Filme online Razboi

Emperor (2012)

Emperor (2012)

Dupa capitularea japoneza si in timp ce incearca cu disperare sa isi regaseasca iubita din tinerete intr-o tara devastata de razboi, un general din epoca MacArthur are misiunea de a decide daca trebuie sa il judece si sa il condamne pe imparatul Hirohito pentru numeroasele… Read more »

Railroad Tigers (2016)

Railroad Tigers (2016)

In decembrie, anul 1941, Japonia încearcă să îşi extindă graniţele tării şi să ocupe ţările vecine din sudestul Asiei. Calea ferată de la Tianjin către Nianjin din Estul Chinei a devenit o rută de transport militară extrem de importantă şi este păzită cu mare abnegaţie… Read more »

Night Will Fall (2014)

Night Will Fall (2014)

Filmările tocmai ce începuseră să fie folosite pentru documentarea războiului în anul 1944-1945, atunci când forţele Aliate au eliberat prizonierii aflaţi în lagărele de muncă sau de exterminare ce erau conduse de Nazişti şi aliaţii lor în Germania şi Europa de Est. Filmul îşi are… Read more »

Wolf Warrior II (2017)

Wolf Warrior II (2017)

Leng Feng, unul din cei mai buni agenti ai fortelor speciale din China incearca sa duca o viata lipsita de pericole in Africa, sa ajute oamenii. Este determinat sa ii ajute pe prietenii mamei sale sa iasa din zona de razboi si sa razbune moartea… Read more »

Dunkirk (2017)

Dunkirk (2017)

Trupele britanice si aliatii sunt surprinsi in mijlocul unei batalii sangeroase care le pune viata in pericol. Inamicii i-au inconjurat pe plaja Dunkerque, nu par sa aiba sansa de scapare. Sunt nevoiti sa faca fata unui atac aproape imposbil de rezistat, supravietuirea lor insemnand victoria… Read more »

The Wall (2017)

The Wall (2017)

In mijlocul razboiului din Irak, intr-o regiune din desert, doi soldati americani observa de departe mai multe vehicule imobilizate. Shane decide sa se apropie de o masina. Descopera in interior mai multe cadavre. La scurt timp, este impuscat. Allen vine in ajutorul sau si se… Read more »

Heroes Don’t Come Home (2016)

Heroes Don’t Come Home (2016)

Tim si Ben, cei mai buni prieteni inca din copilarie, au crescut impreuna ca fratii intr-un orasel din New England. Viata lor este bulversata din cauza teribilelor evenimente din septembrie 2001, tatal lui Tim este ucis in timpul atacurilor teroriste. Din aceasta cauza Tim decide… Read more »

The Exception (2016)

The Exception (2016)

Este anul 1940 iar monarhul exilat Kaiser Wilhelm locuieste in castelul sau din Olanda, Huis Doorn. Isi petrece timpul rememorand momentele de glorie. In momentul in care Nazistii invadeaza Olanda, stafful lui Kaiser este inlocuit de gardieni sovietici condusi de ofiterul Martin Krebbs. Acesta din… Read more »

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Este 6 iunie 1944. Este pusa la cale Operatiunea Valkyrie, operatiune menita sa il asasineze pe Hitler. Operatiunea este condusa de colonelul Claus von Stauffenberg, recent intors de pe campul de lupta din Africa. Planul a fost modificat in mare parte de conspiratori pentru a-i… Read more »

Dad’s Army (2016)

Dad’s Army (2016)

Este anul 1944 si al Doilea Razboi Mondial este in plina desfasurare. Aliatii se pregatesc sa invadeze Franta si sa infrunte armata germana. In Walmington-on-Sea, soldatii din plutonul Home Guard sunt cu moralul la pamant din cauza lipsei de apreciere. Rose winters, o jurnalista glamour… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org