Filme online Thriller

Yoga Hosers (2016)

Yoga Hosers (2016)

Colleen Collette si Colleen McKenzie sunt doua adolescente obisnuite in varsta de 15 ani care isi petrec timpul liber studiind yoga in compania gurului lor, Yogi Raver. Cele doua lucreaza impreuna la un magazin cunoscut sub numele de Eh-2-Zed. Cand cele doua adolescente sunt invitate… Read more »

Alcoholist (2016)

Alcoholist (2016)

Daniel este un barbat fara un scop in viata, disperat dupa ce si-a pierdut sotia si copilul in circumstante tragice. Din cauza acestei tragedii Daniel a inceput sa isi inece amarul in alcool. Este determinat sa razbune in cel mai scurt timp moartea celor dragi…. Read more »

Ouija: Origin of Evil (2016)

Ouija: Origin of Evil (2016)

De la moartea patriarhului familiei, membrii familiei Zander s-au apropiat in incercarea de a-si vindeca ranile. Din cauza ca banii sunt din ce in ce mai putini, mama a devenit medium si incearca sa isi faca clientii sa creada ca poate vorbi cu mortii. Tocmai… Read more »

Goldstone (2016)

Goldstone (2016)

La trei ani dupa ce a reusit sa elimine coruptia din orasul sau natal Winton, Jay Swan este trimis in orasul minier Goldstone pentru a ancheta disparitia misterioasa a unui grup de turisti asiatici. Cel mai corupt din oras este chiar primarul Maureen, coruptia extinzandu-se… Read more »

I Know You’re in There (2016)

I Know You’re in There (2016)

Dupa ce mama sa isi pune capat zilelor din motive necunoscute, Tom Redding descopera socat ca are o sora de a carei existenta nu a avut habar pana in prezent. Sora sa sufera de o boala din cauza careia nu poate vorbi, nu se poate… Read more »

End of a Gun (2016)

End of a Gun (2016)

Michael Decker este un fost agent DEA care a renuntat la viata plina de pericole si s-a izolat in Franta. Intr-o noapte, Michael vede un barbat batand o femeie, pe Lisa si ii sare imediat in ajutor. In timpul confruntarii violente Decker il impusca pe… Read more »

The Dark Stranger (2015)

The Dark Stranger (2015)

Un tanar artist, bantuit de un spirit terifiant si periculos dintr-un roman grafic lupta pentru a-si depasi psihoza inainte ca aceasta sa il distruga definitiv. Pe masura ce activitatea din roman progreseaza, tanarul incepe sa vada intuneric in viata reala. Initial nu stie daca si-a… Read more »

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon (2016)

Mike Williams, un tata de famiie iubitor si un sot devotat lucreaza ca electrician pe platforma petroliera Deepwater Horizon in golful Mexic. Cunoaste foarte bine riscurile la care se supune si are incredere deplina in profesionalismul sefului sau. In schimb, nu are incredere in responsabilii… Read more »

Complete Unknown (2016)

Complete Unknown (2016)

Alice se intoarce la New York dupa ce a petrecut mai mult timp in strainatate sub indentitati diferite pentru a-l vedea pe Tom, un fost iubit. Planuieste sa il seduca pe colegul lui Tom, Clyde, pentru a se putea apropia de acesta. Ii spune lui… Read more »

Blair Witch (2016)

Blair Witch (2016)

Un grup format din elevi de colegiu se aventureaza in inima padurii Black Hills din Maryland pentru a deslusi misterul din jurul disparitiei misterioase a surorii lui James considerata a avea o legatura cu legenda Blair Witch. Initial grupul este plin de speranta mai ales… Read more »

© Filmeonline2013.org