Filme online Thriller

I Know You’re in There (2016)

I Know You’re in There (2016)

Dupa ce mama sa isi pune capat zilelor din motive necunoscute, Tom Redding descopera socat ca are o sora de a carei existenta nu a avut habar pana in prezent. Sora sa sufera de o boala din cauza careia nu poate vorbi, nu se poate… Read more »

End of a Gun (2016)

End of a Gun (2016)

Michael Decker este un fost agent DEA care a renuntat la viata plina de pericole si s-a izolat in Franta. Intr-o noapte, Michael vede un barbat batand o femeie, pe Lisa si ii sare imediat in ajutor. In timpul confruntarii violente Decker il impusca pe… Read more »

The Dark Stranger (2015)

The Dark Stranger (2015)

Un tanar artist, bantuit de un spirit terifiant si periculos dintr-un roman grafic lupta pentru a-si depasi psihoza inainte ca aceasta sa il distruga definitiv. Pe masura ce activitatea din roman progreseaza, tanarul incepe sa vada intuneric in viata reala. Initial nu stie daca si-a… Read more »

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon (2016)

Mike Williams, un tata de famiie iubitor si un sot devotat lucreaza ca electrician pe platforma petroliera Deepwater Horizon in golful Mexic. Cunoaste foarte bine riscurile la care se supune si are incredere deplina in profesionalismul sefului sau. In schimb, nu are incredere in responsabilii… Read more »

Complete Unknown (2016)

Complete Unknown (2016)

Alice se intoarce la New York dupa ce a petrecut mai mult timp in strainatate sub indentitati diferite pentru a-l vedea pe Tom, un fost iubit. Planuieste sa il seduca pe colegul lui Tom, Clyde, pentru a se putea apropia de acesta. Ii spune lui… Read more »

Blair Witch (2016)

Blair Witch (2016)

Un grup format din elevi de colegiu se aventureaza in inima padurii Black Hills din Maryland pentru a deslusi misterul din jurul disparitiei misterioase a surorii lui James considerata a avea o legatura cu legenda Blair Witch. Initial grupul este plin de speranta mai ales… Read more »

The Infiltrator (2016)

The Infiltrator (2016)

In anii 1980, agentul federal Bob Mazur are o multime de misiuni sub acoperire. Cand Bob vrea sa se retraga este chemat din nou in activitate. Noua sa misiune – aceea de a se infiltra in cartelul lui Pablo Escobar, inamicul public numarul 1. I… Read more »

Rampage: President Down (2016)

Rampage: President Down (2016)

Trei ani au trecut de cand Bill Williamson a ucis mai multe persoane in cadrul unui canal de televiziune local, socand opinia publica. Acum s-a reintors in forta desi toata lumea il credea mort si ingropat. Misiunea sa: asasinarea presedintelui Americii, a vicepresedintelui si a… Read more »

Friend Request (2016)

Friend Request (2016)

Laura, o eleva populara, accepta o cerere de prietenie pe Facebook din partea misterioasei Marina, o eleva fara prieteni in lista. Marina este o solitara pe care abia o cunoaste. Acceptarea cererii se dovedeste a fi o decizie cat se poate de proasta deoarece Marina… Read more »

The Neighbor (2016)

The Neighbor (2016)

Intr-o regiune rurala din Mississippi, veteranul de razboi John si sotia sa Rose duc o existenta relativ linistita. John lucreaza pentru unchiul sau Neil, un traficant de droguri periculos, se ocupa cu livrarea marfii si a banilor. Planul lui John este de a parasi orasul… Read more »

© Filmeonline2013.org