Filme online Razboi

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016)

Este 6 iunie 1944. Este pusa la cale Operatiunea Valkyrie, operatiune menita sa il asasineze pe Hitler. Operatiunea este condusa de colonelul Claus von Stauffenberg, recent intors de pe campul de lupta din Africa. Planul a fost modificat in mare parte de conspiratori pentru a-i… Read more »

Dad’s Army (2016)

Dad’s Army (2016)

Este anul 1944 si al Doilea Razboi Mondial este in plina desfasurare. Aliatii se pregatesc sa invadeze Franta si sa infrunte armata germana. In Walmington-on-Sea, soldatii din plutonul Home Guard sunt cu moralul la pamant din cauza lipsei de apreciere. Rose winters, o jurnalista glamour… Read more »

Beasts of No Nation (2015)

Beasts of No Nation (2015)

Cand viata tanarului Agu este bulversata de izbucnierea Razboiului Civil, acesta decide sa se refugieze in jungla periculoasa. In urma unor evenimente nefericite, Agu se trezeste recrutat de o grupare cunoscuta sub numele de Fortele de Aparare sub conducerea unui comandant nemilos. Batalionul condus de… Read more »

Little Boy (2015)

Little Boy (2015)

Pepper, un baietel in varsta de opt ani, este cel mai scund din orasul sau, motiv pentru care este mai mereu tachinat, agresat chiar de copiii mai mari. Poreclit Little Boy, Pepper are un singur prieten, pe tatal sau. Insa, in momentul in care acesta… Read more »

War Pigs (2015)

War Pigs (2015)

Capitanul Jon Wosick, cazut in dizgratie in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, are sansa de a-si reabilita numele in momentul in care i se cere sa conduca o echipa de soldati cunoscuti sub numele de Porci de Razboi intr-o misiune secreta. Misiunea este urmatoarea:… Read more »

Suite Française (2014)

Suite Française (2014)

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in perioada ocuparii Frantei de germani, Lucille este nevoita sa locuiasca cu soacra sa dominatoare. In tot acest timp, asteapta cu nerabdare vesti de la sotul ei, prizonier de razboi. In momentul in care localnicii sunt obligati de… Read more »

The Last Rescue (2015)

The Last Rescue (2015)

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa atacul Aliatilor, trei soldati si doi medici din armata americana sunt nevoiti sa se distanteze de pluton. Ajung in spatele liniei inamice. Sunt prinsi de soldatii nazisti. Doi soldati americani reusesc sa creeze o ambuscada. Toti nemtii… Read more »

Camp X-Ray (2014)

Camp X-Ray (2014)

Ransdell le prezinta noilor soldati sositi la inchisoarea Guantanamo unde urmeaza sa lucreze. Printre acestia se afla si Amy Cole, o tanara care a decis sa devina soldat pentru a scapa de viata sa monotona. Ransdell le spune soldatilor ca principala lor menire este sa-i… Read more »

Warsaw ’44 (2014)

Warsaw ’44 (2014)

Stefan este un tanar naiv de origine poloneza care este atras in Organizatia de Rezistenta Poloneza, o organizatie creata de vecina sa, o tanara de aceeasi varsta pe nume Kama. In aceasta perioada, Varsovia este ocupata de Germani. Kama este indragostita in secret de Stefan… Read more »

Furia: Eroi anonimi (2014)

Furia: Eroi anonimi (2014)

Aprilie 1945, sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial. Wardaddy, un sergent american experimentat se afla in centrul atentiei. Alaturi de echipajul sau compus din doar cinci oameni, Wardaddy conduce un tanc Sherman poreclit Fury. Cu ajutorul acestuia si al echipajului, Wardaddy intentioneaza sa patrunda in… Read more »

© Filmeonline2013.org