Filme online Thriller

The Trust (2016)

The Trust (2016)

David Waters si Jim Stone, sunt doi politisti plictisiti. Singura modalitate gasita de a face un ban in plus este aceea de a vinde celorlalti politisti examenele de admitere furate. Cand Stone aude un zvon despre un traficant de heroina a carui cautiune enorma a… Read more »

The Adderall Diaries (2015)

The Adderall Diaries (2015)

Stephen Elliott este un autor american care se bucura de un succes enorm cu cartea in care isi descrie copilaria traumatizanta. Cand tatal sau Neil isi face aparitia in peisaj pentru a nega faptele descrise de Stephen in carte, autorul este tulburat. Din cauza tatalui… Read more »

The Midnight Man (2016)

The Midnight Man (2016)

Grady, un barbat cu o afectiune genetica, nu poate simti niciun fel de senzatie, nici placere, nici durere. Este asasin pentru mafia locala. Grady este convins ca, datorita conditiei sale, poate elimina din peisaj cei mai periculosi asasini. Insa, odata cu lasarea serii, lucrurile se… Read more »

Kill Your Friends (2015)

Kill Your Friends (2015)

In 1997, cel mai cunoscut si mai apreciat gen muzical este pop. Steven Stelfox este un tanar nemultumit de pozitia sa actuala in cadrul unui studio de inregistrari din Londra. Este insetat de putere, avid dupa bani. Stelfox, deloc interesat de muzica, invidios pe succesul… Read more »

Kill Kane (2016)

Kill Kane (2016)

Ray Brookes este un profesor si un tata de familie, martorul executiei cu sange rece a propriei sale familii de Kane si oamenii sai. Ray este lasat mai mult mort decat viu de acestia. Este impuscat in piept dar supravietuieste. Dupa ce a stat in… Read more »

Ratter (2015)

Ratter (2015)

Emma se muta la New York in speranta unui nou inceput, dupa despartirea de iubitul sau Alex. Dupa mutare, Emma incepe sa fie hartuita de un barbat misterios care a pus stapanire pe toate dispozitivele electronice si o urmareste. Michael, noul sau iubit, primeste un… Read more »

WEAPONiZED (2016)

WEAPONiZED (2016)

Kyle Norris ii ureaza La Multi Ani fiului sau la telefon care lucreaza la Pentagon. Conversatia este intrerupta dupa ce Kyle aude o explozie puternica. La scurt timp, stirile anunta un atac terorist la Pentagon. Kyle lucreaza la o arma biologica care permite controlul asupra… Read more »

Remember (2015)

Remember (2015)

Intr-un azil din New York, supravietuitorul lagarului de concentrare de la Auscwitz, Zev Guttman, suferind de dementa, se imprieteneste cu al supravietuitor, Matt Rosenbaum. Max ii aminteste fara incetare lui Zev ca familiile lor au fost ucise de Otto Wallisch, care a emigrat in America… Read more »

The Boy (2016)

The Boy (2016)

Greta, o tanara de origine americana cu trecut sumbru, tocmai a acceptat un post de guvernanta intr-un sat englez. Mare ii este surpriza cand constata ca cei care au angajat-o si-au pierdut fiul in urma cu ceva timp si ii cer sa aiba grija de… Read more »

Convergence (2015)

Convergence (2015)

Dupa ce a reusit sa supravietuiasca unui atac terorist, detectivul Ben Walls se trezeste intr-un spital. Este nevoit sa ramana internat o perioada, sub stricta supraveghere a capitanului. Ben rataceste pe holurile spitalului. Se trezeste la scurt timp haituit de un inger si de aparitii… Read more »

© Filmeonline2013.org