Filme online Horror

Pet (2016)

Pet (2016)

Seth este un barbat timid ce lucreaza in cadrul unui adapost de animale. A dezvoltat o obsesie pentru Holly, o chelnerita superba. Isi face in cele din urma curaj sa o abordeze insa este refuzat. Cand jurnalul intim ajunge in mainile sale, il citeste pe… Read more »

Spectral (2016)

Spectral (2016)

Un om de stiinta se lanseaza intr-o misiune periculoasa alaturi de o echipa formata din soldati Delta Force. Un grup de agresori misteriosi, fantomatici, au scufundat orasul in haos. Acestia, sub numele de cod Spectral au provocat o multime de decese misterioase si inexplicabile. Fantomele… Read more »

Shut In (2016)

Shut In (2016)

Mary, un pedopsihiatru se ocupa de fiul sau vitreg, un tetraplegic fara reactii de la accidentul de masina care l-a costat viata pe tatal sau. Disperata din cauza ca nu vede nicio imbunatatire, Mary cere ajutorul doctorului Wilson. Intr-o zi, cel mai tanar pacient al… Read more »

Fender Bender (2016)

Fender Bender (2016)

Hilary, o tanara de 17 ani abia si-a luat permisul de conducere ca a fost deja implicata intr-o coliziune. Ii ofera fara sa banuiasca ceva toate informatiile necesare celuilalt sofer. Odata ajunsa acasa, este certata de parinti chiar daca soferul a decis sa nu depuna… Read more »

Morgan (2016)

Morgan (2016)

O cladire izolata, un laborator subteran. Aici locuieste Morgan, o creatura de sinteza cu alura de adolescenta fragila, supravegheata indeaproape de o echipa de specialisti. Experimentul degenereaza. Una din femeile prezente la experiment este fascinata de Morgan. Morgan incepe sa aiba un comportament ingrijorator. Fondat… Read more »

Yoga Hosers (2016)

Yoga Hosers (2016)

Colleen Collette si Colleen McKenzie sunt doua adolescente obisnuite in varsta de 15 ani care isi petrec timpul liber studiind yoga in compania gurului lor, Yogi Raver. Cele doua lucreaza impreuna la un magazin cunoscut sub numele de Eh-2-Zed. Cand cele doua adolescente sunt invitate… Read more »

The Monster (2016)

The Monster (2016)

O mama singura si fiica sa sunt nevoite sa calatoreasca pe timp de noapte pentru ca fiica sa sa isi poata vizita tatal instrainat. Calatorind pe un drum izolat in timpul unei furtuni puternice, cele doua au parte de o coliziune. Ele nu sunt ranite… Read more »

Trash Fire (2016)

Trash Fire (2016)

Owen este un web designer cinic si sarcastic ce locuieste impreuna cu iubita sa Isabelle. Owen se simte inca responsabil de izbucnirea incendiului care i-a uicis parintii si a lasat-o pe sora sa Florence desfigurata. Cand Isabelle il anunta ca este insarcinata, Owen ii face… Read more »

Ouija: Origin of Evil (2016)

Ouija: Origin of Evil (2016)

De la moartea patriarhului familiei, membrii familiei Zander s-au apropiat in incercarea de a-si vindeca ranile. Din cauza ca banii sunt din ce in ce mai putini, mama a devenit medium si incearca sa isi faca clientii sa creada ca poate vorbi cu mortii. Tocmai… Read more »

I Know You’re in There (2016)

I Know You’re in There (2016)

Dupa ce mama sa isi pune capat zilelor din motive necunoscute, Tom Redding descopera socat ca are o sora de a carei existenta nu a avut habar pana in prezent. Sora sa sufera de o boala din cauza careia nu poate vorbi, nu se poate… Read more »

© Filmeonline2013.org