Filme online Thriller

Fan (2016)

Fan (2016)

Gaurav, un tanar in varsta de 20 de ani, este cel mai mare FAN al vedetei de cinema Aryan Khanna. De altfel, Gaurav reuseste sa castige premiul pentru cea mai buna sosie a acestuia. Decide sa mearga sa isi intalneasca idolul si sa ii ofere… Read more »

The American Side (2016)

The American Side (2016)

Cand partenera lui Charlie Paczynski, un detectiv privat cazut in digratie este implicata intr-un santaj care a degenerat, acesta da de urmele principalului suspect tocmai la Niagara. Primeste o amenintare criptica: ce s-a intamplat nu vei intelege niciodata…Complicea sa este ucisa cu sange rece. La… Read more »

Hush (2016)

Hush (2016)

Maddie, o scriitoare, are parte de o seara relaxanta acasa, are o discutie online cu sora sa in timp ce prietena sa Sarah este masacrata la cativa metri de ea. Sarah a strigat dupa ajutor chiar daca stia ca Maddie sufera de surditate. Cand ucigasul… Read more »

Colonia (2015)

Colonia (2015)

Chile, 1973. Generalul Pinochet este la putere. Opozantii decid sa se revolte pe strazi. Printre manifestanti se afla un cuplu tanar, Daniel, un fotograf si iubita sa Lena. Daniel este arestat de politia politica. Este dus intr-un lagar secret, izolat in sanul unei secte conduse… Read more »

The Trust (2016)

The Trust (2016)

David Waters si Jim Stone, sunt doi politisti plictisiti. Singura modalitate gasita de a face un ban in plus este aceea de a vinde celorlalti politisti examenele de admitere furate. Cand Stone aude un zvon despre un traficant de heroina a carui cautiune enorma a… Read more »

The Adderall Diaries (2015)

The Adderall Diaries (2015)

Stephen Elliott este un autor american care se bucura de un succes enorm cu cartea in care isi descrie copilaria traumatizanta. Cand tatal sau Neil isi face aparitia in peisaj pentru a nega faptele descrise de Stephen in carte, autorul este tulburat. Din cauza tatalui… Read more »

The Midnight Man (2016)

The Midnight Man (2016)

Grady, un barbat cu o afectiune genetica, nu poate simti niciun fel de senzatie, nici placere, nici durere. Este asasin pentru mafia locala. Grady este convins ca, datorita conditiei sale, poate elimina din peisaj cei mai periculosi asasini. Insa, odata cu lasarea serii, lucrurile se… Read more »

Kill Your Friends (2015)

Kill Your Friends (2015)

In 1997, cel mai cunoscut si mai apreciat gen muzical este pop. Steven Stelfox este un tanar nemultumit de pozitia sa actuala in cadrul unui studio de inregistrari din Londra. Este insetat de putere, avid dupa bani. Stelfox, deloc interesat de muzica, invidios pe succesul… Read more »

Kill Kane (2016)

Kill Kane (2016)

Ray Brookes este un profesor si un tata de familie, martorul executiei cu sange rece a propriei sale familii de Kane si oamenii sai. Ray este lasat mai mult mort decat viu de acestia. Este impuscat in piept dar supravietuieste. Dupa ce a stat in… Read more »

Ratter (2015)

Ratter (2015)

Emma se muta la New York in speranta unui nou inceput, dupa despartirea de iubitul sau Alex. Dupa mutare, Emma incepe sa fie hartuita de un barbat misterios care a pus stapanire pe toate dispozitivele electronice si o urmareste. Michael, noul sau iubit, primeste un… Read more »

© Filmeonline2013.org