Filme online SF

Road Wars (2015)

Road Wars (2015)

In momentul in care un barbat se trezeste amnezic intr-o lume apocaliptica, devastata de o epidemie cu zombii, devastata de un virus teribil, este nevoit sa lupte cot la cot cu un grup mic de supravietuitori. Dupa ce alimentarea cu apa potabila se epuizeaza, supravietuitorii… Read more »

Avengers: Age of Ultron (2015)

Avengers: Age of Ultron (2015)

Nerabdator sa se retraga din activitatea ca Iron Man, Tony Stark creaza un robot dotat cu o inteligenta artificiala uimitoare pe care il boteaza Ultron. Scopul acestuia este de a evalua pericolele si sa controleze numeroasa armata de roboti pe care Stark o detine. Insa,… Read more »

Chappie (2015)

Chappie (2015)

Um om de stiinta genial creeaza un robot capabil sa gandeasca si sa simta ca oamenii in incercarea de a scadea rata infractionalitatii din oras. Scopul este ca, la scurt timp, politistii sa fie inlocuiti cu robotii. Rapit de un grup de infractori, androidul –… Read more »

The Lazarus Effect (2015)

The Lazarus Effect (2015)

O echipa de cercetatori universitari ambitiosi a reusit, dupa mai multe luni de munca asidua, sa gaseasca o modalitate de a aduce mortii la viata datorita unui ser pe care l-au botezat “Lazarus”. Dupa mai multe experimente reusite asupra animalelor, Zoe, una din conducatoarele echipei,… Read more »

Hot Tub Time Machine 2 (2015)

Hot Tub Time Machine 2 (2015)

Trei prieteni din copilarie, Adam, Lou si Nick impreuna cu mai tanarul Jacob care se dovedeste a fi nepotul lui Adam si fiul lui Lou, viziteaza o statiune de ski. De-a lungul vremii, cei trei s-au realizat, au devenit faimosi si cunoscuti. Nick a devenit… Read more »

Insurgent (2015)

Insurgent (2015)

Intr-o lume post-apocaliptica in care societatea a fost organizata in jurul a cinci factiuni – Candoarea, Abnegatia, Neinfricarea, Prietenia si Eruditia – Tris a reusit sa dejoace complotul pus la cale de factiunea dominanta, Eruditia, condusi de Jeanine. Abandonand un oras dominat de foc si… Read more »

Time Lapse (2014)

Time Lapse (2014)

Finn este un pictor in pana de inspiratie. Locuieste impreuna cu iubita sa Callie si cel mai bun prieten, Jasper intr-un bloc de locuinte al carui administrator este chiar el. Din cauza ca un chirias mai in varsta, dl. Bezzerides, nu si-a mai platit chiria… Read more »

Vice (2015)

Vice (2015)

Omul de afaceri Julian Michaels a conceput o statiune turistica unica in felul sau. Botezata Vice, in aceasta statiune speciala, clientii instariti isi pot indeplini cele mai slabatice fantezii cu ajutorul unor “locuitori” artificiali care gandesc, simt si se comporta la fel ca oamenii. Cand… Read more »

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

Aventurile lui Katniss Everdeen continua. Acum, tanara femeie a ramas singura speranta a populatiei. In ciuda vointei sale, Katniss devine simbolul Rebeliunii. Katniss este prinsa intre doua posibile iubiri: Peeta si Gale. Peeta este tinut prizonier de Capitoliu si Gale este alaturi de Katniss ca… Read more »

Interstellar (2014)

Interstellar (2014)

Un grup de exploratori pleaca in misiune in spatiu pentru a descoperi si a elucida ultimele mistere, atingand noi dimensiuni. Intr-un viitor indepartat, toate natiunile din lume sunt pe cale de disparitie, hrana este din ce in ce mai rara, NASA este doar o amintire… Read more »

© Filmeonline2013.org