in cale. Singura speranta a umanitatii este un vanator de demoni care a mai avut de-a face cu astfel de… Read more »

Collateral Beauty (2016)

Collateral Beauty (2016)

Howard Inlet, un publicist new-yorkez talentat a devenit o umbra. De la moartea fiicei sale simte ca viata sa nu mai are niciun sens. Merge la sedinte de terapie insa mintea si inima sa sunt in alta parte. Colegii sai Claire si Whit nu mai… Read more »

A Monster Calls (2016)

A Monster Calls (2016)

Problemele se abat asupra lui Conor. Mama sa este grav bolnava, tatal sau locuieste departe de familie, in SUA si este in permanenta batjocorit de colegii de clasa. Intr-o noapte, Conor primeste vizita unui arbore imens, situat in apropierea casei sale. Vizitatorul vrea sa ii… Read more »

The Visitors: Bastille Day (2017)

The Visitors: Bastille Day (2017)

In 1124, locuitorii castelului Montmirail sunt in freamat, Godefroy de Montmirail a disparut fara urma. In plus, este acuzat de vrajitorie. Regele ii ordona sa se reintoarca in mai putin de o luna. In caz contrar, isi va pierde toate proprietatile. Insa, Godefroy de Montmirail… Read more »

© Filmeonline2013.org