Filme online Thriller

Sweet Virginia (2017)

Sweet Virginia (2017)

Elwood se cazeaza intr-un motel condus de Sam, un fost campion la rodeo a cazui prezenta fizica impunatoare ascunde un secret teribil. Cei doi barbati se imprietenesc in ciuda faptului ca sunt extrem de diferiti. Insa aceasta asociere este una deosebit de periculoasa pentru amandoi,… Read more »

Mayhem (2017)

Mayhem (2017)

Derek Cho, un tanar ce a fost concediat pe nedrept in aceeasi dimineata se trezeste incuiat la subsolul cladirii in care a lucrat alaturi de Melanie Cross, una din colegele cu care a avut o relatie. Un virus face ravagii in cladire, ii transforma pe… Read more »

24 Hours to Live (2017)

24 Hours to Live (2017)

Un agent CIA sacrifica totul pentru angajatii sai, inclusiv familia sa si in cele din urma viata sa. Se trezeste resuscitat in mod misterios pentru o ultima misiune ce urmeaza sa dureze fix 24 de ore. Odata ce ceasul de la mana sa ajunge la… Read more »

This Is Your Death (2017)

This Is Your Death (2017)

Adam Rogers devine erou national dupa ce reuseste sa salveze viata unuia din participantii emisiunii sale Married To A Millionaire, acesta dorind sa se sinucida. Adam are ideea de a realiza un show in care participantii se sinucid in direct de dragul audientei. Toti concurentii… Read more »

Happy Death Day (2017)

Happy Death Day (2017)

In campusul universitatii Bayview University, o fata petrecareata, membra unei fratii, Theresa „Tree” Gelbman, se trezeste intr-o dimineata, de ziua sa, in camera unui coleg de camin. Dilema sa este aceea daca a intretinut sau nu relatii intime cu Carter insa este mult prea mahmura… Read more »

Jackals (2017)

Jackals (2017)

Justin, membrul unui cult cunoscut sub numele de Jackals este atatcat de un grup mascat si rapit. Se pare ca rapitorii sunt nimeni altii decat tatal sau Andrew si Jimmy, un fost soldat angajat de Andrew pentru a-l ajuta pe Justin sa scape de acest… Read more »

Bad Day for the Cut (2017)

Bad Day for the Cut (2017)

Fermierul Donal nu a avut o viata deloc usoara. A ajuns la varsta mijlocie si inca locuieste impreuna cu mama sa la ferma familiei. Insa, in momentul in care mama sa este ucisa cu brutalitate de un grup de infractori veniti sa ii jefuiasca Donal… Read more »

Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017)

Este anul 2049 iar orasul LA este scufundat in haos de mai multi ani deja. K, un agent, descopera un secret periculos, care pune la indoiala deosebirea dintre oameni si clonele cu infatisare umana, din ce in ce mai dese, ba chiar dintre umanitate si… Read more »

Jungle (2017)

Jungle (2017)

Jungle este un film plin de suspans realizat dupa povestea adevarata a lui Yossi Ghinsberg, un tanar aventurier care a trait drama vietii sale timp de aproape 3 saptamani pe taramul mortii din mijlocul Amazonului. Ceea ce trebuia sa fie aventura vietii se transforma intr-un… Read more »

Never Here (2017)

Never Here (2017)

Miranda este un artist al carui ultim proiect are legatura cu fotografierea strainilor pe strada. Miranda are o viata complicata. Are o idila cu Paul Stark iar cei doi sunt nevoiti sa se ascunda din cauza bolii ce care sufera sotia acestuia. Paul Stark este… Read more »

© Filmeonline2013.org