Filme online Thriller

Soferul de Limuzina (2015)

Soferul de Limuzina (2015)

Stretch este un sofer de limuzina care se straduieste sa isi faca ordine in viata. Un actor esuat si un fost dependent de droguri, Stretch ii datoreaza 6000$ unui mafiot mexican. Trebuie sa returneze aceasta suma pana la miezul noptii astfel risca sa isi piarda… Read more »

Si Ne Izbaveste de Cel Rau (2014)

Si Ne Izbaveste de Cel Rau (2014)

Ralph Sarchie este un politist din New York, un familist convins. Impreuna cu partenerul sau Butler, Ralph are parte de cele mai dificile cazuri ale diviziei dar intotdeauna au reusit sa le duca la bun sfarsit. Investigand un caz complicat, Sarchie trebuie sa accepte faptul… Read more »

Conexiune Periculoasa (2014)

Conexiune Periculoasa (2014)

Nick Chambers este fanul numarul unui al actritei Jill Goddard. Detine si o pagina web destinata fanilor acesteia. Este informat ca a castigat o cina cu aceasta in Austin ce urmeaza sa fie onorata dupa premiera ultimului sau film. Insa se pare ca Jill nu… Read more »

Revendicare Periculoasa (2014)

Revendicare Periculoasa (2014)

Steven si Shannon sosesc in Republica Dominicana pentru a face cunostinta cu fata pe care urmeaza sa o adopte, Nina, o orfana din Haiti a carei familie a murit din cauza cutremurului din 2010. Dupa o discutie cu agentul de adoptie, familia este trimisa intr-o… Read more »

Hellion – Rebelul (2014)

Hellion – Rebelul (2014)

Hollis Wilson este un tata vaduv care incearca sa treaca peste moartea tragica a sotiei sale si sa pastreze custodia celor doi fii ai sai. Jacob este un baiat rebel care s-a alaturat unei gasti de vandali si comite o multime de infractiuni. Problema este… Read more »

Good People – Oameni Buni (2014)

Good People – Oameni Buni (2014)

Tom si Anna Reed, un cuplu american acumuleaza o multime de datorii in timp ce renoveaza casa batraneasca a Annei din Londra. Visul cuplului de a avea o casa in Londra pare din ce in ce mai indepartat. Intr-o zi, descopera ca locatarul apartamentului de… Read more »

White Bird in a Blizzard – Disparitia Misterioasa (2014)

White Bird in a Blizzard – Disparitia Misterioasa (2014)

Kate este o tanara nevoita sa treaca printr-o adevarata trauma: mama sa pleaca brusc de acasa, fara nicio explicatie, dispare fara urma. Pe langa aceasta problema, Kate are alta, destul de importanta: incepe sa isi descopere sexualitatea, tatal sau Brock neputand-o ajuta in acest sens…. Read more »

Flowers in the Attic – Florile din Pod (2014)

Flowers in the Attic – Florile din Pod (2014)

Filmul spune povestea copiilor Dollanganger care, dupa moartea neasteptata a tatalul lor sunt convinsi de mama lor Corrine sa stea ascunsi in mansarda din casa bunicii pentru binele lor. Ea este decisa sa puna mana pe averea mamei sale. Vizitele sale in mansarda sunt din… Read more »

Poker Night – Seara de Poker (2014)

Poker Night – Seara de Poker (2014)

Detectivul Stan Jeter din Warsaw Indiana este invitat la o partida de poker de cei mai buni detectivi din oras – Calabrese, Bernard, Cunningham si Maxwell. Regula este urmatoarea: cine castiga poate sa puna intrebari. Acesti detectivi veterani incep sa ii povesteasca lui Stan cum… Read more »

Rampage: Capital Punishment (2014)

Rampage: Capital Punishment (2014)

Bill Williamson a reusit sa scape din custodia politiei. Se ascunde si isi planuieste cu minutiozitate urmatorul atac. Acesta urmeaza sa aiba loc in cladirea in care isi desfasoara activitatea un post local de stiri. Dupa ce intra in cladire inarmat si face o multime… Read more »

© Filmeonline2013.org