Filme online Horror

The Bride (2017)

The Bride (2017)

Nastya, o tanara accepta sa mearga in orasul natal al iubitului ei Ivan pentru a se intalni cu familia acestuia. Odata ajunsa la fata locului Nastya constata ca rudele acestuia constata ca familia iubitullui sau e putin mai ciudata insa este increzatoare ca totul va… Read more »

The Limehouse Golem (2016)

The Limehouse Golem (2016)

Londra, 1880. O serie de crime teribile scufunda in haos cartierul rau famat Limehouse. Conform zvonurilor, aceste crime ar fi fost comise de Golem, o creatura din legendele ebraice din Europa Centrala. Scotland Yard il trimite pe Kildare, unul din cei mai buni detectivi ai… Read more »

Ghost House (2017)

Ghost House (2017)

Jim si Julie isi fac aparitia pe aeroportul Suvarnabhumi din Thailanda unde urmeaza sa petreaca o vacanta exotica. Sunt imediat abordati de Gogo, un barbat care isi ofera serviciile de ghid turistic. Mai tarziu, in timpul unei cine romantice Jim ii cere mana Juliei iar… Read more »

Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation (2017)

In 1943, fabricantul de papusi Samuel Mullins si sotia sa Esther inca mai plang moartea fiicei lor in varsta de doar 7 ani, Annabelle. Annabelle a fost lovita mortal de o masina in trecere. O entitate necunoscuta reuseste sa ii convinga sa transfere spiritul fiicei… Read more »

Minutes Past Midnight (2016)

Minutes Past Midnight (2016)

9 antologii horror. Un muzician aspirant incearca sa isi tina cariera pe linia de plutire. Insa, in ultima vreme are parte de numeroase ghinioane. Nu isi mai poate plati chiria si impresarul sau il anunta ca nu se va mai ocupa de el. Kingsley, muzicianul,… Read more »

The Recall (2017)

The Recall (2017)

Charlie se alatura prietenilor sai intr-un weekend petrecut alaturi de prietenii sai la o cabana. In tot acest timp, grupari de nori neobisnuite apar pest tot pe cer. Prietenii observa aparitia unei astfel de grupari de nori deasupra cabanei lor. In acea noapte lucruri ciudate… Read more »

Be Afraid (2017)

Be Afraid (2017)

La scurt timp de la mutarea lui John Chambers si a familiei sale in noua casa situata intr-un orasel din Pennsylvania, John incepe sa experimenteze paralizia somnului. Zace pur si simplu in pat, paralizat, fara sa poata face o miscare insa este constient. Exista umbre… Read more »

A Dark Song (2016)

A Dark Song (2016)

Sophia Howard inchiriaza o casa intr-o regiune rurala din Wales si il angajeaza pe ocultistul Joseph Solomon sa il contacteze pe fiul sau, rapit si ucis de un grup de adolescenti care practicau magia neagra. Sophia urmeaza in totalitate sfaturile lui Joseph, efectueaza o serie… Read more »

Colossal (2016)

Colossal (2016)

Gloria, o tanara in varsta de 30 de ani descopera cu surprindere ca are capacitatea de a controla mental o creatura titanica care terorizeaza Japonia. Pentru a o impiedica sa mai distruga tara, Gloria trebuie sa isi dea seama inainte de ce existenta sa insignifianta… Read more »

The Disappointments Room (2016)

The Disappointments Room (2016)

Dana inca incearca sa isi revina dupa moartea fiicei sale cand sotul sau ii sugereaza ca ar fi mai bine sa se mute intr-un alt oras impreuna cu fiul lor in varsta de cinci ani, Lucas. Gasesc rapid o casa potrivita si se instaleaza in… Read more »

© Filmeonline2013.org