Filme online Thriller

It Follows (2014)

It Follows (2014)

Vara a sosit intr-o suburbie din America. Aici, Jay are parte de o aventura infricosatoare si nebuna totodata. Partenerul cu care tocmai a avut un raport intim a informat-o ca va fi urmarita de o entitate care vrea sa o ucida. Singura sansa de supravietuire:… Read more »

Maggie (2015)

Maggie (2015)

Odata epidemia de zombii izbucnita, este aproape imposibil sa fie oprita. Hoardele de zombii ataca oamenii la intamplare si contamineaza intreaga populatie, oamenii, unul cate unul. Wade, tatal adolescentei Maggie, tanara care a avut ghinionul sa fie infectata, incepe sa se transforme incetul cu incetul…. Read more »

Still (2014)

Still (2014)

Tom Carver este un fotograf divortat. In urma cu un an, fiul sau a fost ucis. De atunci, nu mai reuseste sa isi revina. Merge impreuna cu fosta sa sotie foarte des la mormantul fiului sau si incearca sa isi continue viata ca fotograf. Cand… Read more »

The Connection (2014)

The Connection (2014)

In anii ’70, in Marsilia, crima organizata este la putere, isi vinde drogurile pana in Statele Unite. Gaetan Zampa este cel care se ocupa de aceasta piata lucrativa, folosindu-se de cele mai dure mijloace pentru a se face respectat. In oras este numit un nou… Read more »

La foresta di ghiaccio (2014)

La foresta di ghiaccio (2014)

Actiunea filmului are loc intr-un sat situat la granita cu Slovenia, marginit de o padure deasa. Un mecanic tanar soseste in regiune cu scopul de a repara instalatia electrica care a provocat o multime de scurt circuite in ultima vreme. Lana, un detectiv din Slovenia… Read more »

Who Am I – Kein System ist sicher (2014)

Who Am I – Kein System ist sicher (2014)

Benjamin este un geniu in ale computerelor. Este antiosocial, nu are prea multi prieteni, nu are o iubita insa este genial. Este indragostit de o colega pe nume Hannah care nu are habar de existenta sa. Drept urmare, Benjamin decide sa se izoleze in lumea… Read more »

Skin Trade (2014)

Skin Trade (2014)

Nick Cassidy est un detectiv din New Jersey care, in timpul unei operatiuni de amploare il ucide din greseala pe fiul unui traficant de carne vie sarb pe nume Viktor Dragovic. Viktor, insetat de razbunare, ii ucide sotia si fiica. Informat fiind de colegii sai… Read more »

Red Sky (2014)

Red Sky (2014)

Butch Masters, un pilot cazut in dizgratie din cauza unei misiuni esuate in urma cu sapte ani se afla in fruntea unei echipe care incearca sa recupereze o arma de distrugere in masa. Il gaseste pe fostul sau partener, Tom Craig muncind pentru teroristi. Deoarece… Read more »

Beyond the Reach (2014)

Beyond the Reach (2014)

Un multimilionar pe nume Madec ajunge in desertul Mojave la bordul unui SUV cu scopul de a se relaxa la o partida de vanatoare. Pare pregatit pentru vanarea ursului insa, in realitate, va vana o fiinta umana. Dupa ce ucide din greseala un batran ce… Read more »

The Lazarus Effect (2015)

The Lazarus Effect (2015)

O echipa de cercetatori universitari ambitiosi a reusit, dupa mai multe luni de munca asidua, sa gaseasca o modalitate de a aduce mortii la viata datorita unui ser pe care l-au botezat “Lazarus”. Dupa mai multe experimente reusite asupra animalelor, Zoe, una din conducatoarele echipei,… Read more »

© Filmeonline2013.org