Filme online Horror

Pulse (2006)

Pulse (2006)

Când Josh Ockmann (Jonathan Tucker) intră într-o librărie cu intenţia de-a se întâlni cu prietenul său Douglas Zeigler (Kel O’Neil), el este atacat de un spirit umanoid care îi absoarbe întreaga forţă vitală din el. Câteva zile mai târziu, iubita lui Josh, Mattie Webber (Kristen… Read more »

Little Evil (2017)

Little Evil (2017)

La o săptămână după nunta sa, Gary Bloom, un agent imobiliar, se mută alături de noua soţie, Samantha, şi fiul acesteia provenit dintr-o căsătorie anterioară, Lucas, un băieţel tăcut care e clar că nu-l place deloc pe Gary. Acesta se străduieşte să-i câştige afecţiunea lui… Read more »

The Vault (2017)

The Vault (2017)

Aflat la o bancă, detectivul Tom Iger efectuează un depozit şi flirtează cu funcţionara şefă, Susan. Între timp, managerul băncii o intervievează pe Leah Dillon care pretinde că şi-ar dori un post de funcţionară. Managerul îi spune acesteia că au dificultăţi în a mai angaja… Read more »

Mom and Dad (2017)

Mom and Dad (2017)

Brent si Kendall Ryan locuiesc la suburbie impreuna cu copiii sai. In timp ce mama isi continua razboiul cu fiica sa adolescenta Carly, tata face tot ce ii sta in putere sa nu isi plezneasca fiul, pe Josh, care isi lasa jucariile prin toata casa,… Read more »

The Man from Earth: Holocene (2017)

The Man from Earth: Holocene (2017)

Un om de stiinta se apropie cu pasi repezi de pensionare insa acest lucru nu il incanta foarte tare, adora ceea ce face. Insa la scurt timp iese la iveala faptul ca barbatul este nemuritor, are numai putin de 14000 de ani. O revelatie care… Read more »

Here Alone (2016)

Here Alone (2016)

La un an după ce o infecţie care se răspândeşte prin intermediul aerului a decimat aproape întreaga populaţie umană, Ann (Lucy Walters) se străduieşte să continue supravieţuirea de una singură în pădure. Acolo există foarte puţine resurse pe care să le poată folosi pentru supravieţuire… Read more »

The Open House (2018)

The Open House (2018)

Naomi trece printr-o perioada dificila a vietii. Este inglodata in datorii si inca deplange moartea prematura a sotului sau. Naomi accepta propunerea facuta de sora sa, aceea de a se muta in casa acesteia pentru o perioada situata intr-o regiune de munte. Naomi va sta… Read more »

Hideaway (1995)

Hideaway (1995)

După ce omoară două femei şi aranjează în mod ritualic trupurile lor ca pe un sacrificiu pentru Satan, un venerator al diavolului invocă un vers satanist într-o cameră plină de lumânări şi imagini satanice. El se sinucide apoi în aşa fel încât sufletul lui să… Read more »

Cult of Chucky (2017)

Cult of Chucky (2017)

Adultul Andy Barclay se întoarce acasă şi are în posesia lui capul lui Chucky care încă este conştient şi deformat după ce a fost torturat în mod repetat de Andy ca răzbunare pentru crimele comise. Între timp, Nica Pierce şi-a petrecut ultimii patru ani într-o… Read more »

The Serpent and the Rainbow (1988)

The Serpent and the Rainbow (1988)

În anul 1978, un bărbat haitian pe nume Christophe (Conrad Roberts) moare în mod misterios într-o clinică misionară franceză în timp ce afară trece prin dreptul geamului său o paradă voodoo cu un coşciug în flăcări. În dimineaţa următoare, el este îngropat cu slujbă Catolică… Read more »

© Filmeonline2013.org