Filme online Thriller

Remember (2015)

Remember (2015)

Intr-un azil din New York, supravietuitorul lagarului de concentrare de la Auscwitz, Zev Guttman, suferind de dementa, se imprieteneste cu al supravietuitor, Matt Rosenbaum. Max ii aminteste fara incetare lui Zev ca familiile lor au fost ucise de Otto Wallisch, care a emigrat in America… Read more »

The Boy (2016)

The Boy (2016)

Greta, o tanara de origine americana cu trecut sumbru, tocmai a acceptat un post de guvernanta intr-un sat englez. Mare ii este surpriza cand constata ca cei care au angajat-o si-au pierdut fiul in urma cu ceva timp si ii cer sa aiba grija de… Read more »

Convergence (2015)

Convergence (2015)

Dupa ce a reusit sa supravietuiasca unui atac terorist, detectivul Ben Walls se trezeste intr-un spital. Este nevoit sa ramana internat o perioada, sub stricta supraveghere a capitanului. Ben rataceste pe holurile spitalului. Se trezeste la scurt timp haituit de un inger si de aparitii… Read more »

Misconduct (2016)

Misconduct (2016)

Ben este un avocat ambitios care devine implicat, voia sa intr-o conspiratie de proportii. Chiar daca este casatorit cu Charlotte, inca depresiva in urma pierderii de sarcina suferite, intr-o noapte Ben face greseala de a se cupla cu fosta sa iubita Emily, mana dreapta a… Read more »

Extraction (2015)

Extraction (2015)

Harry Turner este un analist CIA care viseaza de mai multa vreme sa devina agent special insa cererile sale au fost sabotate in secret de Leonard, tatal sau, un spion veteran. Insa cand Leonard este rapit de o grupare terorista ce intentioneaza sa puna stapanire… Read more »

The Perfect Guy (2015)

The Perfect Guy (2015)

La 36 de ani impliniti, Leah Vaughn decide ca a venit vremea sa isi intemeieze o familie, sa adauge carierei sale stralucite o casnicie si un copil, lucruri care lipsesc din cadrul relatiei sale de lunga durata cu Dave. Insa Dave nu are aceleasi planuri,… Read more »

The Condemned 2 (2015)

The Condemned 2 (2015)

Will Tanner, un vanator de recompense este in misiune impreuna cu echipa sa. Tinta lor este liderul unui joc nebun, joc in cadrul caruia concurentii sunt fortati sa se ucida unul pe altul in cadrul unor meciuri televizate. Lucrurile degenereaza iar acum Will are probleme… Read more »

Victor Frankenstein (2015)

Victor Frankenstein (2015)

Tanarul Igor Strausman se imprieteneste cu un student la Medicina decis sa revolutioneze disciplina, Victor Frankenstein. Acesta nutreste speranta nebuna de a putea invinge moartea si de a crea el insusi viata. Experientele efectuate de cei doi barbati au rezultate spectaculoase si neasteptate. Roderick Turpin,… Read more »

Sinister 2 (2015)

Sinister 2 (2015)

Membrii unei familiei sunt agatati ca si sperietoarele de ciori intr-un camp de porumb si arsi de vii. Insa acesta se dovedeste a fi cosmarul lui Danny Collins, un baiat in varsta de 9 ani ce locuieste la o ferma in apropierea unei biserici luterane… Read more »

Spectre (2015)

Spectre (2015)

Un mesaj criptat provenind din trecutul lui James Bond il lanseaza pe acesta din urma pe urmele unui barbat, tocmai in Mexic. In urma decesului acestuia din urma, Bond o intalneste pe vaduva Lucia. Informatiile primite de la Lucia ii permit lui Bond sa se… Read more »

© Filmeonline2013.org