Filme online SF

Mutant Chronicles (2008)

Mutant Chronicles (2008)

Constantine se afla in fruntea unei organizatii a Natiunilor Unite, condusa de patru tari. In momentul in care o armata de extraterestri, NecroMutantii organizeaza un razboi impotriva oamenilor cu scopul de a-si insusi ceea ce a mai ramas pe Pamant, Constantine are in vedere parasirea… Read more »

Big Jake (1971)

Big Jake (1971)

În anul 1909, ferma familiei McCandles este ţinta unui raid din partea unui grup de nelegiuiţi brutali conduşi de către John Fain. Ei creează un adevărat masacru la fermă şi îl răpesc pe Little Jake, nepotul familiei, şi lasă apoi un bilet de răscumpărare înainte… Read more »

Rememory (2017)

Rememory (2017)

Sam Bloom calatoreste impreuna cu fratele sau pe timp de noapte. Insa ceva se intampla, au un accident care provoaca moartea fratelui. La un an, un om de stiinta cunoscut, Gordon Dunn care foloseste tehnologia pentru a extrage amintirile unei persoane si pentru a le… Read more »

The Gateway (2018)

The Gateway (2018)

Jane Chandler, o fiziciana munceste alaturi de partenerul sau Regg pentru a transforma teleportarea in realitate. Au reusit deja sa teleporteze un mar. In momentul in care sotul lui Molly isi pierde viata intr-un accident de masina Molly este disperata. Jane decide sa se teleporteze… Read more »

iBoy (2017)

iBoy (2017)

Locuind într-un cartier rău famat din Londra, adolescentul Tom (Bill Milner) se străduieşte să treacă prin viaţă cu ajutorul celui mai bun prieten al său, Danny (Jordan Bolger), care îl încurajează să o abordeze pe amica lor Lucy (Maisie Williams) ce locuieşte în apropiere. Lucy… Read more »

Rogue Warrior: Robot Fighter (2017)

Rogue Warrior: Robot Fighter (2017)

Dupa marele razboi al secolului XXI, Sienna, un robot umanoid traficant de arme, traieste pe un pamant distrus din cauza apocalipsei. Cu timpul, orasele incep sa cada sub controlul inteligentei artificiale cunoscute sub numele de Napasta, o armata de roboti super inarmati. Sienna decide sa… Read more »

The Rezort (2015)

The Rezort (2015)

Pamantul a suferit o apocalipsa insa a reusit sa iese victorioasa din razboiul cu zombii. In ciuda acestui fapt, multi dintre locuitorii planetei s-au transformat in zombi, putine sunt persoanele care au reusit sa se salveze. Melanie Gibbs a suferit o adevarata trauma pentru ca… Read more »

Universal Soldier (1992)

Universal Soldier (1992)

În anul 1969, o unitate americană a Forţelor Speciale Armate primeşte ordine de-a apăra un sat din Vietnamul de sud de atacul venit din partea soldaţilor de la nord. Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) găseşte câţiva membri din brigada lui morţi împreună cu alţi săteni… Read more »

Phoenix Forgotten (2017)

Phoenix Forgotten (2017)

In iunie 1945, Lene Winter isi ajuta prietena, pe Nelly Lenz sa revina la viata. Nelly si-a pierdut intreaga familie pe un camp in urma unui incident tragic. Desfigurata, aceasta este supusa unei interventii chirurgicale reparatoare care i-a oferit un nou chip, extrem de diferit… Read more »

Atomica (2017)

Atomica (2017)

Intr-un viitor apropiat, acest film spune povestea unei instalatii nucleare situate in desert in care comunicatiile sunt deconectate, persoanele aflate acolo nu mai au cum sa comunice cu cei de acasa. Abby Dixon, un inspector de siguranta se vede nevoit sa se indrepte spre centrala… Read more »

© Filmeonline2013.org