Filme online Horror

Hush (2016)

Hush (2016)

Maddie, o scriitoare, are parte de o seara relaxanta acasa, are o discutie online cu sora sa in timp ce prietena sa Sarah este masacrata la cativa metri de ea. Sarah a strigat dupa ajutor chiar daca stia ca Maddie sufera de surditate. Cand ucigasul… Read more »

Kill Command (2016)

Kill Command (2016)

Intr-un viitor apropiat, extrem de avansat din punct de vedere tehnologic, Katherine Mills, un cyborg ce lucreaza pentru Harbinger Corporation, descopera o anomalie. Se intalneste cu capitanul Damien Bukes si echipa sa pentru a discuta aceasta problema. Plecati in misiune pe Harbinger I, acestia realizeaza… Read more »

The Invitation (2015)

The Invitation (2015)

Fosta sotie a lui Will, Eden, se intoarce dupa doi ani de absenta. Cei doi s-au despartit dupa moartea tragica a fiului lor Ty. Are un nou sot, pe David si a decis sa locuiasca in casa in care Ty si-a pierdut viata. Cuplul si-a… Read more »

10 Cloverfield Lane (2016)

10 Cloverfield Lane (2016)

Michelle se trezeste intr-un bunker in urma unui accident de masina. Howard pretinde ca nu a rapit-o ci ca a salvat-o dintr-o lume pe cale de distrugere de atacurile chimice de origine necunoscuta. Cine este in realitate misteriosul Emmet, un vecin care l-a ajutat pe… Read more »

The Witch (2015)

The Witch (2015)

In secolul XVII, in New England, o familie pioasa este alungata din comunitate. Cuplul, impreuna cu cei cinci copii se stabileste la o ferma izolata, la marginea padurii. Rapid, o serie de fenomene inexplicabile si tulburatoare isi fac aparitia. Nou-nascutul familiei dispare in mod misterios,… Read more »

Ratter (2015)

Ratter (2015)

Emma se muta la New York in speranta unui nou inceput, dupa despartirea de iubitul sau Alex. Dupa mutare, Emma incepe sa fie hartuita de un barbat misterios care a pus stapanire pe toate dispozitivele electronice si o urmareste. Michael, noul sau iubit, primeste un… Read more »

Krampus (2015)

Krampus (2015)

Cu ocazia Caciunului, familia tanarului Max se reuneste insa certurile sunt la ordinea zilei. Satul de aceasta situatie, visand la o atmosfera de sarbatoare, Max isi pierde iluziile si decide sa ignore aceasta sarbatoare. O decizie cu consecinte grele deoarece Max starneste furia lui Krampus,… Read more »

The Boy (2016)

The Boy (2016)

Greta, o tanara de origine americana cu trecut sumbru, tocmai a acceptat un post de guvernanta intr-un sat englez. Mare ii este surpriza cand constata ca cei care au angajat-o si-au pierdut fiul in urma cu ceva timp si ii cer sa aiba grija de… Read more »

Sinister 2 (2015)

Sinister 2 (2015)

Membrii unei familiei sunt agatati ca si sperietoarele de ciori intr-un camp de porumb si arsi de vii. Insa acesta se dovedeste a fi cosmarul lui Danny Collins, un baiat in varsta de 9 ani ce locuieste la o ferma in apropierea unei biserici luterane… Read more »

The Hallow (2015)

The Hallow (2015)

Adam si Claire, un cuplu, tocmai s-au mutat intr-o casa din Irlanda impreuna cu nou-nascutul lor Finn. Adam lucreaza ca arborist, meserie ce necesita intervenirea asupra copacilor din padurea din imprejurimi. Colm nu vede cu ochi buni aceasta activitate, este convins ca fiica sa a… Read more »

© Filmeonline2013.org