Filme online Thriller

The Target (2014)

The Target (2014)

Yeo Hoon, ranit si urmarit de un barbat inarmat, ajunge la spital in stare grava. Aici, este plasat sub supravegherea politiei din cauza ranilor suspecte. La scurt timp, medicul Tae Joon este atacat iar sotia sa insarcinata este rapita. Medicul este informat prin telefon de… Read more »

The Babadook (2014)

The Babadook (2014)

La sase ani de la moartea violenta a sotului sau, Amelia inca se chinuie sa administreze crizele de angoasa ale fiului sau Samuel, un copil dificil si greu de controlat. Cand o carte intitulata Mister Babadook apare in mod misterios in camera lui Samuel, acesta… Read more »

Housebound (2014)

Housebound (2014)

Kylie este o tanara frurioasa, inacrita. Pentru ea, a locui impreuna in aceeasi casa cu mama sa Miriam este o pedeapsa mai grea decat inchisoarea. Tatal sau vitreg Graeme incearca sa se poarte cat mai frumos cu Kylie insa aceasta il respinge mereu. Cand mama… Read more »

Left Behind (2014)

Left Behind (2014)

Rayford Steele este un pilot care a inceput sa se dea la stewardese de cand sotia sa Irene l-a descoperit pe Iisus si a inceput sa vorbeasca despre sfarsitul lumii. Chiar si fiica lor Chloe a inceput sa inteleaga motivele pentru care Rayford a ales… Read more »

Hacker’s Game (2015)

Hacker’s Game (2015)

Soyan este un hacker, prins in timp ce incerca sa intre in sistemul unei companii ce se ocupa cu refacerea trecutului celor mai cunoscute personaje din lumea publica. Are doua optiuni: ori isi va petrece urmatoarea perioada in spatele gratiilor, ori va accepta sa lucreze… Read more »

Furious Seven (2015)

Furious Seven (2015)

Un ucigas in serie nemilos are o singura obsesie: razbunarea. Incepe prin a-l elimina pe Han la Tokyo dupa care il ataca pe Hobbs la Los Angeles. Deckard Shaw nu are de gand sa se opreasca pana cand nu va reusi sa ii elimine pe… Read more »

Dead Rising: Watchtower (2015)

Dead Rising: Watchtower (2015)

O comunitate izolata se afla sub atenta supraveghere a autoritatilor. Motivul? Intreaga zona este infectata cu un microb care, in momentul in care ajunge in organism, provoaca mutatii genetice si ii transforma pe oameni in zombies insetati de sange. Nici vaccinul nu mai are efect… Read more »

The Forger (2014)

The Forger (2014)

Raymond Cutter este un cunoscut falsificator de arta. Aflat dupa gratii, Raymond urmeaza sa fie eliberat in urmatoarele 10 luni. Insa, cand afla ca fiul sau adolescent sufera de cancer in faza terminala, Raymond este disperat sa iasa cat mai repede din inchisoare. De aceea,… Read more »

Careful What You Wish For (2015)

Careful What You Wish For (2015)

Familia Martin se afla in vacanta la malul marii impreuna cu fiul lor Doug si cel mai bun prieten al acestuia, Carson. Doug abia asteapta sa faca cat mai multe cuceriri. Se simte extrem de atras de sotia vecinului lor putred de bogat, Lena. Curand,… Read more »

Stonehearst Asylum (2014)

Stonehearst Asylum (2014)

In secolul XIX, Edward Newgate tocmai a absolvit Facultatea de Medicina. Se angajeaza in cadrul unui institut in care sunt internati pacientii cu boli mentale cunoscut sub numele de Stonehearst Asylum. Face cunostinta cu colegul sau Silas Lamb si cu Eliza Graves, o pacienta misterioasa…. Read more »

© Filmeonline2013.org