Filme online Thriller

Nightcrawler (2014)

Nightcrawler (2014)

Louis Bloom este un barbat din Los Angeles care nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca stabil. Intr-o noapte, Louis da peste un corespondent de noapte care incearca sa prinda cele mai bune imagini de la locuri ale crimei, cele mai tari subiecte… Read more »

[REC] 4: Apocalypse (2014)

[REC] 4: Apocalypse (2014)

Dupa ce a insotit un pompier intr-o cladire infectata de un virus teribil, Angela a reusit sa supravietuiasca. Ceea ce nimeni nu stie, nici macar ea, este urmatorul lucru: este purtatoarea unui virus teribil, a unei infectii mortale. Este plasata in carantina intr-un loc securizat,… Read more »

Isolados (2014)

Isolados (2014)

Lauro este un psihiatru. Chiar daca este tanar, Lauro este respectat si cautat de o multime de pacienti. Cea mai noua pacienta a sa este Renata. Lauro se indragosteste de aceasta la prima vedere. Chiar daca stie ca nu se cuvine, Lauro decide sa inceapa… Read more »

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

Cu ocazia aniversarii a cinci ani de casnicie, Nick Dunne isi da seama ca sotia sa Amy a disparut fara urma. Casa sa este ravasita, nu intelege ce s-ar fi putut intampla. Sub presiunea politiei si a presei, imaginea cuplului model incepe sa se distorsioneze… Read more »

By the Gun (2014)

By the Gun (2014)

Nick Tortano este asociatul mafiotului local Sal Vitaglia. Nick viseaza sa devina si el un mafiot respectat si temut insa deocamdata nu a reusit sa castige increderea acestuia. Sal este nevoit sa isi consolideze puterea si sa angajeze mai multi oameni. Vazand potentialul lui Nick,… Read more »

Dying of the Light (2014)

Dying of the Light (2014)

Veteranului Evan Lake i s-a ordonat sa se retraga din activitate insa cand protejatul sau, Milton Schultz descopera ca teroristul Banir, cel care l-a rapit si l-a torturat pe Evan in urma cu cativa ani a reaparut in peisaj, Lake este decis sa il gaseasca… Read more »

Gutshot Straight (2014)

Gutshot Straight (2014)

Jack, un impatimit al jocurilor de noroc are in ultima vreme parte doar de ghinioane. Din cauza acestui viciu Jack a acumulat o multime de datorii drept pentru care nu mai este capabil sa isi intretina sotia si fiica. Satul pana peste cap de aceasta… Read more »

For the Emperor (2014)

For the Emperor (2014)

Lee Hwan, un jucator cu o cariera promitatoare in lumea baseball-ului este dat afara din liga dupa ce este implicat in aranjarea unui meci. In timp ce asteapta oportunitatea potrivita de a se reintoarce, sportivul intrat in dizgratie este recrutat sa lucreze pentru Emperor Capital,… Read more »

The Guest (2014)

The Guest (2014)

Sosit fara sa anunte in pragul casei familiei Peterson in cautarea familiei celui care a murit in bratele sale, David, un soldat, reuseste sa intre imediat in gratiile acestora. Familia Peterson inca incearca sa treaca peste moartea fiului lor cel mare Caleb care si-a pierdut… Read more »

As Above, So Below (2014)

As Above, So Below (2014)

Luand-o pe urmele tatalui sau, Scarlett, o tanara ambitioasa, este decisa sa gaseasca cu orice pret piatra filozofala care are capacitatea de a transforma orice in aur. Dupa o serie de peripetii reuseste sa gaseasca un text si o cheie care sa o ajute in… Read more »

© Filmeonline2013.org