Filme online Thriller

Exit Speed (2008)

Exit Speed (2008)

In Ajun de Craciun, 10 straini se afla intr-un autobus care traverseaza Texasul si sunt prinsi in capcana de o gasca de infractori. Pasagerii gasesc refugiu intr-un santier abandonat. Incearca cu disperare sa se apere de atacurile gastii insa sunt din ce in ce mai… Read more »

Black Water (2018)

Black Water (2018)

Dupa o misiune esuata, un agent sub acoperire pe nume Wheeler se afla captiv intr-o inchisoare mai putin obisnuita, aflata pe un submarin. Un grup de agenti CIA sunt determinati sa nu se dea in laturi de la nimic pentru a afla de la Wheeler… Read more »

Walking the Halls (2012)

Walking the Halls (2012)

Casey, o eleva in ultimul an de liceu se alatura unei retele ilegale de prostituate din dorinta de a face bani rapid. Chiar daca este incantata de acest stil nou de viata si de banii pe care ii castiga, aceasta meserie devine la scurt timp… Read more »

Muse (2017)

Muse (2017)

De la moartea violenta a iubitei sale, Samuel Solomon, un profesor de literatura, are cosmaruri recurente in care ii apare o femeie ucisa cu brutalitate. In momentul in care femeia este ucisa cu adevarat, exact asa cum ii apare lui Samuel in vis, Samuel vrea… Read more »

Broken Vows (2016)

Broken Vows (2016)

Tara se afla la petrecerea burlacitelor la New Orleans. Aflata intr-un bar, face cunostinta cu barmanul Patrick, cei doi se simt conectati. Au o aventura de o noapte impreuna. A doua zi dimineata, lucrurile incep sa devina din ce in ce mai ciudate. Patrick vrea… Read more »

Bent (2018)

Bent (2018)

Danny Galagher este un fost detectiv de la Narcotice cazut in dizgratie. Dupa eliberarea din inchisoare Danny este decis sa se razbune pe cei care l-au bagat dupa gratii si i-au ucis partenerul. Gallagher a inceput sa investigheze aceasta crima misterioasa. Curand descopera o conspiratie… Read more »

Cat People (1982)

Cat People (1982)

Irina se intalneste cu fratele sau Paul care, dupa moartea parintilor lor a stat la mai multe familii in plasament. Irina se stabileste in casa fratelui sau insa acesta dispare fara urma la scurt timp. O prostituata este ucisa de o pantera. Pantera este capturata… Read more »

Read My Lips (2001)

Read My Lips (2001)

Carla Behm este o femeie lipsita de farmec, stearsa. In ciuda faptului ca poarta o proteza auditiva este angajata la Sedim, o agentie imobiliara. I se cere sa angajeze un stagiar ca asistent. Astfel, Paul Angeli, un fost detinut marcat de anii petrecuti dupa gratii… Read more »

Maze Runner: The Death Cure (2018)

Maze Runner: The Death Cure (2018)

Umanitatea este in pericol de disparitie. Un virus teribil a transformat un numar mare de oameni in creaturi periculoase. Organizatia WICKED cauta un remediu facand teste pe tineri. Cativa din supravietuitori s-au retras intr-un loc sigur. Este si cazul lui Thomas si a camarazilor sai… Read more »

Unforgettable (2017)

Unforgettable (2017)

Tessa Connover nu poate accepta faptul ca mariajul sau s-a incheiat. In plus, fostul sau sot si-a refacut deja viata cu o alta femeie, spre disperarea sa. Ba mai mult, a adus-o pe Julia Banks, iubita sa, in casa pe care a impartit-o pe vremuri… Read more »

filme filme online filme porno
© Filmeonline2013.org