Filme online SF

Pulse (2006)

Pulse (2006)

Când Josh Ockmann (Jonathan Tucker) intră într-o librărie cu intenţia de-a se întâlni cu prietenul său Douglas Zeigler (Kel O’Neil), el este atacat de un spirit umanoid care îi absoarbe întreaga forţă vitală din el. Câteva zile mai târziu, iubita lui Josh, Mattie Webber (Kristen… Read more »

Surrogates (2009)

Surrogates (2009)

În 2025, utilizarea la scară largă a unor androizi controlaţi cu telecomandă numiţi drept „surogaţi” a permis tuturor oamenilor să ducă o viaţă idilică din confortul propriei case. În contrast cu surogaţii lor, operatorii umani sunt prezentaţi drept murdari şi izolaţi în propriile case. Un… Read more »

Bokeh (2017)

Bokeh (2017)

Turiştii americani Jenai şi Riley sosesc în Islanda şi vizitează câteva obiective turistice. Riley a luat camera tatălui său Rolleiflex şi filmează călătoria lor, iar când Jenai întreabă de ce preferă acest gen de cameră de filmat în locul celor moderne, digitale, Riley spune că… Read more »

Here Alone (2016)

Here Alone (2016)

La un an după ce o infecţie care se răspândeşte prin intermediul aerului a decimat aproape întreaga populaţie umană, Ann (Lucy Walters) se străduieşte să continue supravieţuirea de una singură în pădure. Acolo există foarte puţine resurse pe care să le poată folosi pentru supravieţuire… Read more »

Kill Switch (2017)

Kill Switch (2017)

Cândva în viitorul deloc îndepărtat, fizicianul şi fostul pilot de la NASA Will Porter este recrutat de către Alterplex, o companie puternică ce a construit un turn masiv care se conectează şi oferă energie quantică nelimitată. Se dovedeşte faptul că această energie nelimitată nu vine… Read more »

Fase 7 (2010)

Fase 7 (2010)

Coco şi soţia lui însărcinată, Pipi, se mută într-un complex de apartamente din Buenos Aires. Pe când se duc să cumpere mâncare de la piaţa locală, ei nu observă că mulţimea din jurul lor devine din ce în ce mai panicată. Când se întorc la… Read more »

Godzilla: Planet of the Monsters (2017)

Godzilla: Planet of the Monsters (2017)

Intr-un viitor indepartat rasa umana este infranta de mai multe ori de nou forta care conduce planeta, kaijus. Conducatorul acestei forte este Godzilla, regele Monstrilor. Oamenii incep sa praseasca incetul cu incetul planeta, acestia incep sa plece spre alte planete pentru a vedea care sunt… Read more »

Downsizing (2017)

Downsizing (2017)

În viitorul apropiat, Paul şi Audrey Safranek formează un cuplu căsătorit din Omaha ce trece printr-o perioadă financiară nu prea bună. La o reuniune a liceului, ei se întâlnesc cu Dave şi Carol Johnson care s-au „micşorat”, un proces ireversibil inventat în urmă cu 15… Read more »

Devil’s Gate (2017)

Devil’s Gate (2017)

Agenta FBI Daria isi face aparitia in oraselul izolat Devil’s Gate cu scopul de a investiga disparitia misterioasa a unei mame si fiului ei. Femeia este sotia lui Jackson Pritchard considerat ciudatul orasului. Localnicii cred ca locuinta lui Jackson este posedata de spirite malefice. Va… Read more »

Numb (2015)

Numb (2015)

Un cuplu se confrunta cu probleme financiare serioase, nu mai stie ce sa faca. Decide sa porneasca la drum pentru a gasi o comoara dupa ce descopera cateva coordonate geografice. In drumul spre comoara care sustin ei ca le-ar rezolva toate problemele financiare, cei doi… Read more »

© Filmeonline2013.org