Filme online Horror

It Follows (2014)

It Follows (2014)

Vara a sosit intr-o suburbie din America. Aici, Jay are parte de o aventura infricosatoare si nebuna totodata. Partenerul cu care tocmai a avut un raport intim a informat-o ca va fi urmarita de o entitate care vrea sa o ucida. Singura sansa de supravietuire:… Read more »

Maggie (2015)

Maggie (2015)

Odata epidemia de zombii izbucnita, este aproape imposibil sa fie oprita. Hoardele de zombii ataca oamenii la intamplare si contamineaza intreaga populatie, oamenii, unul cate unul. Wade, tatal adolescentei Maggie, tanara care a avut ghinionul sa fie infectata, incepe sa se transforme incetul cu incetul…. Read more »

Dead Rising: Watchtower (2015)

Dead Rising: Watchtower (2015)

Reporterul Chase Carter si cameramanul sau Jordan incearca sa realizeze un reportaj cu privire la oamenii aflati intr-o zona de carantina din Oregon. In tot acest timp, guvernul incearca sa eradicheze epidemia care ii transforma pe oameni in zombii. Zombrex este medicamentul care ii ajuta… Read more »

Let Us Prey (2014)

Let Us Prey (2014)

Rachel este noul recrut din cadrul politiei locale dintr-un orasel scotian. La scurt timp, Rachel face prima sa arestare. Un tanar a accidentat un barbat mai in varsta insa acesta din urma pare sa fi disparut fara urma. Lucrurile devin si mai ciudate in momentul… Read more »

The Lazarus Effect (2015)

The Lazarus Effect (2015)

O echipa de cercetatori universitari ambitiosi a reusit, dupa mai multe luni de munca asidua, sa gaseasca o modalitate de a aduce mortii la viata datorita unui ser pe care l-au botezat “Lazarus”. Dupa mai multe experimente reusite asupra animalelor, Zoe, una din conducatoarele echipei,… Read more »

Backcountry (2014)

Backcountry (2014)

Alex si Jenn sunt vazuti parasind orasul la bordul SUV-ului lor. Destinatia: o regiune izolata, in inima padurii. Odata ajunsi la destinatie sunt intampinati de padurarul local. Cand acesta ii intreaba daca nu au nevoie de o harta, Alex ii spune ca a fost in… Read more »

Into the Grizzly Maze (2015)

Into the Grizzly Maze (2015)

Dupa sapte ani petrecuti dupa gratii, Rowan se intoarce in orasul sau natal din Alaska. Motivul? Prietenul sau din copilarie a disparut fara urma in padurea deasa. Se intalneste cu fratele sau instrainat si impreuna au parte de o multime de probleme in incercarea de… Read more »

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

Datorita numeroaselor bombardamente din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, doua profesoare, Jean Hogg si Eve Parkins se vad nevoite sa isi evacueze elevii. Isi gasesc refugiul intr-un satuc situat la cativa kilometri departare de orasul lor, Crythin Gifford. Sunt cazati in acelasi conac in… Read more »

The Scarehouse (2014)

The Scarehouse (2014)

Elaine si Corey, doua tinere si-au deschis o casa a groazei pe 30 Octombrie, de Halloween. Casa are doua intrari separate. In timp ce una din intrari se deschide pentru a permite publicului sa intre pentru o portie de sperieturi, cea de-a doua intampina doar… Read more »

Preservation (2014)

Preservation (2014)

Mike si sotia sa Wit au pus la cale o excursie linistita intr-un weekend. Initial doar ei doi trebuiau sa plece insa fratele sau Sean nu o duce foarte bine de cand s-a intors din Afghanistan, sufera de sindrom post traumatic. Drept urmare, cei doi… Read more »

© Filmeonline2013.org