Filme online Razboi

Camp X-Ray (2014)

Camp X-Ray (2014)

Ransdell le prezinta noilor soldati sositi la inchisoarea Guantanamo unde urmeaza sa lucreze. Printre acestia se afla si Amy Cole, o tanara care a decis sa devina soldat pentru a scapa de viata sa monotona. Ransdell le spune soldatilor ca principala lor menire este sa-i… Read more »

Warsaw ’44 (2014)

Warsaw ’44 (2014)

Stefan este un tanar naiv de origine poloneza care este atras in Organizatia de Rezistenta Poloneza, o organizatie creata de vecina sa, o tanara de aceeasi varsta pe nume Kama. In aceasta perioada, Varsovia este ocupata de Germani. Kama este indragostita in secret de Stefan… Read more »

Furia: Eroi anonimi (2014)

Furia: Eroi anonimi (2014)

Aprilie 1945, sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial. Wardaddy, un sergent american experimentat se afla in centrul atentiei. Alaturi de echipajul sau compus din doar cinci oameni, Wardaddy conduce un tanc Sherman poreclit Fury. Cu ajutorul acestuia si al echipajului, Wardaddy intentioneaza sa patrunda in… Read more »

Stalingrad (2013)

Stalingrad (2013)

Anul 1942. Trupele germane sosesc pe tarmul raului Volga. Incearca sa-l treaca dar nu izbutesc. Trupele sovietice sunt nevoite sa se retraga. Insa, un grup de soldati decid sa ramana pe loc si sa se refugieze intr-o casa din apropierea raului care este ocupata de… Read more »

Saving General Yang (2013)

Saving General Yang (2013)

Pe baza unei povesti folclorice chineze , filmul Saving General Yang ne prezinta aventura a sapte frati, care sunt insarcinati cu misiunea de a-si salva tatal, care este blocat in spatele liniilor inamice. Dupa ce generalul Yang a fost tradat de catre comandantul Song, in… Read more »

Hammer of the Gods (2013)

Hammer of the Gods (2013)

Povestea filmului este despre un tanar viking pe nume Steinar care primeste misiunea ce-a mai dificila din viata lui, aceea de a-si gasi fratele mai mare, care in urma cu multi ani a fost izgonit din regatul condus de tatal sau regele Bagsecg. Pe urmele… Read more »

Lore (2012)

Lore (2012)

In mai 1945, dupa moartea fuhrerului Adolf Hitler si capitularea Germaniei naziste, adolescentei Hannelore Dressler i se cere sa adune bijuteriile din casa, in vreme ce tatal si mama ei, Peter si Asti Dressler, distrug dovezile ce l-ar putea incrimina pe patriarhul familiei ca fiind… Read more »

Red Dawn (2012)

Red Dawn (2012)

Un oras american este invadat de catre parasutisti din armata sovietica. Rapid si fara avertisment, cetatenii se trezesc prizonierii si orasul lor se afla acum sub ocupatia inamicului. Un grup de tineri patrioti se refugiaza in padurile din imprejurimi, in formarea si organizarea unui grup… Read more »

White Tiger (2012)

White Tiger (2012)

Medicii militari care l-au tratat pe tanchistul Ivan Naydenov, grav ranit intr-o lupta din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, sunt consternati cand vad cum acesta se vindeca miraculos dupa ce a suferit arsuri pe 90 % din suprafata corpului, concluzia fiind ca pacientul s-a… Read more »

© Filmeonline2013.org