Filme online Thriller

Alpha Alert (2013)

Alpha Alert (2013)

Actiunea filmului este situata intr-un centru medical din Washington D.C. Trei soldati, recent intorsi din Orientul Mijlociu, suferind de sindromul post-traumatic, urmeaza aici un tratament sub supravegherea medicilor militari. In timp ce soldatii se pregatesc sa paraseasca cladirea cu acelasi lift, liftul se opreste intre… Read more »

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Jesse este un proaspat absolvent de liceu. Acesta locuieste alaturi de bunica si tatal sau intr-un apartament din California. Dedesubt, locuieste o doamna in varsta, despre care se spune ca ar fi vrajitoare. Intr-o zi femeia este gasita moarta principalul suspect fiind Oscar, fostul coleg… Read more »

13 Sins (2014)

13 Sins (2014)

Elliot este un vanzator ce se pregateste sa se casatoreasca cu iubita sa insarcinata, Shelby. Intr-o zi, Elliot este concediat de arogantul sau sef. Asta inseamna ca Elliot nu va mai putea avea grija de fratele sau bolnav, nici sa il mai tina in azil… Read more »

The Truth About Emanuel (2013)

The Truth About Emanuel (2013)

Emanuel este o tanara aflata la varsta majoratului. Emanuel nu si-a cunoscut mama, aceasta murind dandu-i nastere. Tanara locuieste cu tatal sau devotat care tocmai s-a recasatorit. In momentul in care Linda, o mama singura si frumoasa se muta in casa de alaturi, aceasta devine… Read more »

In Fear (2013)

In Fear (2013)

Tom si Lucy sunt impreuna de doar doua saptamani. Urmeaza sa participe la un festival de muzica. Pe drum, in cautarea unui motel unde sa isi petreaca noaptea, cei doi opresc la un pub infricosator pentru a cere indicatii. Indicatiile primite ii induc si mai… Read more »

Jailbait (2013)

Jailbait (2013)

Anna Nix, este o tanara in varsta de 17 ani ce duce o viata grea alaturi de un tata vitreg abuziv. Anna este incarcerata la aceasta varsta atat de frageda. Motivul? Si-a ucis tatal vitreg. Insa, Anna nu l-a ucis cu premeditare, singurul lucru pe… Read more »

Pioneer (2013)

Pioneer (2013)

Actiunea filmului este plasata in anul 1980, in Norvegia cand, o echipa de americani colaboreaza cu norvegienii in eforturile lor de a extrage petrol de la o adancime de 500m. Petter si fratele sau Knut, doi scafandri profesionisti, par cei mai potriviti oameni pentru aceasta… Read more »

Grand Piano (2013)

Grand Piano (2013)

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: esti un pianist faimos si ai lumea la picioare. Sotia ta este vedeta in lumea filmelor. Te gandesti ca toti acei ani de studiu alaturi de un maestru celebru ti-au fost de folos. Te gandesti ca nimic nu iti poate merge rau…. Read more »

The Berlin File (2013)

The Berlin File (2013)

Agentul sud-coreean Jung Jin-Soo si echipa sa fileaza Hotelul Grand Westin din Berlin. Acestia urmaresc o vanzare ilegala de arme ce urmeaza sa aiba loc intre un cumparator din Orientul Mijlociu, un vanzator nord-coreean neidentificat si un broker rus. Inainte ca echipa sa intre in… Read more »

Homefront (2013)

Homefront (2013)

Phil Broker, este un agent al Interpolului, infiltrat intr-un grup de motociclisti. Acestia din urma sunt specializati in traficul cu metamfetamina, baza lor de operatie fiind distrusa in timpul unui raid organizat de politisti. Fiul sefului gruparii este ucis iar Phil este descoperit si considerat… Read more »

© Filmeonline2013.org