Filme online Thriller

The Imitation Game (2014)

The Imitation Game (2014)

Din dorinta de a verifica semnalarea unui furt, autoritatile intra in casa lui Alan Turing, un matematician de geniu, criptolog si erou de razboi. Aceste evenimente au avut loc in anul 1952. Pe baza acuzatiilor de acte obscene, Alan este bagat dupa gratii. Pionierul informaticii… Read more »

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

Aventurile lui Katniss Everdeen continua. Acum, tanara femeie a ramas singura speranta a populatiei. In ciuda vointei sale, Katniss devine simbolul Rebeliunii. Katniss este prinsa intre doua posibile iubiri: Peeta si Gale. Peeta este tinut prizonier de Capitoliu si Gale este alaturi de Katniss ca… Read more »

Ask Me Anything (2014)

Ask Me Anything (2014)

Decisa sa ia un an de pauza inainte de absolvirea colegiului, Katie Kampenfelt este sfatuita sa inceapa sa scrie pe un blog. Katie incepe sa fie pasionata de ceea ce scrie. Sub protectia anonimatului, Katie vorbeste despre indiscretiile si fanteziile sale. Chiar daca are o… Read more »

The Taking of Deborah Logan (2014)

The Taking of Deborah Logan (2014)

Mia, Gavin si Luis sunt o echipa de documentare cu misiunea de a crea un documentar despre Deborah Logan, o femeie in varsta care sufera de boala Alzheimer. Deborah nu este de acord initial sa fie filmata insa accepta in cele din urma dupa ce… Read more »

No Good Deed (2014)

No Good Deed (2014)

Lui Colin Evans i se refuza eliberarea conditionata. Este condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui barbat. In plus, este suspectat pentru faptul ca a ucis cu sange rece cinci femei. Insa reuseste sa scape impuscand un gardian si pe soferul care il… Read more »

Nightcrawler (2014)

Nightcrawler (2014)

Louis Bloom este un barbat din Los Angeles care nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca stabil. Intr-o noapte, Louis da peste un corespondent de noapte care incearca sa prinda cele mai bune imagini de la locuri ale crimei, cele mai tari subiecte… Read more »

[REC] 4: Apocalypse (2014)

[REC] 4: Apocalypse (2014)

Dupa ce a insotit un pompier intr-o cladire infectata de un virus teribil, Angela a reusit sa supravietuiasca. Ceea ce nimeni nu stie, nici macar ea, este urmatorul lucru: este purtatoarea unui virus teribil, a unei infectii mortale. Este plasata in carantina intr-un loc securizat,… Read more »

Isolados (2014)

Isolados (2014)

Lauro este un psihiatru. Chiar daca este tanar, Lauro este respectat si cautat de o multime de pacienti. Cea mai noua pacienta a sa este Renata. Lauro se indragosteste de aceasta la prima vedere. Chiar daca stie ca nu se cuvine, Lauro decide sa inceapa… Read more »

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

Cu ocazia aniversarii a cinci ani de casnicie, Nick Dunne isi da seama ca sotia sa Amy a disparut fara urma. Casa sa este ravasita, nu intelege ce s-ar fi putut intampla. Sub presiunea politiei si a presei, imaginea cuplului model incepe sa se distorsioneze… Read more »

By the Gun (2014)

By the Gun (2014)

Nick Tortano este asociatul mafiotului local Sal Vitaglia. Nick viseaza sa devina si el un mafiot respectat si temut insa deocamdata nu a reusit sa castige increderea acestuia. Sal este nevoit sa isi consolideze puterea si sa angajeze mai multi oameni. Vazand potentialul lui Nick,… Read more »

© Filmeonline2013.org