Filme online Fantezie

The Last Witch Hunter (2015)

The Last Witch Hunter (2015)

Lumea noastra este bazata pe un pact fragil intre oameni si vrajitoare. Acestea din urma pot trai in randul nostru atata timp cat nu recurg la magia neagra. Nemuritorul Kaulder, membru al unei fratii, este singurul vanator de vrajitoare ramas in viata. Cand acesta din… Read more »

Dark Moon Rising (2015)

Dark Moon Rising (2015)

Chase este un elev de liceu atras de o tanara nou-sosita in oras pe nume Dawn. Drumurile celor doi se incruciseaza in mod frecvent. Intr-un final, Chase si Dawn incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul. Chase habar nu are de puterile lui… Read more »

Cirkeln (2015)

Cirkeln (2015)

In orasul Engelsfors, doua adolescente, Linnea si Minoo dau peste cadavrul unuia din prietenii lor, Elias, intr-o baie. Se pare ca si-a taiat venele. Insa, fetele afla ca, inainte de a muri, Elias a discutat cu directorul liceului in incercarea de a-l convinge ca ceva… Read more »

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015)

Adaline Bowman s-a nascut in ziua de Revelion, in 1908. S-a casatorit, a avut un copil si dupa ce sotul sau sufera un accident de munca, ramane vaduva, singura cuc. La randul sau, Adaline sufera un accident de masina dar si de o lovitura de… Read more »

Strange Magic (2015)

Strange Magic (2015)

Indragostita pana peste cap de Roland, un razboinic ambitios, Marianne, mostenitoarea taramului Fairyland, rupe logodna cu acesta din urma in momentul in care il surprinde cu o alta femeie. Roland nu a fost nicio clipa indragostit de Marianne, si-a dorit coroana. Roland reuseste sa il… Read more »

Cinderella (2015)

Cinderella (2015)

Ella locuieste impreuna cu parintii sai instariti intr-un regat linistit. Inca de la o varsta frageda Ella este invatata de mama sa sa creada in existenta magiei. Totul este perfect pana in momentul in care mama sa se imbolnaveste si moare. La cativa ani de… Read more »

Seventh Son (2014)

Seventh Son (2014)

Thomas Ward este mai special: este al saptelea fiul al unui al saptelea fiu. A fost dat spre ucenicie unui vraci din regiune impotriva vointei sale. Thomas are o misiune grea: vraciul nu este deloc prietenos, o multime de alti ucenici au dat gres inaintea… Read more »

Bird People (2014)

Bird People (2014)

Gary, un informatician aflat in calatorie de afaceri in Franta cu scopul de a incheia constructia unei centrale nucleare, decide brusc sa isi schimbe radical viata. Se cazeaza la un hotel in apropiere de Roissy si isi inchide telefonul, decis sa inceapa o noua viata…. Read more »

The Cobbler (2014)

The Cobbler (2014)

Max Simkin repara pantofi in atelierul ce apartine familiei sale de mai multe generatii. Este o persoana solitara, singurul sau prieten este Jimmy, proprietarul frizeriei de alaturi, barbat in care Max a vazut o figura paterna. Intr-o noapte, timp in care ii repara pantofii lui… Read more »

Mythica: A Quest for Heroes (2015)

Mythica: A Quest for Heroes (2015)

Marek este o sclava care isi doreste sa scape cu orice pret de conditia sa. S-a nascut cu o serie de puteri care ii permit sa practice magia neagra, puteri care o vor ajuta enorm in viata. Teela este o preoteasa a carui templu a… Read more »

© Filmeonline2013.org