Filme online Thriller

Dark Was the Night (2014)

Dark Was the Night (2014)

Paul Shields, seriful oraselului Maiden Woods si noul sau ajutor Donny Saunders banuiesc ca ceva straniu se intampla in oraselul lor. Shields trece printr-o perioada dificila in viata – este separat de sotia sa si refuza sa imparta custodia fiului lor. Dupa ce in oras… Read more »

Angel (2015)

Angel (2015)

Angel este o tanara traumatizata. De mic copil bunica sa a incredintat-o in mana pedofililor care au abuzat-o. La varsta de 10 ani, nemaisuportand aceasta situatie, Angel a macelarit-o pur si simplu pe batrana si si-a ucis cea mai buna prietena. Chiar daca a fost… Read more »

Phantom Halo (2014)

Phantom Halo (2014)

Familia Emerson este condusa de tatal Warren, un barbat dependent de jocurile de noroc si de alcool. Warren joaca toti banii pe care cei doi fii ai sai Samuel si Beckett ii aduc in casa. Cei doi frati muncesc din greu pentru a supravietui de… Read more »

Child 44 (2015)

Child 44 (2015)

Un copil ramane orfan in 1930, in timpul dominatiei lui Stalin. Reuseste sa scape de la orfelinat si este luat de soldatii sovietici. Este botezat Leo si, la scurt timp, devine erou de razboi. In 1950, Leo Demidov a devenit agent special, insarcinat cu anchetarea… Read more »

The Last Survivors (2014)

The Last Survivors (2014)

Intr-o vale din Oregon nu a mai plouat de mai bine de 10 ani. Putinii supravietuitori se chinuie sa ramana in viata. Kendal, o adolescenta in varsta de 17 ani isi petrece majoritatea zilelor protejandu-l si ingrijindu-l pe fratele sau bolnav Dean si pazind cu… Read more »

Poltergeist (2015)

Poltergeist (2015)

Familia Bowen tocmai s-a mutat intr-o casa la periferie. In timp ce capul familiei va munci din greu pentru a putea plati creditele, mama se va ocupa de cei trei copii si de pasiunea sa, aceea de a scrie. Griffin nu este deloc incantat de… Read more »

Hope Lost (2015)

Hope Lost (2015)

Sofia este o tanara ce locuieste intr-un orasel din Romania. Visul sau este sa devina o actrita cunoscuta. Intr-o seara, aflata intr-o discoteca, Sofia il intalneste pe Gabriel, un producator din Europa de Est care locuieste la Roma de ani buni si cunoaste o multime… Read more »

Insidious: Chapter 3 (2015)

Insidious: Chapter 3 (2015)

In urma cu 18 luni, mama tinerei Quinn Brenner a decedat. Scufundata in depresie, singurul cu care Quinn mai comunica este vecinul sau. Intinsa pe pat, Quinn are obiceiul sa comunice cu acesta batand in perete. Intr-o seara, ii raspunde altcineva. Quinn se gandeste imediat… Read more »

San Andreas (2015)

San Andreas (2015)

In momentul in care celebra falie din San Andreas incepe sa faca ravagii si sa provoace un seism de magnitudinea 9 in California, un pilot, aflat pe un elicopter de salvare incearca cu disperare sa ajunga la fosta sa sotie si la fiica sa, in… Read more »

Kilo Two Bravo (2014)

Kilo Two Bravo (2014)

Un grup de soldati britanici, stationati in Kajaki Dam, Afghanistan in 2006, au parte de un incident neplacut. Aflati intr-o misiune de patrulare de rutina, soldatii sunt nevoiti sa traverseze albia barajului Kajaki. Insa, din cauza minelor antipersoana ramase de acum 25 de ani, albia… Read more »

© Filmeonline2013.org