Filme online Horror

The Recall (2017)

The Recall (2017)

Charlie se alatura prietenilor sai intr-un weekend petrecut alaturi de prietenii sai la o cabana. In tot acest timp, grupari de nori neobisnuite apar pest tot pe cer. Prietenii observa aparitia unei astfel de grupari de nori deasupra cabanei lor. In acea noapte lucruri ciudate… Read more »

Be Afraid (2017)

Be Afraid (2017)

La scurt timp de la mutarea lui John Chambers si a familiei sale in noua casa situata intr-un orasel din Pennsylvania, John incepe sa experimenteze paralizia somnului. Zace pur si simplu in pat, paralizat, fara sa poata face o miscare insa este constient. Exista umbre… Read more »

A Dark Song (2016)

A Dark Song (2016)

Sophia Howard inchiriaza o casa intr-o regiune rurala din Wales si il angajeaza pe ocultistul Joseph Solomon sa il contacteze pe fiul sau, rapit si ucis de un grup de adolescenti care practicau magia neagra. Sophia urmeaza in totalitate sfaturile lui Joseph, efectueaza o serie… Read more »

Colossal (2016)

Colossal (2016)

Gloria, o tanara in varsta de 30 de ani descopera cu surprindere ca are capacitatea de a controla mental o creatura titanica care terorizeaza Japonia. Pentru a o impiedica sa mai distruga tara, Gloria trebuie sa isi dea seama inainte de ce existenta sa insignifianta… Read more »

The Disappointments Room (2016)

The Disappointments Room (2016)

Dana inca incearca sa isi revina dupa moartea fiicei sale cand sotul sau ii sugereaza ca ar fi mai bine sa se mute intr-un alt oras impreuna cu fiul lor in varsta de cinci ani, Lucas. Gasesc rapid o casa potrivita si se instaleaza in… Read more »

The Void (2016)

The Void (2016)

Tura de noapte a ofiterului de politie Carter capata o turnura dramatica dupa ce descopera un barbat plin de sange ratacind intr-o regiune izolata. Carter il duce la cel mai apropiat spital. Corpul medical este format din fosta sa sotie, Allison, doua infirmiere si dr…. Read more »

Bethany (2017)

Bethany (2017)

Claire si sotul sau se vad nevoiti sa se mute in casa in care si-a petrecut copilaria. La scurt timp de la instalare, Claire este haituita de amintiri neplacute, de abuzurile la care a fost supusa de mama sa. Sotul sau este ocupta cu munca,… Read more »

House on Willow Street (2016)

House on Willow Street (2016)

Hazel, iubitul sau Ade si James o rapesc pe Katherine, fiica unui bijutier bogat din oras. La scurt timp, lucrurile incep sa degenereze, mai ales dupa ce isi transporta victima, inocenta in aparenta, la un depozit abandonat. Victima se transforma intr-o figura demonica, determinata sa… Read more »

The Raking (2017)

The Raking (2017)

Un grup de tineri decid sa se indrepte spre campurile din Joshua Tree in cautarea unei legende urbane, un monstru cunoscut sub numele de Grebla. Din grup fac parte blonda Kennedy si colega sa de camera Jade care se urasc una pe alta din tot… Read more »

Don’t Kill It (2016)

Don’t Kill It (2016)

Un spirit malefic este eliberat intr-un orasel din Alaska. Trecand din gazda in gazda, spiritul lasa o multime de cadavre in urma sa, distruge totul in cale. Singura speranta a umanitatii este un vanator de demoni care a mai avut de-a face cu astfel de… Read more »

© Filmeonline2013.org