Filme online Thriller

Stressed to Kill (2016)

Stressed to Kill (2016)

Bill Johnson a suferit un atac de cord in timpul unui meci de fotbal. A fost sfatuit de medicul sau sa incerce sa elimine tensiunile din viata sa altfel nu va trai mult. Bill ia literalmente acest sfat si incepe sa ucida una cate una… Read more »

Marauders (2016)

Marauders (2016)

Agent Montgomery este un agent FBi din Cincinatti care depune eforturi considerabile de a lupta impotriva coruptiei de pe strazi si din randul politiei locale. I se alatura in aceasta lupta agentul Stockwell si agentul Wells. Impreuna, acesti oameni ai legii incearca sa opreasca jefuirea… Read more »

Carnage Park (2016)

Carnage Park (2016)

Scorpion Joe, un jefuitor de banci, ii spune partenerului sau in infractiuni, Lenny, ca mai bine sangereaza pana la moarte dupa un jaf scapat de sub control decat sa ajunga in spatele gratiilor. Insa starea lui Lenny este din ce in ce mai grava si… Read more »

Septembers of Shiraz (2015)

Septembers of Shiraz (2015)

Este toamna anului 1979 si familia Amin formata din tatal Isaac, mama Farnez locuieste in Teheran. Orasul este cuprins de haos din cauza revolutiei islamice. Familia Amin nu a fost inca afectata de revolutie. Isaac este proprietarul unei bijuterii de lux. Insa, la scurt timp,… Read more »

The Shallows (2016)

The Shallows (2016)

Studenta la Medicina, Nancy se indreapta spre o insula paradisiaca si izolata din Mexic pe care mama sa a laudat-o enorm pentru a practica aici una din pasiunile sale, surful. Aflata pe placa de surf, Nancy este atacata bruc de un rechin alb. Ca prin… Read more »

Green Room (2015)

Green Room (2015)

The Ain’t Rights, un grup de punk rock isi incheie turneul in cadrul unui club izolat din Oregon. Exact dupa concert, Pat si ceilalti membri ai grupului se trezesc intr-o situatie imposibila deoarece au fost martorii unei crime comise cu sange rece de administratorul clubului…. Read more »

Urge (2016)

Urge (2016)

Neil este un milionar arogant care isi petrece weekendul impreuna cu un grup de prieteni in casa sa luxoasa situata pe o insula exclusiva. Neil isi asigura prietenii ca vor avea parte de un weekend epic. Curand, se pregatesc sa isi petreaca seara la Volcano,… Read more »

Blackway (2015)

Blackway (2015)

Lillian a parasit recent orasul Seattle si s-a reintors in orasul natal, Washington pentru a renova casa familiala dupa moartea mamei sale. Isi gaseste o slujba ca si chelnerita si este hartuita in permanenta de fostul politist transformat in criminal, Blackway. Cand Lillian ii cere… Read more »

Cell (2016)

Cell (2016)

Un semnal electromagnetic straniu este trimis spre fiecare telefon mobil din America. Utilizatorii care raspund la telefon se transforma in zombii insetati de sange. Clayton Riddell tocmai si-a incheiat convorbirea in care isi implora fosta sotie sa ii permite sa isi vada fiul pe care… Read more »

Money Monster (2016)

Money Monster (2016)

Lee Gates cunoaste toate miscarile de pe Wall Street. In cadrul emisiunii sale financiare, Money Monster, Lee ofera o multime de ponturi financiare. Sfaturile sale sunt urmate de milioane de telespectatori. In timp ce se pregateste sa intre in direct, Kyle Budwell intra peste el… Read more »

© Filmeonline2013.org