Filme online SF

Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017)

Este anul 2049 iar orasul LA este scufundat in haos de mai multi ani deja. K, un agent, descopera un secret periculos, care pune la indoiala deosebirea dintre oameni si clonele cu infatisare umana, din ce in ce mai dese, ba chiar dintre umanitate si… Read more »

The Dark Tower (2017)

The Dark Tower (2017)

Ultimul pistolar, Roland Deschain, este condamnat sa duca o batalie eterna impotriva lui Walter O’Dim, alias Cavalerul Negru pe care trebuie sa il impiedice cu orice pret sa distruga Turnul Negru, cheia pacii de-a lungul universului. Destinul intregii lumi ese in joc si in mainile… Read more »

Kill Switch (2017)

Kill Switch (2017)

Din dorinta de a securiza conexiunea dintre lumi, Compania Alterplex l-a angajat pe astronautul Will Porter sa calatoreasca printr-un portal pana la The Echo. Will accepta aceasta misiune din dorinta de a-i oferi tot ce trebuie fiului sau cu nevoi speciale si surorii sale care… Read more »

Transformers: The Last Knight (2017)

Transformers: The Last Knight (2017)

Oamenii si robotii Transformers sunt in plin razboi. Optimus Prime nu mai este prezent…Salvarea lumii este o misiune dificila, de acest lucru se va ocupa o alianta neasteptata: Cade Yeager, Bumblebee, un lord englez si un profesor de la Oxford. Exista un moment in viata… Read more »

The Recall (2017)

The Recall (2017)

Charlie se alatura prietenilor sai intr-un weekend petrecut alaturi de prietenii sai la o cabana. In tot acest timp, grupari de nori neobisnuite apar pest tot pe cer. Prietenii observa aparitia unei astfel de grupari de nori deasupra cabanei lor. In acea noapte lucruri ciudate… Read more »

Be Afraid (2017)

Be Afraid (2017)

La scurt timp de la mutarea lui John Chambers si a familiei sale in noua casa situata intr-un orasel din Pennsylvania, John incepe sa experimenteze paralizia somnului. Zace pur si simplu in pat, paralizat, fara sa poata face o miscare insa este constient. Exista umbre… Read more »

Alien: Covenant (2017)

Alien: Covenant (2017)

Membrii echipajului navei spatiale Covenant avand drept destinatie o planeta locuibila indepartata decopera ceea ce li se pare un paradis inca neatins de picior de om. Insa, mult mai tarziu vor descoperi ca in realitate este vorba de un univers intunecat si periculos care ascunde… Read more »

Ghost in the Shell (2017)

Ghost in the Shell (2017)

Intr-un viitor apropiat, Major, salvata dintr-un teribil accident, este acum o femeie cyborg, dotata cu o serie de abilitati exceptionale care lupta impotriva celor mai periculosi criminali din lume. Major este nevoita sa faca fata unei noi amenintari care reuseste in mod misterios sa controleze… Read more »

Life (2017)

Life (2017)

Sase astronauti de origini diferite, aflati sub comanda doctorului David Jordan au drept misiune recuperarea unui obiect de pe Marte. Este prima capsula ce urmeaza sa revina de pe planeta rosie. Operatiunea se dovedeste a fi un succes total. Recupereaza datele si realizeaza ca exista… Read more »

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Alice este singura supravietuitoare din cadrul bataliei de la Washington, o batalie crunta dusa impotriva hoardelor de zombii. Alice este nevoita sa se intoarca la ea, in locul in care a debutat cosmarul, in Racoon City unde Umbrella Corporation si-a regrupat fortele pentru un atac… Read more »

© Filmeonline2013.org