Filme online Horror

Jigsaw (2017)

Jigsaw (2017)

Un deceniu a trecut de la moartea unuia din cei mai sadici criminali din toate timpurile, Jigsaw. Mai multe cadavre incep sa isi faca aparitia in mai multe parti ale orasului, crimele seamana izbitor cu cele comise de Jigsaw. Toate dovezile stranse duc la acelasi… Read more »

Mayhem (2017)

Mayhem (2017)

Derek Cho, un tanar ce a fost concediat pe nedrept in aceeasi dimineata se trezeste incuiat la subsolul cladirii in care a lucrat alaturi de Melanie Cross, una din colegele cu care a avut o relatie. Un virus face ravagii in cladire, ii transforma pe… Read more »

Shi mian (2017)

Shi mian (2017)

Lam Sik Ka este un medic la una din cele mai prestigioase scoli medicale din tara, specializat in probleme cu somnul. Intr-o zi, fosta sa iubita Monique isi face aparitia in peisaj si ii marturiseste ca intreaga sa familie are probleme cu somnul ceea ce… Read more »

This Is Your Death (2017)

This Is Your Death (2017)

Adam Rogers devine erou national dupa ce reuseste sa salveze viata unuia din participantii emisiunii sale Married To A Millionaire, acesta dorind sa se sinucida. Adam are ideea de a realiza un show in care participantii se sinucid in direct de dragul audientei. Toti concurentii… Read more »

Happy Death Day (2017)

Happy Death Day (2017)

In campusul universitatii Bayview University, o fata petrecareata, membra unei fratii, Theresa „Tree” Gelbman, se trezeste intr-o dimineata, de ziua sa, in camera unui coleg de camin. Dilema sa este aceea daca a intretinut sau nu relatii intime cu Carter insa este mult prea mahmura… Read more »

Jackals (2017)

Jackals (2017)

Justin, membrul unui cult cunoscut sub numele de Jackals este atatcat de un grup mascat si rapit. Se pare ca rapitorii sunt nimeni altii decat tatal sau Andrew si Jimmy, un fost soldat angajat de Andrew pentru a-l ajuta pe Justin sa scape de acest… Read more »

The Babysitter (2017)

The Babysitter (2017)

Cole s-a indragostit nebuneste de dadaca sa, Bee. Este frumoasa si populara si amuzanta si pare sa aprecieze genul tocilar cum este Cole. Parintii lui Cole pleaca intr-o mini vacanta si il lasa pe Cole in grija lui Bee. Odata cu lasarea serii Cole nu… Read more »

Viking (2016)

Viking (2016)

Dupa tragica moarte a tatalui sau, in secolul X, tanarul print Vladimir se vede nevoit sa se exileze in Suedia in incercarea de a scapa de razbunarea nemiloasa a fratelui sau vitre Yaropolk care l-a ucis deja pe fratele sau mai mare, Oleg. Sveneld, un… Read more »

Amityville: The Awakening (2017)

Amityville: The Awakening (2017)

Belle, sora sa mai mica, fratele sau geaman aflat in coma profunda si mama sa se muta in casa noua. Motivul principal este acela de a strange banii necesari tratamentului scump de care are nevoie fratele sau. Insa, in momentul in care o serie de… Read more »

El bar (2017)

El bar (2017)

O zi obisnuita in Madrid. Un grup de persoane diferite, care nu se cunosc, intra intr-un bar din Madrid. O tanara urmeaza sa se intalneasca cu iubitul sau. Un barbat cu o tuse urata vrea doar sa foloseasca toaleta iar un politist dezamagir vrea doar… Read more »

© Filmeonline2013.org