Filme online Horror

Indigenous (2014)

Indigenous (2014)

Un grup format din cinci prieteni americani se bucura de o vacanta in Panama. Acestia isi petrec timpul distrandu-se, practicand surf si facand plaja. O localnica ii convinge sa se aventureze in Darien Gap, unde vor vizita o cascada misterioasa. Chiar daca Julio ii avertizeaza… Read more »

Cirkeln (2015)

Cirkeln (2015)

In orasul Engelsfors, doua adolescente, Linnea si Minoo dau peste cadavrul unuia din prietenii lor, Elias, intr-o baie. Se pare ca si-a taiat venele. Insa, fetele afla ca, inainte de a muri, Elias a discutat cu directorul liceului in incercarea de a-l convinge ca ceva… Read more »

Final Girl (2015)

Final Girl (2015)

Adolescenta timida si vulnerabila, Veronica tocmai a fost transferata la un nou liceu. Pare tinta perfecta pentru o gasca de adolescenti care au obiceiul sa atraga tinerele fete cu scopul de a le vana, a le tortura si a le ucide mai apoi cu sange… Read more »

Stung (2015)

Stung (2015)

Paul este tipul de treaba care incearca sa flirteze cu Julia, sefa sa si proprietara unei mici firme de catering. Julia este extrem de muncitoare, se straduieste sa isi mentina afacerea pe linia de plutire. Spre deosebire de Paul, Juliei nu ii place sa petreaca,… Read more »

Poltergeist (2015)

Poltergeist (2015)

Familia Bowen tocmai s-a mutat intr-o casa la periferie. In timp ce capul familiei va munci din greu pentru a putea plati creditele, mama se va ocupa de cei trei copii si de pasiunea sa, aceea de a scrie. Griffin nu este deloc incantat de… Read more »

Insidious: Chapter 3 (2015)

Insidious: Chapter 3 (2015)

In urma cu 18 luni, mama tinerei Quinn Brenner a decedat. Scufundata in depresie, singurul cu care Quinn mai comunica este vecinul sau. Intinsa pe pat, Quinn are obiceiul sa comunice cu acesta batand in perete. Intr-o seara, ii raspunde altcineva. Quinn se gandeste imediat… Read more »

Residue (2015)

Residue (2015)

In urma unei explozii petrecute intr-un club de noapte, un oras britanic se afla sub carantina. Unii au decis sa ramana in oras, altii sa plece. Printre cei care au ales sa ramana se afla si fotojurnalista Jennifer, iubitul sau Jonas si Levi, un detectiv… Read more »

We Are Still Here (2015)

We Are Still Here (2015)

Paul si Anne Sacchetti se muta intr-o casa izolata de la tara in incercarea de a trece peste moartea tragica a fiului lor Bobby. La scurt timp, Anne este convinsa de faptul ca spiritul lui Bobby li s-a alaturat in casa deoarece in casa se… Read more »

Burying the Ex (2014)

Burying the Ex (2014)

Max si frumoasa sa iubita Evelyn s-au mutat recent impreuna. La inceput, intre cei doi iubiti totul merge ca pe roate pana cand Max realizeaza ca Evelyn este posesiva, dominatoare si manipulatoare. Max decide sa se desparta de ea. Insa, inainte de a face acest… Read more »

Treehouse (2014)

Treehouse (2014)

In momentul in care Elizabeth se intoarce acasa de la scoala si isi gaseste casa devastata si pe fratele sau Little Bob disparut fara urma, pune mana pe o arma si pleaca in padure sa il caute. La scurt timp, dispare si ea fara urma…. Read more »

© Filmeonline2013.org