Filme online Thriller

Inconceivable (2017)

Inconceivable (2017)

La patru ani de cand si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit, Katie ar grija de fiica unui cuplu, Angela si Brian pe nume Cora. S-a mutat in acest nou oras din dorinta de a o lua de la capat alaturi de fiica sa…. Read more »

2:22 (2017)

2:22 (2017)

Dylan Branson este un controlor de trafic aerian din New York. Totul ii merge ca pe roate pe plan personal si profesional cand, intr-o zi, la ora 2:22, in timpul unui zbor, o lumina puternica il paralizeaza timp de cateva secunde si abia reuseste sa… Read more »

Extortion (2017)

Extortion (2017)

O familie se afla in vacanta mult visata in Bahamas. Acestia intentioneaza sa inchirieze un jet ski insa li se spune ca nu mai este niciunul disponibil. Ajung cu barca pe o insula izolata iar un grup de pescari se ofera sa ii ajute contra… Read more »

11:55 (2016)

11:55 (2016)

Nelson Sanchez, un fost soldat care tocmai s-a intors din Afghanistan sufera de depresie profunda. Totul pare sa mearga spre bine, iubita sa Livvy il ajuta sa treaca peste traumele suferite. Insa totul se schimba cand Sanchez afla ca ca un fost dusman a aflat… Read more »

The Recall (2017)

The Recall (2017)

Charlie se alatura prietenilor sai intr-un weekend petrecut alaturi de prietenii sai la o cabana. In tot acest timp, grupari de nori neobisnuite apar pest tot pe cer. Prietenii observa aparitia unei astfel de grupari de nori deasupra cabanei lor. In acea noapte lucruri ciudate… Read more »

The Belko Experiment (2016)

The Belko Experiment (2016)

Un grup format din 83 de angajati ai companiei Belko sunt sechestrati intr-o zi intr-o cladire a companiei cu sediul aflat in Sao Paolo, Brazilia. Acestia sunt captivi la locul de munca fara voia lor. O voce care se face auzita peste tot in companie… Read more »

Be Afraid (2017)

Be Afraid (2017)

La scurt timp de la mutarea lui John Chambers si a familiei sale in noua casa situata intr-un orasel din Pennsylvania, John incepe sa experimenteze paralizia somnului. Zace pur si simplu in pat, paralizat, fara sa poata face o miscare insa este constient. Exista umbre… Read more »

Black Butterfly (2017)

Black Butterfly (2017)

Nefericit de cand sotia l-a parasit fara vreo explicatie, Paul s-a izolat intr-o cabana situata intr-un orasel de munte sperand ca va reusi sa gaseasca inspiratie si sa scrie cel mai bune scenarii. Intr-o seara, Paul face cunostinta cu Jack si ii propune sa stea… Read more »

T2 Trainspotting (2017)

T2 Trainspotting (2017)

La 20 de ani de cand a disparut cu o suma imensa asupra sa, Mark Renton se intoarce la Edinburgh. Inima sa este mai fragila, situatia sa financiara nu este una roz. Fostul toxicoman in varsta de 46 de anil il revede pe vechiul sau… Read more »

Alien: Covenant (2017)

Alien: Covenant (2017)

Membrii echipajului navei spatiale Covenant avand drept destinatie o planeta locuibila indepartata decopera ceea ce li se pare un paradis inca neatins de picior de om. Insa, mult mai tarziu vor descoperi ca in realitate este vorba de un univers intunecat si periculos care ascunde… Read more »

© Filmeonline2013.org