Filme online Horror

Winchester (2018)

Winchester (2018)

Sarah este vaduva lui William Wirt Winchester, al carui celebra companie domina industria armelor. De la decesul sotului sau, Sarah este bantuita de spiritele oamenilor ce au fost ucisi de armele produse de companie mostenita de la sotul sau. Pentru a-i mai linisti putin, Sarah… Read more »

Muse (2017)

Muse (2017)

De la moartea violenta a iubitei sale, Samuel Solomon, un profesor de literatura, are cosmaruri recurente in care ii apare o femeie ucisa cu brutalitate. In momentul in care femeia este ucisa cu adevarat, exact asa cum ii apare lui Samuel in vis, Samuel vrea… Read more »

Annihilation (2018)

Annihilation (2018)

Lena este un biolog aflat in misiune alaturi de alte cinci femei – un fizician, un geolog, un paramedic si un psiholog – intr-o zona cunoscuta sub numele de Area X pentru a afla ce s-a intamplat cu sotul sau in timpul disparitiei sale, in… Read more »

Broken Vows (2016)

Broken Vows (2016)

Tara se afla la petrecerea burlacitelor la New Orleans. Aflata intr-un bar, face cunostinta cu barmanul Patrick, cei doi se simt conectati. Au o aventura de o noapte impreuna. A doua zi dimineata, lucrurile incep sa devina din ce in ce mai ciudate. Patrick vrea… Read more »

Children of the Corn: Runaway (2017)

Children of the Corn: Runaway (2017)

Ruth este o tanara insarcinata care a reusit in sfarsit sa scape din mainile unui cult pentru copii. Urmatorii 10 an si-i petrece in anonimat, neatragand atentia asupra sa, sperand ca va reusi sa isi crute copilul de ororile de care ea a avut parte…. Read more »

Cat People (1982)

Cat People (1982)

Irina se intalneste cu fratele sau Paul care, dupa moartea parintilor lor a stat la mai multe familii in plasament. Irina se stabileste in casa fratelui sau insa acesta dispare fara urma la scurt timp. O prostituata este ucisa de o pantera. Pantera este capturata… Read more »

Read My Lips (2001)

Read My Lips (2001)

Carla Behm este o femeie lipsita de farmec, stearsa. In ciuda faptului ca poarta o proteza auditiva este angajata la Sedim, o agentie imobiliara. I se cere sa angajeze un stagiar ca asistent. Astfel, Paul Angeli, un fost detinut marcat de anii petrecuti dupa gratii… Read more »

Hollow in the Land (2017)

Hollow in the Land (2017)

Alison este o tanara disperata sa isi gaseasca fratele, pe Braydon, acuzat de comiterea unei crime teribile. Tatal lor este inchis de mai bine de un an tot pentru crima. Mama i-a abandonat in urma cu cativa ani, ea avea grija de Braydon. Nu intelege… Read more »

Homecoming (2009)

Homecoming (2009)

Mike, unul din cei mai populari jucatori de fotbal din liceu isi petrece vacanta de Craciun in orasul sau natal alaturi de iubita sa Elizabeth, o mostenitoare bogata din Londra. Shelby, fosta iubita a lui Mike vrea cu orice pret sa se debaraseze de Elizabeth,… Read more »

Scare Campaign (2016)

Scare Campaign (2016)

Echipa unei emisiuni TV care se ocupa cu farse nu se mai bucura de ratingul din trecut. Avizi de rating, decid sa puna la cale o farsa teribila in interiorul unui azil abandonat. Lucrurile degenereaza in momentul in care ii fac farsa tipului nepotrivit. Insa… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org