Man of Tai Chi (2013)

Vizionari:16,956

Nota: voturi
Actori:
Regizori:

Genul: Actiune

Filmul spune povestea unui tanar inocent, cunoscator al artelor martiale, care ajunge sa intre in lumea luptelor ilegale si isi creeaza un stil de lupta personal, bazat pe Tai Chi. Tanarul se lupta sa-si pastreze valorile in mijlocul presiunii societatii contemporane. Maestrul sau, vazandu-l cum incalca toate regulile unei arte non-violente, este extrem de dezamagit de el.

2 Responses to "Man of Tai Chi (2013)"

  1. daniel says:

    interesant film ….. de vazut dar nu pt cine intelege filmul greu pt oameni care inteleg filmul mai rapid….. din partea mea areo nota 9.Filmul este bazat mai putin pe lupta din ring si mai mult pe lupta interioara care o are un om in el. keanu Reaves incerca prin acest film sa demonstreze ca lupta cu tine insuti trebuie castigata si nu cea din ring care pana la urma E castigata in final de acela care are chi-ul mai puternic ACEST FAPT NU INTELEGE eroul negativ pin keanu reaves.

  2. marian says:

    Superb numai ken poate asa ceva combinatii excelente pt celor carora le plac gen filmare cu camera lenta mie unul mia placut si ma tinut captivant 10. Scene viteza. Si actiune

Leave a Reply

Submit Comment

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org