Filme online Fantezie

In the Mouth of Madness (1994)

In the Mouth of Madness (1994)

În toiul unui dezastru nespecificat, Dr. Wrenn (David Warner) îi face o vizită lui John Trent (Sam Neill), un pacient aflat într-un spital de psihiatrie, iar acesta din urmă îşi spune povestea. Tren, un agent de asigurări, ia cina cu un coleg care îl pregăteşte… Read more »

Orpheus (1950)

Orpheus (1950)

Orfeu este un poet in plina glorie, este cunoscut si apreciat. In fata cafenelei literare din orasul sau acesta din urma este dat peste cap din cauza gestului facut de unul din rivalii sai, mult mai tanar decat el. Insa rivalul sau este lovit de… Read more »

When We First Met (2018)

When We First Met (2018)

Noah Ashby este un tanar indragostit care petrece o noapte perfecta cu fata visurilor sale, Avery, insa este imediat plasat in „friendzone”. Noah isi petrece urmatorii trei ani din viata intrebandu-se ce s-a intamplat si unde ar fi putut gresi atat de mult. Asta pana… Read more »

The Shack (2017)

The Shack (2017)

Mackenzie „Mack” Phillips (Sam Worthington) a suferit abuzuri fizice şi emoţionale atunci când era copil din cauza tatălui său beţiv. El a fost martorul unor abuzuri similare aplicate şi mamei sale. Pe când avea doar 13 ani, Mack a încercat să îşi otrăvească tatăl cu… Read more »

Baahubali 2: The Conclusion (2017)

Baahubali 2: The Conclusion (2017)

După ce a dispărut în Kalakeyas, Amarendra Baahubali este declarat viitorul rege al Mahishmati, iar Bhallaladeva (Rana Daggubati) este declarat comandantul şef. Înainte de încoronare, Rajamatha Sivagami (Ramya Krishnan) începe să caute o mirească pentru Amarendra. Ea îi sfătuieşte pe cei doi să se plimbe… Read more »

Reset (2017)

Reset (2017)

Xia Tian este o mama singura care incearca sa isi revina dupa un divort dureros si sa isi creasca cat mai bine copilul. Fiul sau, Dou Dou se afla in grija bonei deoarece Xia Tian este mai mereu la munca. Dou Dou este intr-o buna… Read more »

The Prophecy II (1998)

The Prophecy II (1998)

Razboiul din Ceruri este pe sfarsite. Gavril, unul din cei mai puternici arhangheli ai Domnului se reintoarce pe Pamant in fruntea unei armate compuse din ingeri, ingeri deveniti malefici. Misiunea acestuia este aceea de a distruge cea mai de pret creatie a Domnului, omul si… Read more »

The Purple Rose of Cairo (1985)

The Purple Rose of Cairo (1985)

Desfăşurându-şi evenimentele în New Jersey, pe vremea Marii Recesiuni din anul 1935, filmul prezintă povestea lui Cecilia (Mia Farrow), o chelneriţă neîndemânatică care se duce deseori la filme pentru a „evada” un pic din viaţa ei plictisitoare şi mariajul abuziv pe care-l are cu Monk… Read more »

The Battleship Island (2017)

The Battleship Island (2017)

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, peste 100 de coreeni sunt dusi cu forta pe Insula Hashima de care fortele coloniale japoneze. Insula a devenit un camp de munca in care prizonierii sunt trimisi la mina. Un rezistent infiltrat pe insula elaboreaza un plan… Read more »

Jack (1996)

Jack (1996)

Karen Powell (Diane Lane) intră în travaliu în timpul unei petreceri de Halloween şi este dusă de urgenţă la spital de către soţul ei Brian (Brian Kerwin) şi prietenii lor. Cu toate că sarcina este bună, copilul este născut prematur, fiind adus pe lume după… Read more »

© Filmeonline2013.org