Filme online Horror

House on Willow Street (2016)

House on Willow Street (2016)

Hazel, iubitul sau Ade si James o rapesc pe Katherine, fiica unui bijutier bogat din oras. La scurt timp, lucrurile incep sa degenereze, mai ales dupa ce isi transporta victima, inocenta in aparenta, la un depozit abandonat. Victima se transforma intr-o figura demonica, determinata sa… Read more »

The Raking (2017)

The Raking (2017)

Un grup de tineri decid sa se indrepte spre campurile din Joshua Tree in cautarea unei legende urbane, un monstru cunoscut sub numele de Grebla. Din grup fac parte blonda Kennedy si colega sa de camera Jade care se urasc una pe alta din tot… Read more »

Don’t Kill It (2016)

Don’t Kill It (2016)

Un spirit malefic este eliberat intr-un orasel din Alaska. Trecand din gazda in gazda, spiritul lasa o multime de cadavre in urma sa, distruge totul in cale. Singura speranta a umanitatii este un vanator de demoni care a mai avut de-a face cu astfel de… Read more »

The Crooked Man (2016)

The Crooked Man (2016)

Aflata la o petrecere cu pijamale, Olivia este considerata vinovata pentru moartea misterioasa si oribila a prietenei sale dupa interpretarea unui cantec care trezeste la viata o figura demonica cunoscuta sub numele de Omul Incovoiat. Intorcandu-se acasa sase ani mai tarziu, o serie de morti… Read more »

Arbor Demon (2016)

Arbor Demon (2016)

O femeie aventuroasa ascunde un secret teribil fata de sotul sau. Insista sa mearga impreuna cu sotul sau la camping pentru a se reuni, in incercarea de a reaprinde flacara pasiunii. Ceva din interiorul padurii ii sperie de moarte pe localnici, ii determina sa isi… Read more »

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Alice este singura supravietuitoare din cadrul bataliei de la Washington, o batalie crunta dusa impotriva hoardelor de zombii. Alice este nevoita sa se intoarca la ea, in locul in care a debutat cosmarul, in Racoon City unde Umbrella Corporation si-a regrupat fortele pentru un atac… Read more »

Pet (2016)

Pet (2016)

Seth este un barbat timid ce lucreaza in cadrul unui adapost de animale. A dezvoltat o obsesie pentru Holly, o chelnerita superba. Isi face in cele din urma curaj sa o abordeze insa este refuzat. Cand jurnalul intim ajunge in mainile sale, il citeste pe… Read more »

Spectral (2016)

Spectral (2016)

Un om de stiinta se lanseaza intr-o misiune periculoasa alaturi de o echipa formata din soldati Delta Force. Un grup de agresori misteriosi, fantomatici, au scufundat orasul in haos. Acestia, sub numele de cod Spectral au provocat o multime de decese misterioase si inexplicabile. Fantomele… Read more »

Shut In (2016)

Shut In (2016)

Mary, un pedopsihiatru se ocupa de fiul sau vitreg, un tetraplegic fara reactii de la accidentul de masina care l-a costat viata pe tatal sau. Disperata din cauza ca nu vede nicio imbunatatire, Mary cere ajutorul doctorului Wilson. Intr-o zi, cel mai tanar pacient al… Read more »

Fender Bender (2016)

Fender Bender (2016)

Hilary, o tanara de 17 ani abia si-a luat permisul de conducere ca a fost deja implicata intr-o coliziune. Ii ofera fara sa banuiasca ceva toate informatiile necesare celuilalt sofer. Odata ajunsa acasa, este certata de parinti chiar daca soferul a decis sa nu depuna… Read more »

© Filmeonline2013.org