Filme online Thriller

Dead Rising: Watchtower (2015)

Dead Rising: Watchtower (2015)

O comunitate izolata se afla sub atenta supraveghere a autoritatilor. Motivul? Intreaga zona este infectata cu un microb care, in momentul in care ajunge in organism, provoaca mutatii genetice si ii transforma pe oameni in zombies insetati de sange. Nici vaccinul nu mai are efect… Read more »

The Forger (2014)

The Forger (2014)

Raymond Cutter este un cunoscut falsificator de arta. Aflat dupa gratii, Raymond urmeaza sa fie eliberat in urmatoarele 10 luni. Insa, cand afla ca fiul sau adolescent sufera de cancer in faza terminala, Raymond este disperat sa iasa cat mai repede din inchisoare. De aceea,… Read more »

Careful What You Wish For (2015)

Careful What You Wish For (2015)

Familia Martin se afla in vacanta la malul marii impreuna cu fiul lor Doug si cel mai bun prieten al acestuia, Carson. Doug abia asteapta sa faca cat mai multe cuceriri. Se simte extrem de atras de sotia vecinului lor putred de bogat, Lena. Curand,… Read more »

Stonehearst Asylum (2014)

Stonehearst Asylum (2014)

In secolul XIX, Edward Newgate tocmai a absolvit Facultatea de Medicina. Se angajeaza in cadrul unui institut in care sunt internati pacientii cu boli mentale cunoscut sub numele de Stonehearst Asylum. Face cunostinta cu colegul sau Silas Lamb si cu Eliza Graves, o pacienta misterioasa…. Read more »

Jinn (2014)

Jinn (2014)

In momentul in care omul a fost creat din lut, au mai fost create inca doua creaturi: ingeri din lumina si Jinns din foc. Unii din jinns nu s-au putut intelege si s-au separat in factiuni diferite. Chiar daca oamenii i-au uitat pe jinns, acestia… Read more »

A Most Wanted Man (2014)

A Most Wanted Man (2014)

Zece ani au trecut de la teribilele atentate teroriste in Septembrie 2001. Orasul Hamburg inca incearca sa isi revina dupa atata timp mai ales dupa ce a circulat vestea ca a adapostit grupul de teroristi ce au fost implicati in mod direct in atentate. Un… Read more »

The Pyramid (2014)

The Pyramid (2014)

Un grup de arheologi face o descoperire inedita: o piramida ingropata in desertul egiptean, o piramida cu doar trei laturi. Din cauza unor revolte petrecute in Giza, grupului i s-a ordonat sa paraseasca de urgenta zona. In plus, in piramida exista un gaz toxic care… Read more »

The Equalizer (2014)

The Equalizer (2014)

Robert McCall este un barbat singuratic si misterios, angajat la un supermarket. Robert isi petrece zilele incercand sa isi ajute un coleg sa mai slabeasca pentru a putea primi postul de paznic si serile la restaurantul de langa casa sa interactionand din cand in cand… Read more »

Anomalia (2014)

Anomalia (2014)

Un fost soldat de elita se trezeste brusc in spatele unei camionete, undeva prin Londra. Habar nu are cum a ajuns aici sau din ce motiv. Ba mai mult, memoria sa se reseteaza odata la 10 minute. Drept urmare, nu are prea mult timp la… Read more »

Asiguratorul (2014)

Asiguratorul (2014)

Intr-un viitor indepartat in care populatia este in continua scadere, o companie a dezvoltat o serie de roboti care calatoresc din oras in oras pentru a proteja umanitatea aflata in continua scadere. In momentul in care un robot reuseste sa suprascrie un protocol secret pus… Read more »

© Filmeonline2013.org