Filme online Thriller

The Fury of a Patient Man (2016)

The Fury of a Patient Man (2016)

Jose este cel mai fidel client al barului detinut de Juanjo Carrasco. Jose se indragosteste de Ana, sora lui Juanjo la prima vedere. Sotul Anei, violentul Curro urmeaza sa fie eliberat din inchisoare in scurt timp. A petrecut opt ani dupa gratii pentru jefuirea unei… Read more »

The Harrow (2016)

The Harrow (2016)

Miller este un tanar solitar din sud care decide sa locuiasca intr-un abator izolat din Alabama, vechi de mai bine de 100 de ani. Are drept companie spiritul iubitului sau mort de cativa ani, Gale. Cand fiica lui Gale isi face aparitia in peisaj si… Read more »

Nitro Rush (2016)

Nitro Rush (2016)

Max a fost condamat in urma cu sase ani pentru o crima comisa in legitima aparare. Cand afla ca Theo, fiul sau, un geniu in ale informaticii, in varsta de 17 ani, a fost recrutat de o organizatie criminala, pune la cale o evadare spectaculoasa…. Read more »

Hotel Noir (2012)

Hotel Noir (2012)

Un detectiv resemnat din Los Angeles s-a ascuns intr-o camera obscura de hotel in asteptarea unui grup de asasini care au reusit sa ii dea de urma. In timpul acestei nopti fatidice, detectivul este din ce in ce mai confuz. Va primi ajutor nesperat din… Read more »

The Hollow Point (2016)

The Hollow Point (2016)

Intr-un oras de granita, un mexican lucreaza pentru un cartel care se ocupa cu traficul de arme. In urma unei misiuni nereusite, acesta a lasat in urma mai multe cadavre si un sac de bani care lipseste. Leland, un politist pensionat si Wallance, noul serif,… Read more »

Sugar Mountain (2016)

Sugar Mountain (2016)

Miles West este dator vandut, ii datoreaza o suma imensa de bani unui mafiot local. Disperat, Miles reuseste sa isi convinga iubita, pe Lauren, si pe fratele sau Liam sa il ajute sa isi insceneze disparitia in salbaticia din Alaska. Seriful Huxley incepe sa suspecteze… Read more »

Pet (2016)

Pet (2016)

Seth este un barbat timid ce lucreaza in cadrul unui adapost de animale. A dezvoltat o obsesie pentru Holly, o chelnerita superba. Isi face in cele din urma curaj sa o abordeze insa este refuzat. Cand jurnalul intim ajunge in mainile sale, il citeste pe… Read more »

Spectral (2016)

Spectral (2016)

Un om de stiinta se lanseaza intr-o misiune periculoasa alaturi de o echipa formata din soldati Delta Force. Un grup de agresori misteriosi, fantomatici, au scufundat orasul in haos. Acestia, sub numele de cod Spectral au provocat o multime de decese misterioase si inexplicabile. Fantomele… Read more »

Always Shine (2016)

Always Shine (2016)

Beth si Anna au fost cele mai bune prietene in copilarie. Ajunse la varsta maturitatii, ambele au imbratisat cariera de actrita fapt ce a deteriorat relatia de prietenie dintre ele deoarece doar una din ele a reusit sa se bucure de succes. Dupa mai multi… Read more »

Fender Bender (2016)

Fender Bender (2016)

Hilary, o tanara de 17 ani abia si-a luat permisul de conducere ca a fost deja implicata intr-o coliziune. Ii ofera fara sa banuiasca ceva toate informatiile necesare celuilalt sofer. Odata ajunsa acasa, este certata de parinti chiar daca soferul a decis sa nu depuna… Read more »

© Filmeonline2013.org