Filme online Thriller

The Bride (2017)

The Bride (2017)

Nastya, o tanara accepta sa mearga in orasul natal al iubitului ei Ivan pentru a se intalni cu familia acestuia. Odata ajunsa la fata locului Nastya constata ca rudele acestuia constata ca familia iubitullui sau e putin mai ciudata insa este increzatoare ca totul va… Read more »

The Limehouse Golem (2016)

The Limehouse Golem (2016)

Londra, 1880. O serie de crime teribile scufunda in haos cartierul rau famat Limehouse. Conform zvonurilor, aceste crime ar fi fost comise de Golem, o creatura din legendele ebraice din Europa Centrala. Scotland Yard il trimite pe Kildare, unul din cei mai buni detectivi ai… Read more »

It Comes at Night (2017)

It Comes at Night (2017)

Paul locuieste izolat impreuna cu sotia si copilul lor intr-o casa din lemn in mijlocul padurii. Paul se vede nevoit sa gazduiasca o familie disperata in casa sa in timp ce un virus este pe cale sa distruga umanitatea. Paul incearca sa instaureze anumite reguli… Read more »

Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation (2017)

In 1943, fabricantul de papusi Samuel Mullins si sotia sa Esther inca mai plang moartea fiicei lor in varsta de doar 7 ani, Annabelle. Annabelle a fost lovita mortal de o masina in trecere. O entitate necunoscuta reuseste sa ii convinga sa transfere spiritul fiicei… Read more »

Unlocked (2017)

Unlocked (2017)

Alice este o fosta investigatoare CIA. Momentan lucreaza sub acoperire in Londra. E reticenta la ideea de a se intoarce la fostul ei job, deoarece in cadrul ultimei anchete a esuat, neputand opri un atac terorist ce a provocat cateva zeci de victime. Cu toate… Read more »

Lowriders (2016)

Lowriders (2016)

Miguel detine un atelier auto iar in timpul liber repara masinile vechi si le echipeaza in asa fel incat sa participe la curse ilegale. La scurt timp de la moartea sotiei sale, Miguel a cunoscut-o pe Gloria care a devenit mama vitrega a copiilor sai…. Read more »

First Kill (2017)

First Kill (2017)

Din dorinta de a se reconecta cu fiul sau Danny, Will, un broker isi duce familia intr- excursie la cabana la care a crescut. In timp ce se afla la vanatoare cu Danny, cei doi dau peste un grup de hoti si sunt martori fara… Read more »

The Circle (2017)

The Circle (2017)

Intr-un viitor indepartat, Mae lucreaza la The Circle, cea mai mare companie tehnologica din lume, un gigant care le ofera clientilor sai posibilitatea de a beneficia de o experienta completa. Cu alte cuvinte, o companie ce imbina facilitati social media cu abilitati de shopping online,… Read more »

Wolf Warrior II (2017)

Wolf Warrior II (2017)

Leng Feng, unul din cei mai buni agenti ai fortelor speciale din China incearca sa duca o viata lipsita de pericole in Africa, sa ajute oamenii. Este determinat sa ii ajute pe prietenii mamei sale sa iasa din zona de razboi si sa razbune moartea… Read more »

The Prison (2017)

The Prison (2017)

Song Yoo-gun este un detectiv cazut in dizgratie dupa un accident teribil, fugind de la fata locului. Odata ajuns dupa gratii acesta face cunostinta cu un alt detinut, Jung Ik-ho, cunoscut drept Regele detinutilor. Pana si gardienii se arata neputinciosi in fata sa. Song este… Read more »

© Filmeonline2013.org