Sequelul pentru A Quiet Place a fost confirmat oficial!

Vizionari:43

Nota: voturi
Actori:
Regizori:

Genul: Horror

Fiind primit foarte bine de iubitorii de filme, Paramount Pictures a anuntat deja ca se lucreaza la un sequel pentru „A Quiet Place”, lucru deloc surprinzator tinand cont de aprecierile si incasarile avute. Ceea ce nu s-a spus, insa, este daca unul dintre starurile principale ale primei parti (care se intampla sa fie si regizorul), John Krasinski, se va intoarce fie pentru a-si relua relua rolul sau pentru a-si continua munca regizorala.

„A Quiet Place” a fost al doilea cel mai banos debut din 2018 de pana acum la box office-ul Nord-American, cu cele 50 de milioane de dolari incasate in weekendul lansarii. Acest film thriller-horror a generat un mare interes printre criticii care l-au clasat cu 95% fresh pe renumitul site de recenzii RottenTomatoes, dar si publicul larg a fost foarte incantat de ceea ce au avut de oferit sotii Krasinski – pentru aceia dintre voi care nu stiti, John Krasinski si Emily Blunt, cei doi soti din film, formeaza un cuplu si in afara platourilor de filmare.

Filmul a reusit sa se mentina in top si in saptamanile care au urmat, iar dupa ce a fost detronat temporar timp de o luna de blockbusterul lui Dwayne Johnson, „Rampage”, „A Quiet Place” si-a recapatat rapid locul numarul 1 in box office in cea de-a treia saptamana de dupa lansare. Pana in momentul de fata, filmul se bucura de incasari de peste 213 milioane de dolari adunate din toata lumea, iar 134 dintre ele provin doar din U.S.

Blunt si Krasinski interpreteaza doi soti care traiesc intr-o lume apocaliptica in care oamenii sunt vanati de niste creaturi fioroase ce se ghideaza exclusiv pe baza sunetelor, astfel ca toata viata lor trebuie sa fie traita intr-o liniste deplina, lucru ce se dovedeste a fi destul de provocator avand doi copii mici care nu inteleg prea bine ceea ce se petrece in jurullor. Orice sunet poate alerta aceste creaturi si poate sa insemne sfarsitul vietii lor. A Quiet Place poate sa fie urmarit pe site-ul filmeonline.live intr-o calitate excelenta unde nu e nevoie sa faceti slalom printre reclamele agasante.Leave a Reply

Submit Comment

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org