Filme online Thriller

A Fish Called Wanda (1988)

A Fish Called Wanda (1988)

Gangsterul londonez George Thomason şi mâna lui dreaptă, Ken Pile, un iubitor de animale cu ceva probleme de vorbire, pun la cale un plan de-a fura nişte bijuterii. Ei recrutează doi americani pentru a-i ajuta. Aceştia sunt Wanda şi Otto, doi iubiţi care ascund acest… Read more »

La fille inconnue (2016)

La fille inconnue (2016)

Jenny Davin (Adele Haenel) este o tânără doctoriţă care lucrează într-o clinică aflată într-un cartier muncitoresc. La începutul filmului, ea tocmai ce primeşte o ofertă de-a merge la o instituţie medicală foarte mare şi prosperă care i-ar asigura practic o carieră de mare succes. La… Read more »

Dark Meridian (2017)

Dark Meridian (2017)

Un elev de colegiu cu legaturi in lumea mafiei este martor fara voia sa la o crima. Astfel, se trezeste in mijlocul unui razboi al gastilor si al mafiotilor, el fiind nevinovat. Primeste un ajutor nesperat din partea unui detectiv de politie insa viata amnadurora… Read more »

Hatred (2016)

Hatred (2016)

Povestea unei tinere poloneze, Zosia, care vrea sa se casatoreasca cu un tanar ucrainian din satul sau impotriva vointei parintilor lor. Tatal sau deja a aranjat ca Zosia sa se casatoreasca cu un vaduv bogat. Imediat dupa casatoria cu vaduvul Zosia ramane singura deoarece acesta… Read more »

Diva (1981)

Diva (1981)

Fascinat de cantareata americana Cynthia Hawkins, Jules, un tanar postas, realizeaza o inregistrare pirat in timpul unui concert si ii fura rochia acesteia. Cateva zile mai tarziu, in timp ce se afla intr-o gara, o tanara femeie, urmarita de doi indivizi dubiosi ii pune in… Read more »

Kynodontas (2009)

Kynodontas (2009)

O familie mai putin obisnuita locuieste intr-o zona izolata a orasului, casa lor este inconjurata de marginita de un gard inalt. Copiii nu au trecut niciodata dincolo de acest gard asta deoarece nu au voie. Nu au absolut niciun contact cu lumea exterioara in afara… Read more »

Kalifornia (1993)

Kalifornia (1993)

Brian Kessler (David Duchovny) este un absolvent de psihologie şi jurnalism care a scris un articol despre criminali în serie. Acesta atrage atenţia unui editor de carte şi îi face acestuia o ofertă pentru a scrie un astfel de roman. După ce avansul primit pentru… Read more »

Pulse (2006)

Pulse (2006)

Când Josh Ockmann (Jonathan Tucker) intră într-o librărie cu intenţia de-a se întâlni cu prietenul său Douglas Zeigler (Kel O’Neil), el este atacat de un spirit umanoid care îi absoarbe întreaga forţă vitală din el. Câteva zile mai târziu, iubita lui Josh, Mattie Webber (Kristen… Read more »

Surrogates (2009)

Surrogates (2009)

În 2025, utilizarea la scară largă a unor androizi controlaţi cu telecomandă numiţi drept „surogaţi” a permis tuturor oamenilor să ducă o viaţă idilică din confortul propriei case. În contrast cu surogaţii lor, operatorii umani sunt prezentaţi drept murdari şi izolaţi în propriile case. Un… Read more »

Small Town Crime (2017)

Small Town Crime (2017)

Un fost politist, dependent de alcool si scufundat intr-o depresie crunta gaseste corpul neinsufletit al unei tinere femei si, intr-un act de cainta, dornic sa isi spele numele si reputatia, este decis sa gaseasca criminalul. Insa nu face decat sa isi puna familia in pericol… Read more »

© Filmeonline2013.org