Filme online Thriller

The Inhabitants (2015)

The Inhabitants (2015)

Jess si Dan formeaza un cuplu de mai multa vreme deja. Dan reuseste sa ii indeplineasca lui Jess visul de a avea propria sa pensiune, ii cumpara pensiunea March Carriage Bed and Breakfast. La scurt timp incep sa se petreaca o multime de lucruri stranii…. Read more »

Momentum (2015)

Momentum (2015)

Alex, o hoata misterioasa, este atrasa de fostul sau partener intr-un ultim jaf. Chiar daca Alex era decisa sa renunte la aceste activitati infractionale castigul de proportii ii face cu ochiul si accepta. Realizeaza rapid ca nu este vorba despre un simplu jaf. Intre Alex… Read more »

The Vatican Tapes (2015)

The Vatican Tapes (2015)

Angela Holmes este terifiata de “darul” sau. Fiecare persoana pe care o atinge isi pierde viata in mod subit sau cade victima unor accidente stranii. Disperata, nereusind sa inteleaga ce i se petrece, Angela le cere preotilor ajutorul. Pentru ei, lucrurile sunt evidente: Angela este… Read more »

Zero Tolerance (2015)

Zero Tolerance (2015)

Trupul neinsufletit al unei tinere este gasit intr-un rau din Thailanda. Sosit in timp record la fata locului, Peter, unul din investigatori constata cu surprindere ca o cunoaste pe tanara. Este fiica lui Johnny, un vechi amic cu care a lucrat la CIA. Johnny este… Read more »

The Gift (2015)

The Gift (2015)

Simon and Robyn Callum, un cuplu de tineri casatoriti, se muta din Chicago intr-o suburbie din Los Angeles dupa ce Simon primeste o slujba noua. Aflati la cumparaturi, cei doi se intalnesc cu Gordo, un fost coleg de liceu al lui Simon. La scurt timp,… Read more »

Nocturna (2015)

Nocturna (2015)

Craciunul, New Orleans. Cand Roy, un detectiv, lucreaza la un caz nou, primeste mai mult decat a cerut. Intra in conflict cu doi vampiri locali inainte ca partenerul sau, Henry, sa aiba ocazia sa il avertizeze. Se pare ca membrii unuia din clanurile de vampiri,… Read more »

4Got10 (2015)

4Got10 (2015)

Brian Barnes se trezeste brusc in desert, ranit si amnezic. Habar nu are cum a ajuns in acel loc, nici de ce este inconjurat de opt trupuri neinsufletite. Nici de dubita in care a gasit patru milioane de dolari cash si o sacosa plina cu… Read more »

I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015)

I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015)

Jennifer locuieste acum intr-un alt oras sub numele de Angela. Are o slujba noua si participa la sedintele unui grup de terapie pentru tinerele abuzate. La aceste sedinte Jennifer face cunostinta cu Marla. Cele doua devin rapid cele mai bune prietene. Insa, la scurt timp,… Read more »

Narcopolis (2015)

Narcopolis (2015)

Frank Grieves patruleaza strazile in cautare de droguri ilegale vandute pe piata neagra. Piata neaga este controlata in totalitate de cel mai puternic producator de droguri, Ambro. La scurt timp este gasit corpul neinsufletit al unui dependent de droguri care se pare ca a incercat… Read more »

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Thomas si amicii sai din Luminis au parte de una din cele mai mari provocari de pana acum. Au misiunea de a cauta indiciile referitoare la puternica si misterioasa organizatie WCKD. Investigatia ii duce la un peisaj parasit presarat de obstacole de neimaginat. Alaturi de… Read more »

© Filmeonline2013.org